Cautare

148 de rezultate pentru "lavinia" (4.09 secunde)
Solidaritatea feminina nu se dezminte, ba chiar a facut-o pe Lavinia Sandru (fosta membra a PD) sa-l reclame pe Traian Basescu la Comisia de abuzuri a Camerei Deputatilor pentru comportamentul nedrept aplicat Simonei Marinescu (ex-democrata si ea).
La cateva saptamani de la castigarea puterii, in interiorul PD s-a delimitat o grupare care a incercat sa se impuna - Cozmin Gusa, Aurelian Pavelescu si Lavinia ßandru.
Cum arata nemachiata noua iubita a lui Stefan Banica Jr., Lavinia Fosta componenta a trupei Spicy a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii in care apare fara machiaj. Lavinia Parva e pe val.
El a sesizat insa ca nu s-a facut atata tam-tam atunci cand presedintele Traian Basescu a trimis-o pe fosta democrata Lavinia ßandru pe centura politicii.
Vicepresedintele PIN, Lavinia ßandru, a prezentat ieri un bilant critic al activitatii, din prima jumatate a mandatului, a celor sapte primari bucuresteni, dupa care le-a decernat diplome siluetelor cartonate ale celor sapte edili pentru "relatiile transpartinice de la nivelul primariilor".
Solicitarea liderului Organizatiei Femeilor Democrate Mures, Valeria Antonie, adresata Serviciului de Asistenta Sociala pentru a o decadea din drepturile parintesti pe deputatul PIN Lavinia ßandru a generat o reactie-raspuns si din partea PSD. ... "Doar pentru ca Lavinia ßandru isi continua cariera politica nu inseamna ca isi abandoneaza copilul.
"Poate nu o sa reusi sa transformam Bucurestiul in cel mai curat oras din Europa, dar o sa reusim sa facem un gest concret prin care o sa atragem atentia bucurestenilor ca drumul pe care trebuie sa-l urmeze este acesta pe care noi facem primii pasi", a declarat seful de campanie al PIN, Lavinia Sandru, vicepresedinte al formatiunii politice.
Deputatul Lavinia Sandru a anuntat, marti, ca isi va depune candidatura ca independent pentru Colegiul de deputat 22 - Cotroceni, dupa ce a demisionat din PIN, unde era prim-vicepresedinte, si a afirmat ca intentioneaza sa duca in viitorul Parlament spiritul partidului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat luni ca Lavinia Sandru - despre care, deunazi, Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, spunea ca nu o vede "parasutata" drept candidat - nu figureaza pe lista partidului la euroalegeri, pentru ca aceasta e alcatuita doar din membrii ai formatiunii, iar cu PC vor avea loc alte discutii pentru a inlatura obstacolul ce apare din neapartenenta la socialistii europeni.
În ultimii ani, Semrom a facut un salt economic spectaculos, trecând la extinderea domeniului de activitate, dupa cum a precizat Lavinia Prasacu, directorul comercial al Semrom SA.
În ultimii ani, Semrom a facut un salt economic spectaculos, trecând la extinderea domeniului de activitate, dupa cum a precizat Lavinia Prasacu, directorul comercial al Semrom SA.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina. ... In urma accidentului, Lavinia Bososchi, aflata pe scaunul din dreapta, a decedat pe loc.
Impresii despre Gura Portitei Lavinia spune ca Gura Portitei este o destinatie care combina salbaticia cu beneficiile modernitatii. ... Gasesti sentimentul acela de libertate si salbaticie la mare cautare in zilele noastre si pe la Corbu sau Vadu, povesteste Lavinia Bughiu.
Asa s-ar putea rezuma ce traieate Lavinia Pirva (34 de ani) acum, in asteptarea primului sau copil, care urmeaza sa vina pe lume la inceputul verii. ... Draga Lavinia, cum este aceasta perioada de sarcina pentru tine, cum te simti?
Asa este cel al fostei mari gimnaste Lavinia Milosovici, actualmente de profesie mamica. ... S-a nimerit ca tocmai una din emisiunile care-mi sunt total antipatice la televizor sa o ajute pe Lavinia.
Nicolaescu si-a exprimat increderea ca atat Cozmin Gusa, cat si Lavinia ßandru si Aurelian Pavelescu isi vor respecta declaratiile facute recent, conform carora vor continua sa sustina programul de guvernare al Aliantei D.A.
Parlamentara Lavinia Sandru poate candida pentru un nou mandat in Camera Deputatilor, dupa ce sambata seara judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au admis recursul acesteai la o decizie a Tribunalului Bucuresti.
Tripleta de politicieni care a divortat cu scandal de PD, Cozmin Gusa, Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu, toti trei deputati, si-a facut un partid propriu. ... Presedintele noii formatiuni este, evident, Cozmin Gusa, iar vicepresedinti sunt Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu.
Sambata, liderul PIN a participat la nunta colegei sale de partid, Lavinia Sandru, care s-a casatorit cu Darius Valcov, Gusa si sotia sa fiind chiar nasii tinerei perechi. ... In toiul petrecerii, Gusa si-a adus aminte de Basescu, pe care Lavinia il invitase la nunta, dar fost tratata cu refuz.
ßi deputatul PIN Lavinia ßandru a trimis o scrisoare conducerii Parlamentului prin care a criticat "comportamentul anticonstitutional" al senatorului UDMR, aratand ca sanctionarea acestuia "devine cu atat mai imperativa" cu cat acesta a afirmat in ultimele aparitii publice ca "nu reprezinta Romania la APCE".
google-analytics.com