Cautare

190 de rezultate pentru "mapn" (3.32 secunde)
- Au fost uitati si neglijati oameni simbol ai rezistentei antibasiste, precum jurnalistul Ovidiu Ohanesian, locotenentul MApN Gheorghe Alexandru, colonelul SIE Ionel Dragomir, angajatul TVR Adrian Sobaru, s.a.
Informatiile referitoare la starea echipajului vor fi date publicitatii imediat ce vor fi disponibile, informeaza MApN. Un elicopter militar, cel mai probabil un IAR-330 Puma, s-a prabusit joi in apropiere de localitatea Beresti, din judetul Bacau.
"Parlamentarii Puterii au adoptat marti, 9 aprilie 2013, un alineat 2 (2) la art.86 din legea criticata de neconstitutionalitate, la dezbaterea cererii de reexaminare a presedintelui Romaniei, al carui continut nu are nicio legatura cu continutul cererii de reexaminare in cauza .Continutul cererii de reexaminare se refera la aprobarea anuala a conducatorului institutiei pentru mentinerea in activitate a generalilor si a amiralilor dupa implinirea varstei standard de pensionare pana la varsta de 60 de ani si la trecerea in rezerva a cadrelor militare care nu pot promova baremurile de pregatire fizica, in timp ce textul adaugat la Legea rezultata dupa reexaminare se refera la ministerele carora li se aplica dispozitiile din art.86 alin.(2) care, la randul sau, priveste conditiile in care coloneii si comandorii pot fi mentinuti peste limita varstei de grad prevazuta la art.92 din Legea nr.80/1995", se arata intr-un comunicat de presa al grupului PDL din Senat remis miercuri AGERPRES(prevederile al 2 se aplica exclusiv MApN si MAI n.r.).
Totodata, actualul Guvern a stabilit obiectivul dublarii bugetului MApN pana in 2017, un semnal extrem de important pentru viitor.
Peste 2500 de soldati si angajati ai MApN, MAI si SRI, alaturi de 650 de vehicule militare vor participa la defilare.
Tot in anul 2006, in luna iunie, intr-o informare trimisa Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala de catre Departamentul pentru Armamente al MApN privind programele majore de achizitii se arata:
Premierul Mihai Tudose cere trecerea Institutului Cantacuzino la Ministerul Apararii Nationale si transformarea lui in unitate militara. Solicitarea a fost facuta de seful Executivului la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.
Constructorul craiovean a semnat in 2004 un contract cadru cu MApN pentru livrarea unui lot de opt avioane, dintre care trei noi si cinci modernizate.
Sistemul informatic al Companiei Nationale a Huilei din Petrosani, unul dintre cele mai performante la nivelul Ministerului Economiei si Comertului, este luat in calcul de specialistii Ministerului Apararii Nationale ca solutie de comunicatii pentru armata romana, membra NATO.
Spre exemplu, Consiliul Judetean (CJ) Dolj vrea aici 256 de hectare de teren care inca apartin MApN pentru a-si plasa unele obiective.
Suedezii ar vrea un contract cu MApN pentru livrarea de avioane Gripen, insa informatia nu a fost confirmata pana la aceasta ora de surse oficiale.
Acestia ar vrea un contract cu MApN, pentru livrarea de avioane Grippen, insa informatia nu a fost confirmata pana acum din surse oficiale.
Pe aceeasi piata au mai fost tranzactionate aproape 12.300 tone combustibil tip M, achizitionat de o unitate militara din cadrul MApN, care, la valoarea totala a tranzactiei de noua milioane dolari, a obtinut o diferenta favorabila de pret de peste 500.000 dolari.
Conform acestuia, pentru începerea lucrarilor este nevoie de obtinerea de avize speciale de la Serviciul Român de Informatii si MApN, pentru ca fabrica va fi construita lânga Uzina Mecanica (UM) Sadu, unitate unde se produce munitie si care se afla în subordinea ROMARM.
Teodor Melescanu a afirmat ca a solicitat ca saptamâna viitoare, expertii din MApN sa se aiba întalniri cu reprezentantii Ministerului de Finante pentru a discuta bugetul pentru 2008.
Din câte se pare, suedezii conditionau cumpararea Avioane Craiova de un contract cu Ministerul Apararii Nationale (MApN) pentru achizitionarea de avioane Grippen.
Din câte se pare, suedezii conditionau cumpararea Avioane Craiova de un contract cu Ministerul Apararii Nationale (MApN) pentru achizitionarea de avioane Grippen.
Potrivit sindicalistilor, italienii de la Alenia Aeronautica (firma care a ofertat MApN cu avioanele multirol Eurofighter Typhoon) sunt interesati de fabrica.
MApN a decis sa cumpere sapte aeronave de transport C 27 J Spartan, pentru care trebuie sa plateasca 330 de milioane de euro.
Pe de alta parte, Alenia deruleaza un contract cu MApN pentru sapte avioane Spartan, a caror livrare intarzie insa sa fie facuta pentru ca Alenia n-a obtinut inca licenta de export de la autoritatile italiene.
google-analytics.com