Inca doi lideri ai PNL Arad - vicepresedintele Mihai Calimente si secretarul coordonator al filialei, Cornel Haristiade - si-au depus la sfarsitul saptamanii trecute candidaturile pentru sefia organizatiei, in total fiind in cursa cinci persoane.
Deputatul Mihai Calimente a declarat ca si-a depus oficial candidatura, el dorind sa transforme PNL Arad in cel mai puternic partid din judet. „Acest lucru nu se putea face cu cei care si-au anuntat candidatura inaintea mea. Unii au facut-o numai din vedetism si de aceea cred ca este loc de concurenta“, a spus Calimente. La randul sau, secretarul coordonator al filialei, Cornel Haristiade, considera ca merita functia pentru ca este unul dintre membrii fondatori ai PNL Arad.
„Am muncit din greu in acesti ani si am ridicat foarte mult 16 organizatii din judet de care am raspuns. Cred ca, in aceste conditii, am tot dreptul sa candidez“, a spus Haristiade. Primul candidat anuntat oficial la sefia PNL Arad a fost prefectul Cristian Stragea, care se bucura de sprijinul declarat al actualului lider, Titu Gheorghiof.