Cautare

770 de rezultate pentru "medicina" (4.20 secunde)
Cele mai multe fonduri structurale din aceasta categorie le-au atras Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova si Universitatea din Craiova pe proiecte pe Domeniul Major de Interventie 1.5 "Programe doctorale si postdoctorale in sprijinul cercetarii".
Ziaristilor le-a fost prezentat un film de citeva minute realizat la 11 noiembrie, la Ploiesti, la o reuniune a PSD cu specialisti în medicina din judetul Prahova, în care Miron Mitrea, secretar general al PSD, face trimitere, într-o conversatie pe chat, la lansarea pe piata a discutiei "privind modul în care Basescu a santajat UDMR si PC pentru a-i aduce la guvernare", precum si la un "atac la unguri cu lasarea în ofsaid a lui Tariceanu".
Acesta a mai adus in discutie si situatia profesorilor universitari care predau la facultatile de medicina. Din cite se pare acestia nu vor mai primi nici un ban pentru activitatea de medici depusa in spitale.
- Stefan Banica - actor de prestigiu - Maria Cutarida Cratunescu-prima femeie doctor in medicina din Romania - Nicolae Banescu â€"academician, succesorul lui Nicolae Iorga la conducerea Sectiei de Studii Istorice a Academiei Romane.
Radu Timofte, acuzat Inainte de 1989, doctorul Lita a locuit cu familia in Maroc si apoi in Geneva, fiind trimis de statul roman sa lucreze la diferite institutii, in calitate de specialist in medicina muncii.
Dan Gabriel Mogos, si directorul adjunct al Departamentului de medicina preventiva al DSP Dolj, dr. Bebe Martin, au fost ieri-dimineata la Rast, pentru a convinge populatia sa paraseasca localitatea inundata si a urmari modul in care se face evacuarea.
Un medic legist a cerut instantei interzicerea unor medicamente pentru slabit, dupa ce o studenta la medicina care suferea de bulimie a murit din cauza lor.
Garry Nolan, profesor in departamentul de microbiologie si imunologie al facultatii de medicina a Universitatii Stanford din California, conform unui protocol bine pus la punct, destinat cazurilor cu ADN foarte vechi sau vechi.
Remediu pentru raul de miscare, ghimbirul este utilizat de peste 2000 de ani in medicina traditionala chinezeasca pentru a scapa de greata si a calma durerile de stomac.
Liberalii au mai adoptat ieri inca o rezolutie, prin care ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, doreste reformarea intregului concept de medicina de familie.
IAR PENTRU TOTI CEI CARE CITESC MESAJUL MEU SPUN :´´ LUPTATI, SALVAREA CELUILALT STA INTR-O MARE MASURA IN ZAMBETUL SI PUTEREA VOASTRA!´´ "Medicina naturista este o posibilitate demna de luat in calcul pentru a tine cancerul in remisie.
La Medicina, inainte de ’89, se tragea linia sub ultimul intrat la 9,80. Acum se intra si cu 4.
Toti sunt constienti de pericolul alimentatiei industriale, plina de E-uri si aducatoare de boli pe care medicina actuala nu le poate trata.
Absolvent al Facultatii de Medicina UMF Carol Davila din Bucuresti/ Chirurgie Plastica, Dr Chawi si-a demonstrat talentul capacitatea de a rezolva cazuri de mare complexitate, nu numai in clinicile private de chirurgie estetica (Arcalife Bucuresti), cat si cadrul Spitalului Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti.
Prin amabilitatea unui grup extrem de puternic specializat in celule stem de la Scoala de Medicina din Harvard, condus de prof.
Colica renala reprezinta una dintre cele mai importante urgente din medicina interna si este datorata in principal aparitiei unui obstacol in calea evacuarii secretiei urinare.
Am facut anul pregatitor in Bacau si apoi am mers sa studiez medicina la Iasi. - Si nu ati mai plecat.
remisiile spontane, meditatia, constiinta, metode alternative de vindecare, medicina bazata pe constiinta, spiritualitate, potential uman, supravietuirea constiintei dupa decesul corpului fizic etc.
Silviu Istoc este medic specialist Obstetrica-Ginecologie la Spitalul Medicover, in cadrul Departamentului de Medicina Materno-fetala si Chirurgie Ginecologica Minim Invaziva.
Vegetatie mediteraneeana cu lendrii bogati, maslini (un arbore important in lumea Antica), cactusi, pini, rodii, dar si plante folosite in medicina.
google-analytics.com