Cautare

262 de rezultate pentru "manea" (4.18 secunde)
La sfarsitul saptamanii trecute, la Piatra Neamt a avut loc o intalnire a Ligii Alesilor Locali, intalnire la care a participat si consilierul judetean PNL Victor Manea.
Prezent si el la conferinta, liderul liberal constantean Victor Manea a aratat, ca sef de campanie, ca a reusit sa stranga in mai putiun de doua saptamani, peste 10.000 de semnaturi pentru alegerile europarlamentare, din norma de 15.000 si pragul autoimpus de 20.000.
"Ma surprinde incrancenarea presedintelui Basescu si a colegilor de Alianta in privinta datei alegerilor europarlamentare", a apreciat consilierul judetean PNL Victor Manea, care se intreaba, retoric, "daca nu cumva premierul Tariceanu a stricat cine stie ce strategie pusa la punct probabil de la Cotroceni".
Din pacate, acesta nu reuseste sa fie validat, desi el se prezinta in instanta periodic pentru a-i fi recunoscut dreptul sau", spune secretarul general al PNL Constanta, consilierul judetean Victor Manea.
Si daca tot sunt preocupati de un post de viceprimar acum, cel mai nimerit ar fi, pentru aceasta functie, Danut Moisoiu, ca doar a fost liberal, acum e democrat, adica ar fi perfect in situatia data", spune Victor Manea, secretarul general al PNL Constanta.
Una peste alta, liberalii constanteni insista, prin vocea secretarului general al PNL Constanta, Victor Manea, sa le...
"Nu pot sa va spun daca el va fi candidatul PNL, dar il voi sprijini in competitia interna, din partid", a precizat Hasotti, care a aflat de la noi ca Victor Manea si-a anuntat si el intentia de a candida la primarie.
De asemenea PLD condamna modul inconstient in care primarul PSD, Dumitru Nicoale, pune in pericol locurile de munca ale galatenilor, facilitand accesul, pentru inceput, a 10.000 de chinezi pe piata fortei de munca din Galati", a precizat presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a PLD, Radu Manea.
Prezent la intrunire, secretarul general al Organizatiei Judetene a PNL Constanta, Victor Manea, si-a exprimat convingerea ca nici unul dintre candidatii de pe liste nu va face partidul de ras. "Ramona va promova in Parlamentul European Romania si interesele Romaniei", este de parere Victor Manea.
Matei asteapta ca Manea sa se decida sa candideze In ceea ce priveste viitoarele alegeri locale, mai exact pentru Primaria municipiului Constanta, Constantin Matei a declarat: "Astept sa se hotarasca Victor Manea daca va candida.
Ceilalti contracandidati se afla la o distanta uriasa, sondajul PD-L creditandu-l pe avocatul Catalin Dancu cu 6,3% si pe liberalul Victor Manea cu...
Candidatul PNL pentru Primaria Constanta, Victor Manea, a aparut in Piata Ovidiu, acolo unde a avut loc manifestarea, insotit de un elefant de circ si de o fanfara.
Dupa un spectacol de zile mari dat de rolleri si un concert pe gustul celor prezenti, in seara aceleiasi zile multi dintre tineri si-au continuat petrecerea in clubul "Nord", acolo unde - coincidenta sau nu - si-a facut aparitia candidatul PNL pentru Primaria Constantei, Victor Manea, care a tinut sa dea mana cu junii votanti.
Noi cu voi" a fost pus pe ritmuri de manea, intr-un videoclip cantat de Copilu de Aur, Artistu si Rudy.
Oficialii DGA ne-au precizat ca, in prezent, conducerea Biroului Anticoruptie Constanta este asigurata de comisarul Camil Manea, pana la luarea unei decizii privind organizarea unui concurs de ocupare a functiei.
Nicu Manea, presedintele Sanitas Constanta a precizat ca, deocamdata, procesul a fost suspendat, pentru ca sindicatul Sanitas Timisoara a actionat in judecata Directia pentru Protectia Copilului la nivel national. ... Cu toate acestea, noi continuam negocierile contractului colectiv de munca", a precizat, pentru cotidianul "Replica", Nicu Manea.
Sefii Finantelor si Vamilor sint cei mai bogati functionari Noul director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Satu Mare, Nicolae Manea, are un apartament in Satu Mare de 90 mp, o casa de 209 mp, cu o valoare de impozitare de 746 milioane de lei si o casa de vacanta de 135 mp.
In urmatoarele doua luni vor fi finalizate lucrarile la eurogarile din Ploiesti Sud, Bacau, Buzau, Sighisoara, Drobeta si Oradea, a declarat directorul CFR, Constantin Manea, citat de NewsIn si preluat de un post de televiziune.
Prima adversara a elevelor lui Liviu si Danielei Manea va fi CS Universitatea Alba Iulia, dupa sistemul cel mai bun din trei meciuri. ... Ne pregatim pentru partidele din grupa 5-8 si ne dorim o clasare cat mai buna", spunea antrenorul Manea la finalul partidei cu Arad.
De partea cealalta, antrenoarea secunda a CSM Bacau, Gabriela Manea, spunea dupa meciul cu Corona Brasov, pierdut de moldovence cu 27-23, ca are jucatoare limitate si ca nu poate promite nimic.
google-analytics.com