Cautare

106 de rezultate pentru "margareta" (2.80 secunde)
Judecatoarea Margareta Ionescu, presedintele completului initial desemnat aleatoriu pentru solutionarea procesului privind retrocedarea imobilului in care locuiesc si parintii ministrului justitiei, a sustinut, in fata Camerei judecatorilor CSM ca, desi a remarcat anumite nereguli, a preferat sa nu le dea atata importanta, "sa nu intinda pelteaua", apreciind ca ar fi fost "neelegant" din partea sa.
Brancusi, oferita de Romascu Margareta din Buc. Str. Silfidelor, 4 la pretul de 25.000 lei. Eu respect hotararea judecatoreasca, dar nimeni nu a luat in considerare ca Dinu Viloiu ii acuza, in stanga si in dreapta, ba pe Maxy, ba pe Sadoveanu, ba pe Eugen Jebeleanu.
In acelasi an, doi principi - Margareta, Principesa Romaniei si Principele Radu, sotul acesteia, doreau Mangaliei sa isi continue, cu "spirit inventiv si armonie traditia milenara a urbei Callatis".
Regele Mihai I, insotit de regina Ana, principesa Margareta si principele Radu, a venit ieri la CNSAS, pentru a-si vedea dosarul, desi institutia are doar o mica parte din documentele intocmite de fostele Servicii secrete care l-au urmarit pe regele Mihai.
Pe de alta parte, secretarul de stat a aratat ca una dintre persoanele in cazul carora au aparut semne de intrebare privind veridicitatea calitatii de revolutionar este Margareta Costea, soacra pesedistului Mircea Geoana.
O viziune pe 30 de ani" a fost elaborat de printul Radu, reprezentant special al Guvernului, impreuna cu principesa Margareta, si va fi lansat oficial luni, la Palatul Elisabeta.
Deputatul a intrat si in posesia unei mici statuete de bronz, reprezentand o mana care tine o margareta, simbolul orasului de pe Barcau.
Partidul National Taranesc Crestin Democrat considera ca decizia fostului suveran Mihai I de a o desemna succesor al Coroanei pe principesa Margareta reprezinta o relansare a problemei formei de guvernamant in Romania.
Declaratia a fost facuta la Palatul Elisabeta, acolo unde principesa Margareta si principele Radu de Hohenzollern-Veringen s-au intalnit cu Betsy Myers, consultantul campaniei lui Barack Obama.
Membrii Familiei Regale, Regele Mihai, Regina Ana, Principesa Margareta si Principele Radu, s-au aflat, timp de doua zile, la Iasi, cu ocazia Sarbatorilor de Paste.
Anuntul a fost facut la Palatul Elisabeta, acolo unde principesa Margareta si principele Radu de Hohenzollern-Veringen s-au intalnit cu Betsy Myers, consultantul campaniei lui Barack Obama.
Regele Mihai I, Regina Ana, Principesa Margareta si Principele Radu vor petrece Anul Nou la castelul de la Savarsin, unde raman pana pe 3 ianuarie.
Acolo il asteptau vreo 700 de invitati - fosti si prezenti colaboratori, sustinatori, reprezentanti ai unor atoritati(nu de-ai Guvernului sau Presedintiei) si persoane care doreau sa fie vazute la o reuniune mondena de acest calibru. Ba chiar si reprezentantii Casei Regale - Principii Margareta si Radu.
Principesa mostenitoare Margareta a declarat ca nu comenteaza. O atitudine perfecta. Iar domnul Mark Gitenstein e obligat sa raspunda la interpelarea liderului opozitiei romane.
Ori ca o reputata ziarista de origine romana l-a acuzat ca a ajuns in patul printesei Margareta cu misiune de la servicii.
Pana la sfarsitul anului 1948, Regele si regina au locuit la Vila Sparta de langa Florenta, locuinta reginei-Mama Elena, iar din 1949 in Elvetia, la Lausanne, unde s-a nascut prima fiica, principesa Margareta.
Regele Mihai a fost insotit la Parlament de principesa Margareta si de principele Radu. Fostul suveran a primit, dupa discursul sau, Colanul Camerei Deputatilor, si a participat la dezvelirea bustului de bronz al Regelui Carol I, oferit cadou Parlamentului de catre Casa Regala.
La ora 12:00, regele Mihai I a iesit la balconul Palatului Elisabeta, alaturi de principesa Margareta si principele Radu, pentru a saluta multimea care l-a ovationat indelung.
Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015 - Manifestarile prilejuite de implinirea a 25 de ani de la revenirea in tara a principesei Margareta au oferit un tablou complet, de la un dejun festiv la Palatul CEC pana la concertul omagial de la Ateneu.
La capataiul Reginei au stat, pana in ultima clipa, Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu, Principesa Elena, Principesa Sofia si Principesa Maria.
google-analytics.com