Cautare

943 de rezultate pentru "lupu dorel arad" (4.34 secunde)
Inca doi lideri ai PNL Arad - vicepresedintele Mihai Calimente si secretarul coordonator al filialei, Cornel Haristiade - si-au depus la sfarsitul saptamanii trecute candidaturile pentru sefia organizatiei, in total fiind in cursa cinci persoane.
Tensiunile interne din cadrul PNL Arad au culminat in aceasta sap-tamana cu invalidarea de catre Curtea de Onoare si Arbitraj a PNL a alegerilor locale ca urmare a contestatiei vicepresedintelui PNL Arad, deputatul Mihaita Calimente.
Conducerea PSD i-a dat un ultimatum liderului social-democratilor din Arad, Dimitrie Musca, potrivit caruia, pana la inceputul saptamanii viitoare, acesta sa se hotarasca daca isi mentine sau nu decizia de a demisiona din functia de presedinte al PSD Arad, asa cum a anuntat acum doua saptamani.
Presedintele UDMR Arad, Kiraly Andras, a declarat ieri ca organizatia judeteana il va sustine pe Markó Béla pentru un nou mandat de presedinte.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
Candidatul independent la presedintia Romaniei, Sorin Oprescu, a declarat la Arad ca militeaza pentru un guvern de tehnocrati si ca il prefera in fuctia de premier pe Daniel Daianu sau pe Florin Georgescu.
Transelectrica si MAVIR (compania similara din Ungaria) au inaugurat vineri noua Linie Electrica de Interconexiune de 400 kV Arad-Nadab-Bekescsaba, investitie ce se ridica, potrivit directorului general al Transelectrica, Stelian Gal, la circa 25,7 milioane euro.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Echipa feminina de baschet SCM-U Craiova infrunta astazi, in deplasare, formatia ICIM Arad, in primul joc din play-off-ul Diviziei A. Partida era programata pe 5 martie, dar se disputa in devans, deoarece sala din Arad este ocupata la acea data.
Oltencele au fost invinse, in deplasare, marti seara, de catre campioana en-titre ICIM Arad, scor 77-61 (29-9, 13-18, 25-16, 10-18). De mentionat ca antrenorul SCM-U, Liviu Manea, se confrunta cu probleme de lot, acesta deplasand la partida de la Arad doar opt jucatoare.
Un turist a cazut, vineri, de pe un zid al Cetatii Soimos din judetul Arad.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Al doilea pe lista este senatorul Dorel Onaca, dar acesta ne-a declarat ca se va retrage pentru a lasa locul celor din spatele sau.
Danut Agache, Fernando Balu, Gheorghe Parjol, Paul Stoica, Gheorghe Baroga, Constantin Ramoiu, Dorel Ramoiu, Not Manaitu, Rares Icalas, Florin Oprica, Marian Stamin, Marian Coca, Dorin Giurca, Marin Oncica, Dorel Mituletu, Constantin Lupu, Petre Colcea, antrenor fiind Vasile Constantin.
Printre candidatii anuntati de filiala din Arad a social-democratilor se numara actualul senator Dan Ungureanu, fostul presedinte al organizatiei judetene Florin Remetan, fostul senator Avram Craciun si Ioan Biris.
sase fosti vicepresedinti au renuntat sa mai candideze, iar parlamentarii au ramas pe dinafara Comisia de propuneri a propus pentru functia de prim-vicepresedinte pe Dorel Coica, marele perdant si unicul contracandidat al lui Gheorghe Ciocan la alegerile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene, vicepresedinti pe Mircea Ardelean, Eugenia Sabau, Gheorghe Lungu, Alin Rusu, Voicu Rusu, Ioan Viman, Gavril Tautu, Nicolae Bura, Vasile Mitrasca, Rodica Maxi si Dumitru Pop, secretar executiv pe Vasile Fernea si trezorier pe Gabriel Mihali.
Recursul procurorilor se judeca astazi Senatorul Dorel Jurcan, presedintele Partidului Democrat Valcea, spune ca Mircia Gutau a fost asteptat sambata in oras de foarte multi tineri si colegi de partid care l-au aplaudat si felicitat.
Senatorul Dorel Jurcan, presedintele Organizatiei Judetene a PD, a sustinut ca oamenii s-au adunat in parcarea de langa Casa Stiintei pentru sustinerea presedintelui Traian Basescu si pentru a opri atacul virulent al celor cinci:
Unul dintre acesti politiceni atipici este fara doar si poate senatorul democrat Dorel Onaca. Dorel Onaca a inceput un adevarat tur umanitar al litoralului, donand cateva mii de litri de apa minerala centrelor de plasament pentru copii si persoane cu handicap din judetul Constanta.
Senatorul Dorel Constantin Onaca a fost desemnat aseara, in mod oficial, candidatul Partidului Democrat Liberal pentru Primaria Constanta.
Sondajul prezentat de candidatul PDL pentru Primaria Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, a starnit reactii adverse din partea contracandidatilor.
google-analytics.com