Cautare

62410 de rezultate pentru "lista elevilor clasalor a opta anul 2010 din judetul ialomita" (6.15 secunde)
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Presedintele PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias (foto), s-a declarat nemultumit de alcatuirea listei partidului de candidati pentru Parlamentul European.
Pentru a se evita astfel de consecinte, se poate opta pentru sistemul majoritar preferential sau alternativ, cu un singur tur, in care alegatorul indicand un candidat, in acelasi timp, isi exprima preferinta si pentru un al doilea, al treilea etc., pana la epuizarea listei.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Rolul implicarii parintilor cu privire la scoala", pe care o puteti citi in continuare.
Acest aparent impas poate fi depasit doar printr-o dezbatere parlamentara, asa cum PSD a cerut inca de la inceputul discutiilor privind reforma educatiei. ... Este insa evident ca Traian Basescu, prin apropiatii sai, nu face altceva decat sa incerce sa creeze o criza guvernamentala, prin hartuirea constanta a PSD.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata " Un nou inceput de an școlar si universitar ", pe care o puteti citi in continuare.
Una dintre dorintele cel mai des afirmate de puterea comunista a fost aceea de formare a omului nou. ... In scopul formarii omului nou, dupa teroarea temnitelor comuniste, a exmatricularilor din scoli si facultati, a infierarilor in sedinte publice a dusmanilor poporului, au urmat procedee mai blande si mai rafinate:
Una dintre dorintele cel mai des afirmate de puterea comunista a fost aceea de formare a omului nou. ... In scopul formarii omului nou, dupa teroarea temnitelor comuniste, a exmatricularilor din scoli si facultati, a infierarilor in sedinte publice a dusmanilor poporului, au urmat procedee mai blande si mai rafinate:
90% dintre aplicatiile folosite pentru scoala online furau date Datele elevilor erau vandute catre companiile de publicitate Companiile de publicitate au realizat profiluri pentru fiecare elev Google si Facebook sunt printre companiile acuzate Google investigheaza daca au fost incalcate drepturile elevilor
Executivul a decis sa elimine impozitul de 3% pe cifra de afaceri valabil in cazul microintreprinderilor. Motivul este acela ca statutul acestora nu era altceva decat o forma legala de evaziune fiscala, prin intermediul lor platindu-se salariile mari fara a cotiza la buget.
Pentru a opta pentru tariful cel mai indicat, este nevoie sa stie ce cantitate de curent consuma, in medie, pe luna si daca exista diferente serioase intre consumul de electricitate din timpul noptii si cel din timpul zilei.
Romania poate deveni a saptea sau a opta putere economica a Europei pana in 2014 daca tendintele economice actuale se mentin, a afirmat, marti, premierul Calin Popescu Tariceanu, aratand ca este necesar ca statutul de tara modesta si complexata, dupa 1989, sa fie inlocuit de ambitie si emancipare.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat in aceasta luna 309 unitati locative finantate in cadrul Programului de constructii Locuinte pentru tineri.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Friedrich Karl Ewert lanseaza acuzatii fara precedent la adresa NASA dupa ce a verificat datele legate de incalzirea globala.Din datele disponibile publicului, savantul german a facut o descoperire incredibila.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
google-analytics.com