Cautare

990 de rezultate pentru "marica viorel" (2.67 secunde)
Il va sustine pe Geoana sau pe Ponta?" Viorel Hrebenciuc a fost surprins, joi dupa-amiaza, in Strada Atena, la Institutul Ovidiu Sincai unde s-a intalnit cu Ion Iliescu.
Siteul Grupului PDL din Senat informeaza ca senatorul PDL Diaspora, Viorel Badea si Secretarul General al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopey Isturiz au avut convorbiri fructuoase la Bruxelles.
Propunerea senatorului PSD Viorel Arcas poate parea inedita pentru lumea noastra politica, ce nu rateaza niciun eveniment - de la cele religioase, pana la cele patriotice - pentru a-si face propaganda.
Viorel ROMAN) Alegerea crestinului Donald Trump, dupa Barack Hussein Obama, primul afro-mahomedan presedinte al USA, a generat la Hillary Clinton, la globalistii si la minoritarii privilegiati un soc si refuz al realitatii.
'Eu nu stiu sa fac nimic în acest domeniu'“, a declarat Viorel Popescu, directorul firmei. ... Pentru a avea succes, trebuie însa sa-ti respecti cuvântul dat, chiar daca pierzi, pentru ca acesta este principalul capital al firmei“, a spus Viorel Popescu.
'Eu nu stiu sa fac nimic în acest domeniu'“, a declarat Viorel Popescu, directorul firmei. ... Pentru a avea succes, trebuie însa sa-ti respecti cuvântul dat, chiar daca pierzi, pentru ca acesta este principalul capital al firmei“, a spus Viorel Popescu.
Viorel Bangala si sotia sa participa zilele acestea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Din perioada liceului ma ocup de aceste sculpturi in lemn", ne-a spus Viorel Bangala. ... Intrebat ce obiecte se cauta in mod special la standul sau, Viorel Bangala ne-a precizat:
Parchetul Judecatoriei Urziceni a anuntat ca a deschis dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce omul de afaceri a mers in comuna Barbulesti, din judetul Ialomita, unde au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus, si s-a imbratisat cu mai multe persoane.
In cazul in care revendicarile nu le vor fi solutionate spune liderul sindical Vasile Marica functionarii publici sint decisi sa intre in greva. ... Vasile Marica spune ca actiunea lor va paraliza organizarea alegerilor.
Zilele urmatoare, presedintele HCM Constanta Nicusor Constantinescu, directorul executiv Ali Nurhan si directorul tehnic Ion Marica se vor intalni cu directorul Directiei Judetene pentru Sport, Elena Francu, pentru a discuta posibilitatile de refacere a Salii Sporturilor pentru a putea indeplini standardele impuse de forul european.
Presedintele Aliantei „Sed Lex“, Vasile Marica, declara ca organizatia pe care o reprezinta nu este de acord cu renuntarea la sporuri si la indemnizatii, precizand ca in acest sens actiunile de protest la nivel national vor incepe in perioada imediat urmatoare.
Începe batalia", a precizat pentru GdS liderul functionarilor publici din Federatia SED-LEX, Vasile Marica. Întrebat daca este supradimensionat sectorul public din România, Marica a spus:
Pe de alta parte, presedintele SedLex, Vasile Marica, a anuntat, la finalul discutiilor de la Ministerul Finantelor, ca sindicatele analizeaza posibilitatea unei actiuni in justitie impotriva guvernului, pentru anularea masurii de trimitere in concediu fara plata a bugetarilor.
In aceste conditii, "Piti" ar putea folosi o formula de joc 4-2-3-1, cu Latovlevici, Goian, Chiriches si Papp in aparare, Bourceanu si Lazar la inchidere, Tanase, Mutu si Torje in spatele varfului impinsCiprian Marica. ... Goian, Latovlevici - Bourceanu, Lazar - Torje, Mutu, Tanase - Marica.
Tricolorii au avut cateva actiuni destul de modeste de atac, cele mai bune ocazii fiind irosite de Marica (9), sut din intoarcere peste poarta, si Torje (16), sut din unghi peste poarta.
Singurul care s-a zbatut, a acut presing si a dat pase "din prima" a fost Marica. ... Romania:Tatarusanu - Tamas, Chiriches, Goian, Rat - Pintilii, Bourceanu - Torje, Bogdan Stancu (min.82 - Mutu), Grozav (min.50 - Cocis) - Marica (min.79 - Chipciu).
Tricolorii au castigat cu 3-0, golurile fiind marcate de Marica, Pintilii, in prima repriza si Tanase in repriza a doua. ... Golurile au fost inscrise in prima repriza de Marica si Pintilii si de Tanase in repriza a doua.
S-a vazut ca Torje si Marica n-au jocuri in picioare, pana ultimul moment am studiat daca sa-l bag pe Marica, eu prevedeam ca nu o sa fie la un nivel fizic bun.
Andorra - Romania 0-3 60‘ Penalti pentru Romania, dupa un fault asupra lui Chiriches - Rodrigues a primit cartonasul galben 58‘ Marica i-a luat locul lui Keseru * Olanda - Ungaria 5-1, Robin Van Persie reuseste al treilea gol 53‘ Maxim centreaza de pe partea stanga, iar Bogdan Stuncu inscrie cu capul, din cativa metri.
Cu o aparare in care are incredere, deja obisnuitii Rat si Chiriches, alaturi de Tamas, folosit pe flancul in care a dat randament la Istanbul (1-0, 2012) si Grigore, intr-o crestere mare in ultima vreme.Cuplul de inchizatori e inedit, Pintilii - Hoban, tripleta din spatele lui Marica pare sa-l ocoleasca pentru prima oara in ultima vreme pe Torje.
google-analytics.com