Cautare

262 de rezultate pentru "manea" (3.07 secunde)
"Se face campanie in contact direct cu cetateanul", a precizat secretarul general al PNL Constanta, Victor Manea. ... Victor Manea:
Manea: "Va veni si randul celor care fac acum circ sa fie tratati la fel" La randul sau, presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, Victor Manea este de parere ca remanierea Executivului va fi facuta de premierul Calin Popescu Tariceanu in momentul pe care il va considera oportun.
Desi considera ca nici PLD si nici Mircea Iustian nu merita atentie, secretarul general al PNL Constanta, Victor Manea ne-a declarat totusi ca "daca un deputat nu stie ca presedintii de sectii de votare sunt pusi de autoritatile locale si crede ca ii pune Guvernul, este grav.
In schimb, deputatul constantean nu pare dispus sa accepte rezultatul inregistrat in municipiul Constanta, iar "vinovat" este candidatul Victor Manea, respectiv staff-ul acestuia de campanie.
De mentionat ca antrenorul SCM-U, Liviu Manea, se confrunta cu probleme de lot, acesta deplasand la partida de la Arad doar opt jucatoare.
Jocul defensiv a fost ridicat la rang de arta, in timp ce pe contraatac Oana Manea a lovit decisiv cu fiecare ocazie.
Cristi Manea a recunoscut ca jucatorii nu au fost informati despre aceste calcule: ... Trebuie sa dam totul pe teren, doar asa ne vom califica la Euro 2020, a promis Manea.
Duminica, 24 martie, la ora 19.00, puteti viziona Te astept diseara la sosea, este un spectacol muzical-teatral original in care Gabriel Fatu impreuna cu Crina Matei, Simona Florescu Dichiseanu si Geanina Manea vor purta publicul peste timp si timpuri intr-un Bucuresti de poveste personificat artistic ca un veritabil poem urban, o calatorie artistica prin Bucurestiul cu dichis, elegant si boem de odinioara, pe 21 martie, la ora 19:00, la Sala Dalles.
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita. ... Chimit Stefan Manea.
chimist cercetator Stefan Manea, directorul companiei Hofigal, lucreaza de o viata in domeniul suplimentelor alimentare pentru ca a avut inca de cand era copil convingerea ca daca-i dai organismului vitaminele, mineralele, dar mai ales INFORMATIA subtila pe care plantele o contin, poti mentine corpul intr-o stare de sanatate buna, atat la nivelul fizicului, cat si la nivelul psihicului.
In opinia directorului executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, Petre Dinica, dezvaluirile facute de liberalii Victor Manea si Ovidiu Cupsa, in cadrul unei conferinte de presa, nu au substrat adevarat.
In schimb, din discutiile avute de prefect ieri cu PNL si PD, atat liberalul Victor Manea, cat si democratul Constantin Avatavului, au fost de acord ca data de 26 nu ar fi o problema.
Acesta a declarat ieri ca Anca Manea Hanes este de fapt "o prietena intima" a acestuia.
Ramas la modul propriu fara voce din cauza unei raceli, consilierul liberal Victor Manea a fost cel care a dat glas deciziei Aliantei, dupa ce a asteptat sa auda din gura presedintelui de sedinta, Petre Stanca, ca este vorba despre o sedinta extraordinara.
In aceste conditii, a iesit in evidenta faptul ca liberalul Victor Manea este cel care conduce opozitia din Consiliul Judetan Constanta, absenta sa de ieri schimband cu totul modul de desfasurare a sedintei.
E timpul sa ne intoarcem acasa!'", ne-a declarat consilierul judetean liberal Victor Manea. ... "Avem peste 10 mii de semnaturi pana in prezent si inca nu au fost contabilizate si semnaturile adunate in mai multe localitati ale judetului nostru", a precizat consilierul judetean Victor Manea.
La randul sau, consilierul judetean Victor Manea a declarat, referitor la trupele romanesti din Irak, ca "este firesc sa existe un calendar de retragere".
Era mai grav daca ar fi fost o polita platita si Atanasiu ar fi fost direct suspendat", a declarat consilierul judetean Victor Manea, care a precizat ca "polita" pe care ar fi avut-o de platit este legata de propunerea PNL de retragere a trupelor romanesti din Irak.
Manea: ... Reactia consilierului prezidential nu a avut, evident, decat darul de a incinge si mai tare spiritele liberale, consilierul judetean PNL Victor Manea declarand in acest context ca:
La acest punct, consilierul judetean PNL Victor Manea a intervenit, solicitand sa fie aprobat un amendament prin care drumul de la Valcele sa fie doar pietruit, iar covorul asfaltic programat in continuarea acestei lucrari sa fie "mutat" in zona Nazarcea, mai exact pe drumul care ar putea debloca traficul turistilor catre litoral, in sezonul estival.
google-analytics.com