Cautare

62410 de rezultate pentru "lista elevilor clasalor a opta anul 2010 din judetul ialomita" (6.01 secunde)
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
S-a scris enorm despre esecul numirii lui Varujan Vosganian ca unul din comisarii europeni. ... Daca ar fi sa te iei dupa cum prezinta presa romaneasca un eveniment, am putea spune cu certitudine ca suntem cei mai creativi din lume. Varujan Vosganian a fost luat din toate partile.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. ... Au urmat numai promisiuni si amenintari", ne-a spus Iulian Bere, unul dintre participantii la acest targ Hand-Made.
Intre timp, democratii definitiveaza lista de candidati pentru europarlamentare. Presedintele PD considera ca problema desfiintarii juridice a Aliantei DA se poate rezolva in doar doua termene de judecata dispuse de instanta, unul in vara si altul in septembrie sau octombrie.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat zilele acestea ceea ce Razvan Orasanu, presedintele institutiei, a denumit-o a fi "lista rusinii". ... Presedintele AVAS considera aceasta adevarata expunere la stalpul infamiei drept un ultimatum, in urma caruia se incearca recuperarea a circa 1500 miliarde lei vechi.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene este dur contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar, cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
Sedinta de urgenta la Guvern pe tema noii tulpini SARS-CoV-2. Malawi, a opta tara care intra pe lista rosie
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? ... Deci este vorba de destinatia incerta a unei sume de aproximativ 2,6 miliarde de Euro!
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Senatorul Alexandru - Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata "Din nou la scoala!", pe care o puteti citi in continuare.
A absolvit Facultatea de Tehnici Comerciale a Universitatii Creteil (Franta). • A intrat in grupul Carrefour in 1980. ... • A fost numit CEO al companiei in primavara lui 2008, in plina expansiune a Carrefour pe piata locala.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
In Revista Lumea Satului nr 11, 1-15 iunie 2016, paginile 10-11, a aparut un articol scris de Alexandru GRIGORIEV, intitulat: ... La suprafata agricola a comunei, de 7.447 ha, suma anuala se ridica la 223.400 euro.
E un fel de oportunism si Berbecii stiu sa se planteze exact acolo unde sunt oportunitati, dar anul viitor e un an cu foarte multe oportunitati, iar toate schimbarile astea sunt fantastic de benefice, sunt majore. Schimbarile vin din toate planurile.
Peste 10.400 de elevi de clasa a III-a au participat, in anul scolar 2013/2014, la o experienta cu totul unica si dinamica in cadrul programului educational Laboratorul Verde al Reciclarii.
Un numar de 14.483 de firme au intrat in insolventa anul trecut, in crestere cu 75% fata de nivelul din 2007, cand 8.297 de societati au ajuns in situatia de a nu mai dispune de fonduri pentru a-si plati datoriile, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC).
Un numar de 112.893 de societati comerciale si-au suspendat activitatea la nivelul intregii tari in perioada ianuarie-septembrie 2009, de 12,2 ori mai mult decat in perioada similara din anul trecut, cand s-au inregistrat 9.186 suspendari de activitate, potrivit datelor transmise astazi de ONRC.
google-analytics.com