Cautare

1747 de rezultate pentru "masini" (3.18 secunde)
Cand ar fi trebuit sa aiba loc deschiderea bazei de date si sa se procedeze la stabilirea punctajului ofertantilor pe baza programului de calculator, firma bucuresteana care nu detine decat 2 masini a solicitat anularea licitatiei, iar instanta a dispus suspendarea licitatiei, a precizat Butnaru.
Tot astfel, Basescu declara ca fostul premier Tariceanu "crede ca este economia ca si cum cumperi blugi sau masini Citroen din Franta, le vinzi aici adaugand ceva la pretul ei, te numesti dealer de masini, pui papion, esti baiat elegant si cu asta ai terminat balciul".
Cum va explicati ca statul are de recuperat miliarde de la niste oameni liberi, in masini scumpe? ... Peste tot vedem proprietati somptuoase si masini luxoase.
Cum va explicati ca statul are de recuperat miliarde de la niste oameni liberi, in masini scumpe? ... Peste tot vedem proprietati somptuoase si masini luxoase.
Intreprinderea Electromotor Timisoara Pregatire universitara si post-universitara Perioada 2002-2006 • Doctor in management public • Disciplinele principale studiate / competente profesionale dobandite Managementul administratiei publice • Numele si tipul institutiei de invatamant / furnizorului de formare Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Stiinte Economice Perioada 1996-2002 • Doctor in inginerie mecanica • Disciplinele principale studiate / competente profesionale dobandite Inginerie mecanica • Numele si tipul institutiei de invatamant / furnizorului de formare Politehnica Timisoara, Facultatea de Mecanica Perioada 1974-1979 • Calificarea / diploma obtinuta Licentiat in inginerie, tehnologia constructiilor de masini • Disciplinele principale studiate / competente profesionale dobandite Inginer mecanic, tehnologia constructiilor de masini • Numele si tipul institutiei de invatamant / furnizorului de formare Politehnica Timisoara, Facultatea de Mecanica Aptitudini si competente personale • Limba materna:
Deputatii au 126 de masini Parlamentarii de la Camera Deputatilor vor utiliza, conform memorandumului intern, 126 de autoturisme. Astfel, membrii BP vor avea cate un autoturism Mercedes, liderii grupurilor parlamentare si ai comisiilor parlamentare cate un autoturism Nubira.
A doua tactica este a samsarilor de masini. Acestia tot timpul vor cere un pret umflat la targul de masini, apoi iti lasa 1.000 de euro din pret si lasa impresia cumparatorului ca a facut o mare afacere.
„Ford, General Motors, Renault sau alta companie nu vor cumpara Daewoo Craiova pentru a vinde masini in Romania, pentru ca piata auto a ajuns la potentialul maxim.
La cererea expresa a membrilor Biroului Permanent, a presedintilor grupurilor parlamentare, a secretarului general si a sefilor de departamente, se vor aloca masini, cu conditia respectarii prevederilor legale referitoare la concediul angajatilor garajului.
Este vorba despre un spatiu mult mai generos (apartamente care pot depasi 100 mp), decoratiuni interioare si mobilier de lux, aparatura electronica si elctrocasnica de ultima generatie (masini automatice de spalat rufe si vase, combine frigorifice, bucatarii echipate cu cuptoare cu microunde, masini de gatit moderne si toate accesoriile necesare pregatirii mesei, televizoare unele chiar si cu plasma, sisteme audio-video scumpe, legatura la Internet-in unele cazuri chiar si computere performante- cablu TV, linie telefonica cu fax, aer conditionat), piscine, garaje (in cazul vilelor) si alte atribute ale unui confort iesit din comun.
In decursul unei saptamini angajatii Primariei ridica, in medie, cite sapte masini abandonate de proprietari, a declarat primarul Dumitru Nicolae.
Noua taxa verde pentru masini ar putea fi de cateva zeci de euro, cel mult 100, pentru o masina de 12.000 de euro.
Veniturile obtinute la jocurile de tip cazino si masini electronice ar putea fi impozitate de anul viitor, cu 20% la castigurile cuprinse intre 600 de lei si 10.000 de lei si cu 25% in cazul sumelor nete de peste 10.000 lei, propunerea figurand in proiectul de modificare a Codului Fiscal.
De fapt si de drept, in opinia deputatului Dan Mocanescu, aceasta este miezul problemei, nu ca parlamentarii ar fi cei care vor masini noi si luxoase, nu ca indemnizatiile lor ar atinge cote exorbitante.
Toate ca toate, dar atunci cand a venit vorba de achizitionarea de masini, alesii au sarit ca arsi si au declarat ca nu pot renunta si la acestea.
Astfel, Camera Deputatilor va achizitiona 345 de Loganuri, in valoare totala de 90 de miliarde de lei vechi, masini ce vor fi folosite pentru birourile teritoriale ale deputatilor.
sase civili si-au pierdut viata si alti 13 au fost raniti in urma exploziei unei masini-capcana in cartierul siit Shula din capitala irakiana.
Ce nu am spus, m-am hotarat ca pentru a fi ceva deosebit fata de sursele de inspirati aratate la inceput si pentru a nu fi acuzat de plagiat, ca aceasta sa primeasca viata, sa fie o Diorama, cu figurine, trasuri, carute, masini de epoca, garduri, pomi, flori, garduri vii.
Caini din alte localitati, abandonati de masini neinmatriculate, la Navodari "Vin masini, mai nou fara numar, si lasa caini, tot fara numar, in Navodari.
In primul rand, daca o decizie de preluare a unei masini este contestata in instanta, putem avea probleme. ... "Nu am avut cazuri in care sa vindem astfel de masini.
google-analytics.com