Cautare

943 de rezultate pentru "lupu dorel arad" (3.23 secunde)
Claudia Pirvoiu) Romania si Ungaria au semnat astazi, la Budapesta, acordurile privind conexiunea autostrazilor intre Arad - Nadlac (Romania) si Csanadpalota - Mako - Szeged (Ungaria) si intre Cluj Napoca- Santaul Mare (Romania) si Nagykereki-Szolnok (Ungaria).
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
euro produs la Arad Astra Vagoane Arad in colaborare cu RATB a prezentat tramvaiul Imperio, al carui pret este de aproximativ 2 milioane euro.
BookLand revine la Arad! Intre 2 si 14 aprilie, in Galleria Arad, aradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.
Este vorba despre actualul presedinte al organizatiei, Gheorghe Ciocan, si de Dorel Coica, fostul director al Directiei de Sanatate Publica Satu Mare. Primul care si-a anuntat oficial candidatura a fost Dorel Coica, fost candidat la alegerile interne pentru Primaria municipiului Satu Mare si pentru Senatul Romaniei.
Pina aseara era depusa oficial doar o singura candidatura, cea a doctorului Dorel Coica, care a fost validata in unanimitate marti seara de Biroul Executiv al organizatiei municipale a PSD Satu Mare, alaturi de candidatura lui Ioan tou pentru functia de prim-vicepresedinte.
Din nu se stie ce motive, cel care l-a convins pe Negoescu a fost insa Dorel Petrescu, zis Doru Magaru, caruia Mihai Negoescu i-a dat procura sa-l reprezinte in fata instantei pentru dovedirea calitatii sale de succesor.
Presedintele organizatiei judetene a PD-L Constanta, in acelasi timp candidatul democrat-liberal la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, isi continua seria participarilor la intalnirile pe care candidatii PD-L la functiile de primari le au cu electoratul din toate localitatile din judetul Constanta.
Suntem cei care am muncit in campania electorala alaturi de Dorel Onaca si Ion Popescu si vrem sa fim luati in seama.
Compozitorul de muzica usoara Dumitru Lupu va fi inmormantat astazi, la Constanta. ... La slujba de inmormantare a lui Dumitru Lupu a fost prezent, la Constanta, si Alexandru Arsinel.
Presedintele Parlamentului de la Chisinau, Marian Lupu, s-a distantat de atitudinea dura fata de partidele de opozitie a presedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin.
La eveniment a participat si Constantin Alin Lupu, vicepresedinte al biroului permanent national al PNG-CD, care a declarat ca se simte foarte emotionat sa participe la acest eveniment. ... In al doilea rand sunt emotionat pentru ca si eu sunt moldovean", a precizat Constantin Lupu.
Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu (foto), ar putea juca un rol-cheie in formarea unei coalitii pentru preluarea puterii in R.
Romania sta mai prost decat Bulgaria in ceea ce priveste absorbtia fondurilor de preaderare acordate de Uniunea Europeana (UE) pe programul Sapard, este de parere Vasile Lupu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Lupu: Am cam terminat cu transferurile Vicepresedintele Razvan Lupu a afirmat ieri ca Gaz Metan Severin a cam incheiat campania de achizitii din aceasta iarna odata cu venirea lui Silviu Balace, desi a recunoscut ca se mai poarta discutii cu Mihai Panc (30 de ani).
Si vicepresedintele Razvan Lupu este pe aceeasi "lungime de unda"
Adrian Mutu (43 de ani) a rememorat un moment amuzant in care l-a suparat pe marele Danut Lupu (55 de ani), pe vremea cand ambii erau jucatori. Mutu era la FC Arges, iar Lupu, la Rapid.
Gheorghe Seculici (foto mijloc), fost presedinte al Consiliului Judetean Arad, a fost investit oficial in functia de ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, ramasa vacanta prin demisia candidatului Aliantei D.A.
Grupul de Investigatii Politice condus de Mugur Ciuvica a dezvaluit marti ca, „in iunie 2005, firma lui Gheorghe Seculici a primit un nou contract fara licitatie din partea lui Gheorghe Falca, primarul municipiului Arad“.
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului din Arad are un nou director, dupa ce in functie a fost numit Gheorghe Sechel, cu sprijinul Aliantei D.A., in special a PNL. ... si-a mai numit trei directori executivi in institutiile deconcentrate din judetul Arad.
google-analytics.com