Cautare

91 de rezultate pentru "lengyel petrea a" (8.74 secunde)
In anul in care parlamentarii nostri isi termina mandatul castigat in 2004, fiecare va incerca sa arate cat de bine si-a facut treaba in aceasta calitate.
Daca Legea 144/2007, privind data pana la care pot fi depuse declaratiile de avere pentru anul trecut, a suferit unele schimbari, parlamentarii par sa nu fi tinut prea mult cont de acest lucru.
Parlamentarii nostri nu exceleaza, dar nici nu se afla in topul celor mai delasatori in ceea ce priveste completarea anuala a declaratiei de avere.
Daca unii parlamentari galateni au muncit intens, in acest mandat care se apropie de final, pentru a-si face un nume si a fi utili celor care i-au ales, acest lucru nu este valabil pentru toti alesii nostri, multi uitand pentru ce au fost trimisi acolo si lasand pe ultimul loc intalnirile cu cetatenii din teritoriu, si chiar cu presa.
Pentru a afla pareri cat mai detaliate am vorbit cu oameni din toate categoriile sociale si de varsta - pensionari ce-si petreceau timpul la o partida de sah, persoane de varsta a treia plecate la cumparaturi, studenti, parinti cu copilasi de mana sau persoane in floarea varstei aflate cu treaba prin oras.
Ieri, in cadrul unei intalniri organizate la sediul Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, am asistat la o a doua runda de prezentare a candidatilor PD-L pentru alegerile parlamentare, dupa ce, la inceputul acestei saptamanii, alti trei candidati au fost prezentati opiniei publice.
Oferta noastra este mult mai buna decat a contracandidatilor", ne-a declarat prim-vicepresedintele PDL Galati, Mircea Nicu Toader.
Cu toate acestea, amalgamul de domenii din care provin candidatii ne demonstreaza ca nu conteaza ce profesie ai la baza sau cu ce te ocupi, daca esti cat de cat cunoscut de oameni sau macar ai curaj sa te arunci intr-o asemenea lupta, cum este cea a uninominalului.
a fost lansata, ieri, la Clubul Cairo din Targu Jiu, unde au fost prezenti peste 60 de tinerii din TSD, precum si din cadrul organizatiilor de tineret ale PNL si PC Gorj. ... pentru a pune bazele unei platforme de dezbatere si dialog.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Sevil Shhaideh - vicepremier Liviu Dragnea a anuntat cine sunt ministrii propusi sa faca parte din Guvernul pentru care premierul desemnat Sorin Grindeanu va cere votul de investitura in Parlament.
Evolutia ratei somajului, noul sistem aplicat pentru retete compensate si gratuite, identificarea agentilor economici care folosesc forta de munca la negru, precum si problemele cadrelor didactice au reprezentat principalele subiecte discutate in cadrul Comisiei de dialog social Rata somajului, in scadere Directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati, Elena Palimaru, a prezentat evolutia ratei somajului din primele 3 luni ale acestui an, care a fost de 9,8% in luna ianuarie si a ajuns in luna martie la 9,6%.
Potrivit aceluiasi act normativ, comisionul lunar este de 0,25% din fondul de salarii pentru firmele care pasteaza cartile de munca la sediile lor si efectueaza inregistrari in ele, carora ITM Galati le presteaza serviciul de a verifica si certifica inscrierile efectuate.
"Modificarea extrem de importanta pe care OUG 65 a adus-o Codului Muncii este aceea ca salariatii care lucreaza in baza unui contract individual de munca cu timp partial beneficiaza de stagiu complet de cotizare in luna respectiva.
Inspectorii de munca galateni au luat la bani marunti, in zilele de 27- 28 iulie, firmele din domeniul constructiilor pentru a depista cazurile de munca fara forme legale precum si modul de respectare a prevederilor legate de protectia muncii.
Numaarul angajatorilor care folosesc munca la negru este anul acesta mai mare decit in perioada similaraa a anului trecut, crescind si numaarul celor care muncesc faaraa forme legale.
Nedepunerea lunara la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati a declaratiilor privitoare la comisionul datorat pentru gestionarea de catre angajatii institutiei a cartilor de munca i-a "costat" pe angajatori intre 3.000 si 6.000 de lei.
Angajatorii sint obligati sa transmita Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM), pina la 31 martie, registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic. ... 161 din data de 3 februarie privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor.
Un scurt moment festiv s-a desfasurat sambata 17 martie a.c., in jurul orei 13.00, in incinta hypermarketului Real din Constanta, festivitate prilejuita de aniversarea a unui an de prezenta in Romania a acestui cunoscut lant international de unitati comerciale de mari dimensiuni.
Angajatorii, lucratorii si reprezentantii lor, medicii de medicina muncii, partenerii sociali vor fi constientizati asupra necesitatii respectarii si implementarii legislatiei in domeniu si asupra bunelor practici europene in managementul securitatii si sanatatii in munca", a declarat inspectorul sef al ITM Galati, Ionel Petrea.
google-analytics.com