Cautare

1747 de rezultate pentru "masini" (3.49 secunde)
Ingerii nostri vegheaza asupra noastra cand suntem in masini, fiindca nu vor sa ni se intimple nimic inainte de vreme. ... S-a uitat inapoi si exact pe banda de pe care iesise erau trei masini ajunse una peste alta.
In data de 9 aprilie a.c., doua masini si fatada unei discoteci au fost distruse de furia etilica a unui grup de cetateni rromi, iar momentele au fost inregistrate de camera video a unei masini cu radar a Politiei.
6 adulti si 2 copii sub 14 ani - am fost cu doua masini, un Daewoo Matiz (benzina) si un Renault Clio Symbol (motorina).
Trei copii si trei adulti au fost transportati la spital, dupa ce trei masini s-au ciocnit, joi dupa-amiaza, in statiunea Busteni, din judetul Prahova, cel mai probabil din cauza unui sofer care a adormit la volan.
Retinerea manifestata de ele privind dezvaluirea publica a fenomenului nu este legata de acceptarea de armata a realitatii existentei acestor masini, ci de lupta guvernului de a considera fenomenul ca avand orice origine posibila in afara de cea extraterestra.
Ce nu am spus, m-am hotarat ca pentru a fi ceva deosebit fata de sursele de inspirati aratate la inceput si pentru a nu fi acuzat de plagiat, ca aceasta sa primeasca viata, sa fie o Diorama, cu figurine, trasuri, carute, masini de epoca, garduri, pomi, flori, garduri vii.
Astfel, cele zece masini ale institutiilor administratiei locale nu pot consuma mai mult de 350 de litri de combustibil pe luna, iar in perioada 2005 - iunie 2006, CJ Dolj a achizitionat pentru cele sase masini din dotare 29.000 de litri de combustibil in valoare de 950 de milioane de lei.
Masini de lux - impozite mai mari La categoria impozit pe cladiri pentru persoane fizice cresterea propusa de Directia Impozite si Taxe este de 20%, putand fi platit anual in doua rate egale, prima pana pe 31 martie, acordandu-se o bonificatie de 10%, iar a doua pana la 30 septembrie.
Ministrul Apararii, Sorin Frunzaverde, si-a depus, pe 1 noiembrie 2006, declaratia de avere la Guvern din care reiese ca in perioada martie-august 2006 a vindut trei masini, o Dacie pentru care a primit 13.000 de lei, un Audi si un Volkswagen Polo pe care le-a dat cu suma totala de 13.500 de euro.
Potrivit legii, parlamentarii sunt obligati sa depuna anual declaratii de avere si sa si le reactualizeze ori de cate ori dobandesc bunuri noi, cum ar fi terenuri, masini, bijuterii sau imobile.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si-a pastrat, de plida, cele patru masini de colectie, trei Citroënuri din 1955, 1967 respectiv 1986, si un Fiat din 1966.
Motivatia achizitionarii celor 22 de autoturisme noi consta in aceea ca cele 22 de masini Dacia 1310, fabricate in anii 1998/1999, si-au indeplinit durata normata de utilizare. Noile masini vor intra in dotarea parcului auto central.
Zeci de masini avand lipite pe parbriz hartii pe care scria "Veleni 1", "Seaca de Padure 1" si "RO" soseau la intervale scurte in fata sectiilor de votare, aducand familii intregi la vot.
Guvernul ia in calcul ajustarea legislatiei prin majorarea taxei de poluare auto pentru masini foarte vechi, cu motor non-euro, Euro 1 si Euro 2, si modificarea sumei pentru masini noi, pe un sistem in care emisia de dioxid de carbon va reprezenta criteriul principal de calcul si care va fi prezentat Comisiei Europene sub forma unei noi scrisori, au declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, surse guvernamentale.
In zona sediului PSD Dambovita stationeaza, de la inceputul campaniei electorale, in mod suspect, mai multe masini. Simtim ca suntem monitorizati si pot sa va dau si numerele de masini care stau in fata sediului PSD Dambovita", a declarat Ion Stan.
De vreo trei saptamani incoace suntem supusi zilnic la un bombardament fonic din partea candidatilor care au ales sa-si atraga electoratul prin tot soiul de sloganuri ce "penetreaza" timpanele galatenilor prin decibelii emanati de boxele instalate pe masini, si deloc prin mesaj.
Niciunul nu vrea sa-si piarda din clienti, chiar daca asta inseamna reducerea parcului de masini si salarii mai proaste pentru soferi.
Cei mai multi bani in plus au ca destinatie achizitionarea de masini, de piese de schimb si efectuarea de deplasari. ... Alti 31.387.000, fata de 15.265.000 in 2008, ar fi necesari pentru cumpararea de masini.
Dupa ce in urma cu o saptamana amintea de faptul ca, in cadrul Parlamentului European, se vor lua o serie de masuri anticriza, pe mai multe planuri, europarlamentarul Adriana Ticau spune ca la ora actuala o atentie deosebita trebuie data in special industriei constructoare de masini.
"Nu mi se pare moral ca un constantean amarat sa suporte din taxele si impozitele pe care le plateste reabilitarea termica a unuia care are nu stiu cate masini de lux. ... 000 de euro si masini in fata de-ti cad plombele, de ce sa-i reabilitezi aluia blocul?
google-analytics.com