Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu" (2.85 secunde)
Senatorul PSD, Serban Nicolae, a propus eliminarea reglementarii, punct de vedere adoptat si de reprezentantul PRM, Liviu Bindea. ... Liviu Bindea a accentuat ca isi mentine pozitia, intrucat reprezinta un punct de vedere politic.
Deputatul PNL Liviu Cimpanu, vicepresedintele filialei judetene, spune ca, in timp ce el nu poate determina agentii economici sa contribuie cu bani sau materiale, prefectul Cristian Roman poate face acest lucru, dind chiar de inteles ca s-ar fi recurs la asemenea actiuni.
Primarul municipiului Resita, Liviu Spataru (PNL), il acuza pe vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Horia Irimia (PNL), de „imixtiune grosolana in activitatea administrativa a municipiului“, dupa ce Irimia ar fi initiat pe siteul sau un sondaj referitor la activitatea primariei.
Intentia Puterii de a schimba legea in cauza a fost contestata de liderul UNCJR, social-democratul Liviu Dragnea, pe temeiul ca proiectul nu stabileste criteriile de schimbare din functie a presedintilor si a vicepresedintilor de consilii judetene, ci doar introduce posibilitatea revocarii lor cu jumatate plus unu din voturi.
Ioan Oltean, presedintele PD Bistrita-Nasaud, a anuntat ieri ca vrea ca vicepresedintele Liviu Ciupe sa revina asupra deciziei de a demisiona din partid. ... „Liviu Ciupe a fost un pic hazardat.
Motivul principal invocat nu este acela ca firmele la care Constantin Contac este actionar ar fi efectuat lucrari sau ar fi furnizat materiale cu fonduri provenite de la CJ, ci faptul ca fiul sau, Liviu Contac, i-ar fi direct subordonat intrucit este director la DJDP, unitate a consiliului.
Motivul principal invocat il reprezinta starea de incompatibilitate in care seful consiliului s-ar fi aflat cu fiul sau Liviu Contac, director general al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri (DJDP), unitate subordonata CJ.
Nici situatia lui Liviu Contac, directorul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, nu este una limpede.
„Personal, o rog pe doamna ministru sa studieze dosarele care vizeaza faptele savarsite de Liviu Ciupe, pentru a constata exact starea de fapt, inainte de a afirma faptul ca procurorul Daniel Morar este nevinovat si ca a instrumentat cauza respectiva in stricta concordanta cu normele procedurale penale“, a adaugat Oltean.
Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan, Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus.
Abtineri de la comentarii Deputatul PC Liviu Bogdan Ciuca ne-a declarat ca in acest moment nu trebuie facut nici un fel de comentariu.
Liviu Pop spune ca Oltchim va lucra la 65 la suta din capacitate peste o luna Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat, joi, ca Oltchim va lucra la o capacitate de 65 la suta la mijlocul lunii decembrie si ca exista resurse financiare pentru asigurarea salariilor in acest an.
Senatorul Sorin-Constantin Lazar i-a adresat o intrebare Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice Liviu Dragnea. OBIECTUL INTREBARII:
Solutiile anuntate de liderul PSD, Liviu Dragnea, de in-fiintare a unui fond suveran si a unor companii de proiect care sa realizeze autostrazile, spitalele si proiectele de irigatii nu pot fi implementate peste noapte.
Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan.
Senatorul PRM Doru Liviu Bindea a murit ieri, in jurul orei 11.00, la domiciliul sau din Baia-Mare, din cauza unui infarct miocardic.
Alegeri observate La sedinta de ieri au fost prezenti in sala Liviu Dragnea, presedintele Uniunii Consiliilor Judetene din Romania si Valeriu Zgonea, euroobservator PSD.
Premiul special pentru teatru de papusi si marionete i-a fost revenit lui Liviu Berehoi, de la Teatrul Tandarica din Bucuresti. ... Premiul pentru "cea mai buna piesa a anului" a fost oferit de printul Nicolae lui Liviu Lucaci, pentru piesa "Nostalgicii calatori".
Astfel, dupa cum a declarat Liviu Scarlat, presedintele PPCD, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc ieri, 21 martie a.c., "este necesara eliminarea dublului limbaj practicat in prezent de PD in fata PPE, precum si incetarea actiunilor PD de racolare a membrilor PPCD".
Liviu Pojoni Jr. ... Cristian Tarnovetchi, Alexandru Dumitru, Mariur Leftarache - Bucuresti Non-Stop Florin Tabacaru, Alexandru Dumitru, Liviu Lupsa - De ce eu?
google-analytics.com