Cautare

312 de rezultate pentru "midia navodari" (3.84 secunde)
Primul miting din Constanta care a reunit toate sindicatele constantene, printre care Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare Constanta, CNSLR Fratia, Sindicatul Petrochimist Midia, Sindicatul Liber "Petrol” Oil Terminal, Sindicatul Liber din Invatamant , Blocul National Sindical si Cartel ALFA, a avut o tenta evidenta de manifestatie contra actualului Guvern al Romaniei si in special impotriva premierului Calin Popescu Tariceanu.
Aceasta realitate catastrofala privind viitorul litoralului romanesc dintre Midia si Vama Veche, putin recunoscuta la nivel oficial, i-a facut pe edilii Sulinei sa-si indrepte atentia asupra "minei de aur” care se intinde la cca.
Intre timp, OZN-urile fusesera semnalate si la Capul Midia, si de granicerii romani si ucraineni. Ulterior s-a spus ca obiectul ar fi fost detectat si de radarele militare, atat ale aviatiei cat si ale marinei.
"Nu cunosc inca nimic despre o astfel de masura, ci doar ceea ce a aparut in presa", ne-a marturisit seful CN APMC, companie a statului roman care detine administrarea Porturilor Constanta (Nord si Sud, maritim si fluvial), Midia si Mangalia.
Potrivit directorului coordonator-adjunct de la ITM Constanta, Marius Ciobanu, in vizorul inspectorilor de munca au ramas societatile "Rotur Travel" SRL, "Ideal Imobiliare" SRL, "Nordika Import/Export" SRL, "Noreco Agenoies LAD" SRL, "Romtrans MOL" SRL, din Agigea, "Rompetrol Quality Control" SRL din Midia, "Ro Tur Travel" SRL, "Metal House" SRL, "Pegas Force" SRL, care urmeaza sa fie verificate daca au indeplinit masurile dispuse in urma controalelor anterioare.
Aceasta va consta intr-o cursa offshore pe traseul Constanta, Portul Tomis - Capul Midia si retur si o cursa inshore in rada portului Tomis.
De asemenea, Rompetrol Logistics executa operatii de incarcare - descarcare titei si produse petroliere in Portul Midia. In anul 2004, compania mentionata a inregistrat o cifra de afaceri de 34 de milioane de USD.
Traficul in porturile maritime Constanta, Midia si Mangalia a crescut cu 23%, in primele noua luni ale anului, fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Pe langa constituirea bursei pestelui de la Tulcea, se are in vedere si infiintarea portului pescaresc Midia, la Marea Neagra.
Rompetrol va deveni furnizor de electricitate prin constructia unei termocentrale cu o putere instalata de cel putin 110 MW in regim de cogenerare pe platforma Midia, valoarea estimata a investitiei fiind de 40-44 de milioane de euro.
De asemenea, prima luna a anului 2007 a insemnat si o crestere cu 8,75% a traficului total de marfuri derulat prin porturile maritime romanesti Constanta, Midia si Mangalia, comparativ cu luna ianuarie 2006.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit pana ieri, cand era termenul limita, o singura oferta pentru privatizarea Santierului Naval Mangalia, din partea companiei 2x1 Holding Cape Midia Shipyard SA Constanta.
un work-shop international dedicat sistemului SafeSeaNet la care vor participa ofiteri din cadrul Capitaniilor Porturilor Maritime Constanta, Mangalia si Midia, oficiali din partea EMSA (Agentia de Siguranta Maritima a Uniunii Europene), precum si reprezentanti ai Autoritatii Maritime Bulgare, a declarat pentru "Replica" Silviu Apostol, seful Serviciului IT si Radiocomunicatii din cadrul ANR.
Germanii reusesc astfel ceea ce nu au reusit, anterior, Daewoo Mangalia Heavy Industries, 2x1 Holding Cape Midia si chiar Rolls Royce.
de Midia Marine Terminal, -membra a Grupului Rompetrol- prin intermediul noului terminal marin aflat la 8,8 km in largul Marii Negre.
Cresteri s-au inregistrat si la exporturile de produse petroliere, efectuate din Portul Midia de la 58. 000 tone in 2008 la 97.
Cat despre investitiile mai importante ale Autoritatii Navale, Cristina Calintaru a mentionat ca toate obiectivele incepute in anii anteriori se afla tot in stadiu de executie, nefiind inca finalizate noile sedii ale Capitaniilor Galati, Giurgiu, Midia si Constanta Sud.
trei de la Statia Midia si cate una de la Detasamentul Palas si Detasaentul Constanta Oras. Militarii au luptat mai bine de trei ore cu flacarile uriase, care au facut scrum cele doua hale de 3.
Traficul total general inregistrat in primele patru luni ale anului 2009 in porturile Constanta, Midia si Mangalia a fost de 13.
40, agentii de paza si cei cativa angajati care se aflau in ferma au alertat serviciul 112, la fata locului sosind pompierii din cadrul Statiei Midia, care au intervenit cu trei autospeciale.
google-analytics.com