Cautare

770 de rezultate pentru "medicina" (4.33 secunde)
matematicieni, astronomi, ingineri, specialisti in radar, aeronautica, meteorologie, foto-imagistica, informatica, medicina, precum si personalitati cu orientare interdisciplinara. Scopul principal a fost o abordare multidisciplinara si pluralista a fenomenului.
Jose Zilch, seful Departamentului de Medicina Legala al marinei si angajat la Directia Nationala de Informatii, petrecuse 2-3 luni analizand fotografia.
Plante cu efect antiinflamator In medicina ayurvedica si chinezeasca, oamenii au folosit diverse plante si condimente pentru a trata multe afectiuni si le-au folosit in mare parte pentru ca aveau proprietati antiinflamatoare.
Trupul care i-a apartinut va fi incinerat marti, 23 ianuarie, la Crematoriul Vitan Barzesti. Adresa Crematoriului: Intrarea Serelor nr 1, sector 4, in spatele Institutului de Medicina Legala, este mesajul Simonei Tache.
Creanga Adrian, pe care il acuza ca "a facut facultatea de medicina la fara frecventa si a primit diploma in 6 luni".
la Filiala Calarasi a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti. A desfasurat o prodigioasa activitate publicistica si editoriala, articolele sale cu caracter istoric fiind publicate atat in reviste de specialitate, cat si in saptamanale locale.
Rapp, profesor de medicina militara si de urgenta, la Universitatea Uniformed Services, Dr. Gilpin, consultant in domeniul cercetarii biomedicale academice si al dreptului de cercetare si altii.
Opereaza la Spitalul Colentina dupa ce a stat 8 ani in Marea Britanie unde, prin multa munca isi castigase un loc extrem de bine vazut, un salariu care ii asigura un trai mai mult decat decent si posibilitatea de practica medicina la standarde inalte.
Ardelean scolit la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj, cu 8 ani de experienta in Anglia, dr.
In al doilea rand, inclinatia mea spre cunoastere nu s-a limitat la medicina, ci a vizat toate acele domenii care imi puteau oferi raspunsuri la intrebarile mele fundamentale privind originea Universului si a vietii, sensul existentei lumii, evolutia sa de la prima unda de lumina pana la complexitatea anatomica si functionala a creierului uman, adica pana la momentul in care, prin om, materia se gandeste pe sine.
Acesta este locul unde medicina poate realiza cea mai nobila trasatura a ei, impingand corpul inapoi in echilibru cu alimente, plante, nutrienti, energii vindecatoare, adica intentie de a vindeca.
Tomografia cu Emisie de Pozitroni (PET), combinata cu Computer Tomografia (CT) este cea mai avansata tehnica de medicina nucleara care ofera informatii rapide si complete referitoare la localizarea formatiunilor tumorale si metabolismul acestora.
De pilda, americanul Edgar Cayce (1877-1945) avea insusirea ca - atunci cand era in transa - sa raspunda la intrebarile unor persoane care necesitau asistenta, pe subiecte de medicina, psihologie, istorie, stiinte naturale si umane etc., intr-un mod care depasea cu mult pregatirea sa de opt clase.
limba, religie, filosofie, mituri, folclor, medicina traditionala etc. Metoda gandirii pluraliste si a iubirii pentru adevarul alternativ al celorlalti este, fara indoiala, anevoioasa si probabil chiar scandaloasa pentru multi.
El sustine ca a fost racolat de Securitate in 1988, cand era student in primul an la Facultatea de Medicina Veterinara, si a dat informatii despre colegii de grupa.
In 30 ianuarie 2006, expertiza medico-legala efectuata lui Athanasie Stanculescu, la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" din Bucuresti, la cererea instantei, arata ca generalul nu are tulburari de natura a-i modifica capacitatea psihica, situatie in care acesta poate raspunde penal pentru faptele sale.
In plus, consilierul a propus mentinerea pe ordinea de zi a unui proiect de vanzare catre Facultatea de Medicina Dentara a celor doua policlinici stomatologice pe care consiliul le detine in Craiova, proiect care fusese propus pentru retragere de presedintele Ion Prioteasa.
Dacian Cilos are 37 ani, in 1994, a absolvit Universitatea de Ştiinte Agricole ti Medicina Veterinara Cluj, Facultatea de horticultura.
Deputatul Aurel Nechita, decanul Facultatii de Medicina, se va implica in acest proiect, la fel si doctorii consilieri judeteni Paul Ichim si Nicolae Bacalbasa", a mai precizat Bogdan Ciuca.
El era medic, absolvent al Facultatii de Medicina Generala, Bucuresti, promotia 1969. A fost ales in data de 6 iunie 2004 consilier local municipal pe listele PSD, apoi deputat.
google-analytics.com