Cautare

91 de rezultate pentru "lengyel petrea a" (2.85 secunde)
Chindia Targoviste a castigat duelul contra celor de la Rapid cu scorul de 2-1, in etapa cu numarul 12 din Liga 1. Chindia Targoviste a bifat prima victorie a sezonului si a ajuns la sase puncte in clasament.
"I-a criticat in public mereu, nu numai acum. ... Edi a fost deranjat ca Gigi a avut niste remarci acide la adresa jocului. Pe mine m-a facut praf de multe ori.
FCSB l-a numit din nou antrenor principal pe Toni Petrea. Mihai Stoica a dezvaluit ca jucatorii l-au dorit. ... Pe mine m-a bucurat asta. ... La Toni nu s-a intamplat niciodata, la altii da", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.
Dinamo ramane pe penultimul loc in Liga 1, iar FCSB i-a mai dat o lovitura in campionat. Echipa antrenata de Toni Petrea a castigat cu 3-0 in "Stefan cel Mare", iar expertul Telekom Sport, Nicolae Dica, a comentat partida.
Mamut a marcat pentru echipa lui Becali Etapa 8 / Play-off Liga 1 / Sezon 2021-2022 Marcatori: ... A. ... A. ... A. ... Anton Petrea
Jucatorii aflati la final de contract, cu exceptia lui Florin Achim, au plecat de sub comanda lui Toni Petrea. Mai mult, Gigi Becali i-a reziliat si contractul lui Andrei Miron, titularul pe care nu l-a mai dorit la echipa.
Cabuz - Capusa, Celea, Orozco Fernandez, A. ... Dinu, Mihaiu, Chamed, Jipa, A. ... Anton Petrea FCSB: A. Vlad - V. Cretu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Sut, Edjouma - Cordea, Compagno, Oct.
Chindia Targoviste - FC U Craiova 0-0 Superliga, etapa a 28-a CHINDIA (4-2-3-1): ... Ionita, Mihaiu, Atanase, Jipa, A. ... Anton Petrea FCU CRAIOVA (4-2-3-1): ... Ganea, Bahassa - A.
Superliga, etapa 2, play-out A marcat: ... Dumitrascu - Dulca, Akhmatov - A. ... Bus, A. Mihaiu, Vorobjovas, Orozco, A. ... Anton Petrea Stadion:
Superliga, play-out, etapa a 8-a U Cluj - Chindia Targoviste 2-0 (1-0) Au marcat: ... Bus, Vorobjovas, Cooper, A. ... Anton Petrea Stadion:
Anton Petrea Stadion: "Ilie Oana" (Ploiesti) Arbitru: Marcel Birsan; A1: Vasile Marinescu; A2: Imre-Laszlo Bucsi; Arbitru VAR: Marian Barbu; Asistent VAR:
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie. Deputatul Laszlo Borbely, presedintele Consiliului Reprezentantilor Teritoriali UDMR Mures, a avertizat ieri ca, in caz contrar, filiala isi va muta birourile in fata Primariei.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com