Cautare

312 de rezultate pentru "midia navodari" (3.85 secunde)
Consilierii locali Florin Chelaru, Andrei Cosmin, Cristian Popescu, Maria But, Mihai Nistor, Nicolae Matei, Petre Tancau, Ilie Coman, Marian Surdu, Nastasia Chiru, Costel Ocneru, Ion Apostol si Gheorghe Zidaru convoaca, pe data de 10 ianuarie a.c., o sedinta extraordinara a Consiliului Local Navodari, avand pe ordinea de zi 11 proiecte de hotarari.
PD-L este sigur in proportie de 100% ca primarii din Valu lui Traian, 23 August, Mangalia, Navodari, Agigea, Castelu, Deleni, Costinesti si Medgidia vor castiga fara probleme un nou mandat, in timp ce candidatii din Eforie, Ovidiu, Harsova, Murfatlar si chiar Cumpana vor produce mari surprize in localitati considerate pana acum fiefuri ale PSD.
Presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei a solicitat, ieri, Prefecturii Constanta sa ia act de "ilegalitatile pe care consilierii locali din partea PDL, impreuna cu primarul orasului Tudorel Calapod, le comit".
Inlocuitorul acestuia ar putea fi - zic aceleasi guri rele - liberalul Cosmin Andrei, consilier in Consiliul Local Navodari, "un tanar de perspectiva, un tanar capabil si muncitor, toba de carte", sustine liberalul Jean-Paul Tucan.
Biroul Permanent Local al PD-L Navodari a luat in discutie ieri seara problema desemnarii unei persoane care sa devina viceprimar al orasului.
Cu un deficit bugetar de 370 de miliarde lei, Primaria Navodari va renunta din luna mai la angajatii care sunt de "umplutura". ... Avem probleme financiare si la proiectele aflate deja in derulare", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Nicolae Matei (foto), primarul orasului Navodari.
Camelia Ciobotaru, a facut precizarea ca in Tabara Navodari, unde inspectorii sanitari s-au confruntat cu o serie de probleme serioase in anii trecuti, acum lucrurile incep sa reintre pe fagasul normal. "In Tabara Navodari mai functioneaza un singur pavilion si nu s-au mai descoperit nereguli foarte mari.
Primarul Navodariului, Tudorel Calapod, declara in urma cu ceva timp, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca lucrurile nu stau deloc roz la firma care furnizeaza agent termic pentru locuitorii din Navodari.
Edilul orasului Navodari, Nicolae Matei, a initiat o intrevedere cu reprezentantii S.C. ... pentru a stabili masurile care trebuie luate pentru a contracara efectele negative ale trepidatiilor produse de trenurile care tranziteaza orasul Navodari.
Asa cum arata, inca din editia de ieri, cotidianul “Replica”, in sedinta de vineri a Consiliului Local Navodari va fi supus aprobarii un proiect de hotarare privind inlocuirea din functie a actualului director al TSP Ecoterm, Ion Hanceanu. ... 3 din Navodari si are doi copii.
Roberto Vicentelli, italianul care a preluat activele Fertilchim Navodari, dar si directorul Fertilchim Marway, Manuela Marinescu, au fost invitati, in cursul zilei de ieri, 9 martie a.
Din harta detinuta de CFR, care indica vecinatatile si proprietarii terenurilor, se vede clar ca acolo unde in prezent se afla microrafinaria, odinioara exista o platforma care apartinea fostei fabrici de zahar din orasul Navodari.
Plajele de la Marea Neagra, principala atractie a sezonului In lunile iunie si iulie, o mare parte dintre turistii romani s-au orientat spre statiunile Mamaia, Olimp, Neptun, Vama Veche sau Navodari, atestate de catre Ministerul Sanatatii ca fiind cele mai bune plaje din Romania. ... - Navodari:
Un tanar a cazut de la etajul 2 al unui bloc din Navodari. Medicii de la Serviciul de Ambulanta Constanța au fost alertați sa intervina luni dimineața dupa ce un barbat a cazut de la etajul doi al unui bloc din Navodari.
Administratia Canalelor Navigabile SA se ocupa cu administrarea Canalului Dunare-Marea Neagra a Canalului Poarta Alba-Midia Navodari a Canalului Dunare-Bucuresti inca nefinalizat precum si a ecluzelor si a celorlalte active si elemente de infrastructura legate de aceste canale navigabile.
Prima zi a anului 2007 va insemna si modificarea modalitatii de tarifare a navelor ce traverseaza canalele navigabile romanesti (Canalul Dunare Marea Neagra si Poarta Alba - Midia Navodari).
In prezent se lucreaza deja la consolidarea malurilor pe Canalul Poarta Alba - Midia Navodari, pe sectorul km 12 - km 12+500.
Printre proiectele Administratiei Canalelor Navigabile ce pot beneficia de banii nerambursabili ai Uniunii Europene alocati Romaniei se numara cele care vizeaza retehnologizarea ecluzelor, consolidarea malurilor canalelor navigabile, realizarea ecluzei dintre lacul Siutghiol si Canalul Poarta Alba-Midia Navodari si nu in cele din urma finalizarea lucrarilor la Canalul Dunare-Bucuresti, investitie estimata la 450 milioane de euro, care mai dispune si de o alta varianta de finantare, respectiv cea a concesionarii de lucrari catre investitori privati care ar urma sa exploateze apoi un numar de ani canalul, printr-un parteneriat public-privat.
De mentionat ca pe langa RADET, inspectorii DRML au mai sanctionat, tot pentru identificarea mai multor aparate ca fiind in afara legii, Uzina Termoelectrica Midia Navodari si Centrala Nucleara Cernavoda.
In alta ordine de idei, precizam ca, printre societatile care au executat lucrari fara autorizatie de construire, depistate recent si amendate de ITM, se numara si societatea "Arconi Star", firma care isi desfasoara activitatea in incinta portului Midia Navodari.
google-analytics.com