Partidul National Liberal a inceput campania pentru alegerile europarlamentare, intr-un mod mai putin obisnuit. Candidatii au fost prezentati direct alegatorilor, fiecare dintre invitati putand pune intrebari in legatura cu programele ce urmeaza sa fie sustinute la Bruxelles. De asemenea, candidatul prezentat ieri, Ramona Manescu, a dat explicatii auditoriului privind comisiile ce fac parte din Parlamentul European.
In cursul zilei de ieri, la Restaurantul Intim, a avut loc prezentarea candidatului PNL Ramona Manescu la alegerile pentru Parlamentul European. Manifestarea a fost inedita si a avut loc in mai multe cartiere din oras, scopul acesteia fiind de a aduce candidatul in mijlocul alegatorilor. Printre persoanele din cadrul partidului, prezente la eveniment, s-a numarat si deputatul PNL Andrian Mihei. "Ramona Manescu este o fiica a Constantei, nascuta si crescuta in oras. Noi ne mandrim ca municipiul nostru a reusit sa dea un viitor europarlamentar. Ramona este tanara, este avocat si este vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Tineret, ceea ce reprezinta atuuri esentiale. Am incredere in toti candidatii PNL de pe lista", a declarat deputatul Mihei. "PNL promoveaza tinerii si are incredere ca noi vom face treaba buna la Bruxelles. Trebuie sa aratam Europei ca suntem oameni buni, valorosi, trebuie sa mergem acolo cu fruntea sus si sa fim mandri ca suntem romani", a declarat la randul ei Ramona Manescu.

Tinerii vor fi promovati la Bruxelles

Printre proiectele pe care candidata PNL le va sustine in Parlamentul European se numara si promovarea intereselor tinerilor. "Doresc sa conving partenerii din Europa ca trebuie sa investeasca in dezvoltarea antreprenoriatului. De asemenea, sunt foarte multi tineri care pleaca in strainatate si nu pot practica meseria in care s-au calificat, pentru ca nu le sunt recunoscute diplomele. De aceea un alt proiect este legat de recunoasterea internationala a diplomelor romanesti", sustine Ramona Manescu. Prezent la intrunire, secretarul general al Organizatiei Judetene a PNL Constanta, Victor Manea, si-a exprimat convingerea ca nici unul dintre candidatii de pe liste nu va face partidul de ras. "Ramona va promova in Parlamentul European Romania si interesele Romaniei", este de parere Victor Manea.