Cautare

377 de rezultate pentru "mieloida cronica" (3.10 secunde)
Cronica Romana: Inghet economic (Autor: Redactia Economica) Reprezentantii guvernului Boc sunt in continuare optimisti in privinta perspectivelor economiei nationale si sunt convinsi ca tinta de crestere agreata cu FMI este accesibila.
Cronica Romana: Perspectivele anului 2012 (Autor: Redactia Economica) Apropierea sfarsitului de an este un prilej perfect pentru a face o analiza a factorilor care vor influenta decisiv anul care vine.
Cronica Romana informeaza :
In opinia lui Nicolau, solutia imediata pentru redresarea TVR consta in ‘restructurarea masiva, taiere de cheltuieli, de personal, regandirea productiei’. (Sursa: Cronica Romana)
In contextul nefavorabil pe care criza economica si o guvernare defectuoasa au avut-o asupra operatorilor economici, acestia sunt intr-o situatie economica dificila si se confrunta cu o lipsa cronica de lichiditati.
Procedura de urgenta pentru autostrada Comarnic-Brasov Cronica autostrazii Comarnic-Brasov se incheie in 2004, deoarece ministrilor PDL nu li s-a parut un proiect esential si l-au anulat.
Doresc, in acelasi timp, sa trag un semnal de alarma asupra starii de subfinantare cronica in care CNCAN a fost obligata sa-si desfasoare activitatea, in ultimii ani, in contradictie cu importanta si rolul activitatilor reglementate de aceasta institutie la nivel national.
CRONICA meciului Steaua - Twente 0-1 ' Ola, nu ole! Ola John Mai organizati si mai puternici, olandezii au controlat jocul si l-au castigat gratie unei executii de vis a lui Ola John.
Cronica Romana: 5.000 de angajati ai MAI, pentru finala "UEFA Europa League" Peste 5.000 de angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) vor asigura ordinea la finala "UEFA Europa League", ce va avea loc pe stadionul "National Arena" din Capitala.
Cronica Romana :
Cauzele obezitatii, considerata boala cronica, sunt complexe: alimentatie dezechilibrata, mostenirea genetica, factori de mediu. Karine Clement, nutritionist la spitalul Pitie Salpetriere din Paris si cercetator, insista asupra necesitatii unor studii privitoare la obezitate si la o mai buna intelegere a rolului bacteriilor din flora intestinala.
Strategia falimentara a puparii iconitelor derulata de Tata Puiu a facut din acesta o caricatura a ceea ce a fost in alte vremuri dezvaluindu-i lipsa cronica de conceptii tactice si incapacitatea de a transmite vreo idee de joc.
L-am cunoscut in anii in care a fost directorul cotidianului Pro Sport, iar eu scriam cronica sportiva. I-am admirat profesionalismul si seriozitatea demersului, capacitatea de a intelege fenomenul sportiv, de a trece dincolo de imediat, de tentatia de a ceda facilului.
O echipa de cercetatori de la Universitatea Newcastle din Londra afirma ca aparitia rahitismului, atat de des intalnit in secolul XXI, este cauzata de lipsa cronica de vitamina D din organism.
In timpul vietii rezultatele sale au fost insa respinse, Mendel murind ignorat de comunitatea stiintifica la 61 de ani, la 6 ianuarie 1884 in Brunn (Brno), Cehia, de nefrita cronica.
Desi sunt extrem de putini respondenti care au cunostinta de vreo situatie de frauda la plata online cu cardul, exista o lipsa cronica de incredere in a plati cu cardul pe internet", a declarat Daniel Enescu, Presedinte Daedalus Group.
Kafka a suferit de o depresie cronica, de care a incercat sa se vindece prin mijloace naturiste, insa, in 1917, a fost diagnosticat cu tuberculoza.
Cronica fantastica Casa de Cultura a Studentilor - 9 iun 2014, ora 20:00 Regia: Marius Costache Actori: Eduard Carlan, Bogdan Costea, Eduard Haris • Calugarul mascat si adulterina Teatrul Arca - 9 iun 2014, ora 20:00 Regia:
migrene, probleme digestive, dureri articulare, oboseala cronica, confuzie, deficit de atentie, deficit de memorie. Aceste afectiuni sunt reunite sub denumirea de electro-hipersensibilitate (EHS) si sunt dificil de diagnosticat, dar sunt prezente la 1% pana la 10% din populatie.
"Este o cronica la zi a evenimentelor interne si internationale. Citind cartea veti vedea ca o nota comuna a analizelor sale este mai ales referirea la presedintele Traian Basescu.
google-analytics.com