Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu" (2.95 secunde)
Din declaratiile pe care liderul judetean al PPCD, Liviu Scarlat -care este, totodata, si responsabilul zonal al partidului - Gigi Becali nu dorea, prin intrarea sa in partid, decat sa "cumpere formatiunea politica" a domniei sale, incepand cu sediile si terminand cu oamenii.
Potrivit inspectorului scolar general, Liviu Andrei, la Scoala Generala din Seciuri invatau 51 de scolari in clasele I-IV si 43 de prescolari. ... Deocamdata este bine pe traseele pe care le-am stabilit, dar nu se stie ce se va intampla la iarna", a spus Liviu Andrei, inspectorul scolar general.
"Minerii ne-au ajutat, au donat mancare sinistratilor si au fost mereu prezenti in tabara pentru a-i ajuta pe oameni sa-si care ce au mai gasit printre daramaturi", a declarat Liviu Cotosman, viceprimarul comunei Rosia de Amaradia.
In cursul zilei de azi, 1 iunie a.c., cei doi vor, alaturi de inca doi deputati PRM, vor asista si la dezvelirea bustului lui Liviu Rebreanu, vicepresedintele Senatului Corneliu Vadim Tudor fiind, de altfel, unul dintre cei care a facut o donatie substantiala Muzeului "Liviu Rebreanu".
Potrivit lui Liviu Cotosman, viceprimarul comunei Rosia de Amaradia, angajatii DMSSF Gorj au facut mai multe anchete sociale si au acordat bani doar familiilor care au casele distruse.
Pe 17 iulie 2007 la orele 18:40, Liviu Oprea de 47 ani, fost ofiter de aviatie si controlor de trafic aerian militar, in prezent sef de tura la Obsevatorul seismic Muntele Rosu, a facut deasupra localitatii Cheia, cu un aparat digital FUJI A345 de 4,1M, o fotografie cu un peisaj montan, pe directia 270 (vest).
Echipa "marilor invinsi portocalii" a fost condusa de liderul PD, Emil Boc, si a fost formata din primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, primarul sectorului 3, Liviu Negoita, ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, deputatii:
Printre cartierele care s-ar putea numara pe lista celor norocoase se numara Craiovita si Brazda lui Novac", a spus Liviu Ionita, directorul RAA.
Deputat PRM Liviu Codirlaa: ... Deputat PC Liviu Bogdan Ciucaa: "Eram prea tinaar la acea vreme. Din acest motiv maa simt departe de acest subiect.
Fostul presedinte al PSD Alba, deputatul Liviu Mugurel Sarbu, s-a inscris in PD, parlamentarul urmand sa fie, cel mai probabil, candidatul democratilor la viitoarele alegeri pentru Primaria municipiului Sebes.
Colegiul CNSAS a dat ieri un verdict de colaborare cu fosta politie politica in cazul deputatul PNL Liviu Campanu, potrivit unor surse din cadrul institutiei.
Deputatul PNL Liviu Campanu, "diagnosticat de CNSAS" cu o decizie de colaborare cu Securitatea, a declarat ieri ca a revenit asupra acesteia, preferand sa ramana in PNL.
In ce priveste "lista lui Liviu Turcu", Nastase a intrebat: ... "Liviu Turcu este pasibil de pedeapsa, pentru ca dezvaluirea numelor ofiterilor acoperiti constituie infractiune", a mai apreciat Nastase.
Invitatie Reprezentantii PNG-CD Galati au ramas uimiti de lista fostului sef CIE, Liviu Turcu, si au precizat ca dau crezare celor spuse de acesta.
Deputatul PC de Galati Liviu Bogdan Ciuca a declarat ieri ca “din punct de vedere politic as vrea ca in Parlament sa fie mai putini parlamentari care dorm in timpul sedintelor”. ... Bancul este desprins din realitate si asta nu e bine”, a mai spus Liviu Bogdan Ciuca.
CNSAS a admis ieri contestatia deputatului liberal Liviu Campanu referitoare la verdictul de colaborare cu fosta Politie politica, luata la sfarsitul lui octombrie anul trecut.
Liviu Mihailescu, angajat in cadrul Directiei Economice a consiliului judetean, a declarat ca vor fi continuate demersurile institutiei pentru executarea silita a sumelor datorate. ... Acum urmeaza sa continuam procedura pentru recuperarea banilor", a spus Liviu Mihailescu.
Liviu Spataru (vicepresedinte PNL Caras-Severin) "dezavueaza ruptura dintre PNL si PD", in timp ce presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, isi exprima speranta ca la nivelul judetului Alianta D.A. ... O confirma si vicepresedintele PNL Caras-Severin, Liviu Spataru, care a declarat ca "dezavueaza ruptura dintre PNL si PD".
Omul de afaceri Liviu Scarlat a fost ieri dat afara din Patidul National Taranist Crestin Democrat, in urma unei sedinte extrordinare a Biroului National de Conducere a partidului.
Petre Milut, presedintele Partidului National Taranesc Crestin Democrat (PNTCD), a recunoscut ieri ca pentru moment nu stie cine il va inlocui la sefia taranistilor constanteni pe Liviu Scarlat, dat afara din partid la sfarsitul saptamanii trecute.
google-analytics.com