Cautare

190 de rezultate pentru "mapn" (2.61 secunde)
mopedele, tractoarele care nu se supun inmatricularii, masinile si utilajele autopropulsate utilizate in lucrari de constructii, agricole si forestiere, care pastreaza sau nu caracteristicile de baza ale unui tractor, troleibuzele, tramvaiele, vehiculele cu tractiune animala, precum si autovehiculele MApN, MAI si SRI", a explicat subcomisarul Preda.
Altfel, sacrificam dezvoltarea Romaniei prin noi imprumuturi ", a declarat Traian Basescu la bilantul MAPN, solicitand Armatei sa fie printre primele care inteleg constrangerile financiare.
In perspectiva, SC Uzina Automecanica Moreni SA, intentioneaza sa dezvolte SAUR-3, un vehicul care sa satisfaca integral cerintele operationale si specificatia de sistem TBT al MApN al Romaniei cu obiectivul omologare decembrie 2011-martie 2012.
Avioane Craiova realiza avioanele, iar Elbit Systems le vindea catre MApN. Avioane SA chiar a dat in judecata INCAS si OSIM pentru inregistrarea modelelor ca marci inregistrate, insa nu a avut castig de cauza.
Potrivit acestui ordin, procesul de eliberare a adeverintelor de venit se va desfasura prin centrele militare zonale/judetene/de sector, fapt care vine in sprijinul pensionarilor militari, astfel incat sa nu fie necesar ca acestia sa se adreseze, pentru obtinerea adeverintelor, fiecareia dintre unitatile militare unde au lucrat, sustine MApN.
Potrivit acestui ordin, procesul de eliberare a adeverintelor de venit se va desfasura prin centrele militare zonale/judetene/de sector, fapt care vine in sprijinul pensionarilor militari, astfel incat sa nu fie necesar ca acestia sa se adreseze, pentru obtinerea adeverintelor, fiecareia dintre unitatile militare unde au lucrat, sustine MApN.
50% dintre locuinte vor fi destinate angajatilor din MApN, intrucat terenul a fost pus la dispozitie de aceasta institutie, iar cealalta jumatate va fi destinata altor tineri care nu au in proprietate un imobil.
Mai exact, pe terenul respectiv se afla Unitatea Militara Antiaeriana a MApN. "Inca suntem in discutii cu cei de la Ministerul Apararii", a mai spus Ion Dedu.
Obiectivul acestor conferinte este de a oferi informatii cu privire la cadrul general, necesitatile de infrastructura si facilitati, precum si la oportunitatile de afaceri in domeniile constructii si prestari servicii in vederea dislocarii unor elemente ale sistemului de aparare antiracheta al SUA la Deveselu (judetul Olt) in perimetrul bazei militare existente apartinand Ministerului Apararii Nationale (MApN) al Romaniei.
Cu PDL la putere si cu Gabriel Oprea, presedintele UNPR, la carma MapN, Compania Nationala ROMARM a fost data pe miinile uneperistului Marius-Vasile Crisan, actualmente prim-vicepresedintele organizatiei judetene Alba si vicepresedinte national al UNPR.
De asemenea, Antena 3 sustine ca "lista turnatorilor cuprinde politicieni de varf, sefi ai serviciilor secrete, generali MAPN, consilieri prezidentiali, jurnalisti, elite ale societatii civile, consultanti politici platiti de partide si care tradau in functie de cum comanda Ambasada SUA".
Incarcerat la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la 3 ani pentru transferul de terenuri cu MApN, omul de afaceri a fost citat luni, 27 mai 2013, intr-un nou termen al dosarului in care este acuzat ca ar fi vrut sa-i stimuleze cu 1,7 milioane de euro pe jucatorii de la "U" Cluj pentru ca acestia sa castige meciul cu CFR Cluj de care depindea deciderea titlului de campioana a Romaniei la fotbal.
Procurorul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) a replicat, in fata instantei, ca varianta propusa de apararea lui Gigi Becali reprezinta un nonsens juridic dupa ce acelasi complet de judecatori l-a condamnat cu executare pe acesta in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, dosar in care, de altfel, s-a si dispus revocarea suspendarii pedepselor primite pana la acel moment.
Pe 20 mai, Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN).
Gigi Becali este inchis la Penitenciarul Jilava, unde ispaseste o pedeapsa de trei ani in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN).
Finantatorul formatiei Steaua, Gigi Becali, a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN).
Saptamana trecuta, Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe Gigi Becali la doi ani de inchisoare, in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, decizia fiind una definitiva.
Gigi Becali se afla la penitenciar de la inceputul saptamanii, fiind condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimburilor de terenuri cu MApN.
• In raport se mai arata ca ROMATSA nu a manifestat un rol activ in cazul accidentului aviatic din Cluj, nu a luat masurile necesare pentru stabilirea zonei de cautare a aeronavei, nu a declansat operatiuni de cautare si nu a cerut sprijinul Centrului de Operatii Aeriene din MApN.
Totodata, ministrul Dusa a dispus ca Aurelia Ion sa fie inmormantata cu onoruri militare", informeaza MApN intr-un comunicat. Aurelia Ion, in varsta de 23 de ani, era medic rezident in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti si efectua un stagiu de pregatire la Spitalul Fundeni.
google-analytics.com