Cautare

770 de rezultate pentru "medicina" (3.01 secunde)
Una dintre cele mai recente epidemii de koro sau, cum este numit in medicina occidentala, sindromul retragerii genitale, a avut loc in 1967, in Singapore, cand peste 1.000 de barbati au incercat sa opreasca micsorarea organelor genitale cu ajutorul cleme si carlige.
Nu exista boli incurabile (Continuare) Medicina energo-informationala - In ce fel actioneaza dispozitivele dvs. ... De aceea, eu numesc metoda "medicina energo-informationala" sau "vibrationala".
Carmen Bunu de la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Timisoara, impreuna cu o echipa de alergologi din Viena.
Ea are insa si numeroase alte calitati pentru care medicina populara o apreciaza si o utilizeaza ca atare in mod intens. ... â€" Levantica are utilizari si in medicina veterinara:
Catalin Luca, medic medicina interna, cu competenta in apifitoterapie. ... Se pare ca ar fi originara din Asia de Sud, iar chinezii o folosesc de peste 2.000 de ani in medicina traditionala.
Organizatorii evenimentului sunt Societatea Romana de Ortopedie si Traumatologie, Facultatea de Medicina Bucuresti, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti.
De ce medicina conventionala nu recurge la aceasta pe scara larga impotriva bolii inselatoare?. Griffin sustine ca vitamina B17 nu este utilizata in medicina conventionala nu din ratiuni de ordin stiintific, ci din cauza politicii elitei mondiale in domeniul oncologic.
Romexpo organizeaza, in perioada 25-28 februarie 2016, Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa, si terapii complementare. ... Oana a studiat diferite domenii de medicina alternativa, iar acum este consilier de dezvoltare personala, prin metodele EFT si reprogramarea matricei mentale, singura din Romania cu o asemenea specialitate.
Alexandru Sonea - Presedinte al Senatului Universitatii Agronomice si de Medicina Veterinara din Bucuresti PhD.
Pulberea de Moringa este cel mai cautat produse al nostru (este folosita si in medicina ayurvedica), ne-a spus Ramona Soceanu, manager Moringa Europa. ... In medicina ayurvedica, forta sa curativa este cunoscuta de mii de ani.
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
In luna mai a acestui an a fost realizat un raport Centrul pentru inovatie in medicina, raport care si-a propus evaluarea increderii populatiei in institutiile medicale din Romania, cat si evaluarea perceptiei si atitudinii populatiei cu privire la cancer si la tratamentele existente sau la cele nou aparute.
Facultatea de Biotehnologii din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara - Bucuresti aniverseaza 20 de ani. Evenimentul va avea loc marti, 4 octombrie, si va incepe la orele 9,30 cu inaugurarea noii cladiri a Facultatii de Biotehnologii, o investitie moderna destinata educatiei si cercetarii de profil.
Claudia Pavel, Mihai Albu si Anca Serea si-au eradicat teama de stomatolog si au aflat in premiera ca Denttaglio Clinic nu este un cabinet "de tortura" asa cum numesc multi romani clinicile dentare, ci este un concept care a fost creat din dorinta de a reda o experienta de neegalat in cabinetul de medicina dentara, ajutand la redobandirea si mentinerea sanatatii dentare, dar si la imbunatatirea calitatii vietii printr-o sansa de a zambi natural.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer alaturi de Societatea de Medicina Familiei si Societatea Romana de Pneumologie lanseaza Grupul de lucru pentru reducerea mortalitatii prin cancer pulmonar.
Doctorul Vasile Astarastoae, Profesor de Medicina Legala la Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi, a publicat pe pagina sa de Facebook un text intitulat:
Acest lucru, sustine un studiu de ultima ora, realizat sub egida Scolii de Medicina a Universitatii Virginia, n-ar trebui sa se intample, intrucat astfel rezistenta bacteriana creste. ... Wenzel, seful departamentului de medicina interna de la amintita institutie.
Voicu Tudorache, seful catedrei de pneumologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara, prof. ... Voicu Tudorache, seful catedrei de pneumologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara.
Descrierea mecanismului de actiune al extractului uscat de frunze de iedera, precum siprezentarea concluziilor studiilor clinicece confirma eficacitatea Prospan ca bronhodilatator, secretolitic, mucolitic si antiinflamator la nivelul cailor respiratorii si a fost facuta chiar de cel care a descoperit mecanismul, respectiv Domnul Profesor Doctor Hans Haberlein de la Catedra de Farmacologie si Biologie Moleculara a Universitatii de Medicina din Bonn.
Cu prilejul Zilei Mondiale a Sanatatii, Centrul pentru Inovatie in Medicina (InoMed) a prezentat, intr-un eveniment desfasurat la Reprezentanta Comisiei Europene, rezultatele studiului ATITUDINI SI PERCEPTII ASUPRA BOLILOR MINTALE IN CADRUL POPULATIEI ROMANIEI. ... Marius Geanta, Presedinte al Centrului pentru Inovatie in Medicina.
google-analytics.com