Cautare

15933 de rezultate pentru "la roche posay a informat peste 6000" (2.98 secunde)
Prestigioase asociatii din domeniu si-au unit fortele in aceasta luna pentru a trage un semnal de alarma asupra riscului cancerului pulmonar, considerat a fi ucigasul nr. ... Un deces la fiecare 30 de secunde "Mortalitatea in urma cancerului pulmonar nu este incă
In septembrie - Luna Internationala de Lupta Impotriva Limfomului - Asociatia Bolnavilor cu Limfoame desfasoara a treia editie a campaniei "Info Limfom", ce isi propune sa creasca gradul de informare al publicului despre aceasta forma de cancer care ucide in fiecare an mai multi oameni decat calamitatile naturale.
In perioada 15 octombrie -14 decembrie 2016, Federatia Asociatiilor Bolnavilor a organizat a 6-a editie a campaniei nationale de informare cu privire la cancerul de san - NU AM FACUT DESTUL.
Campania de Diagnostic Mobil este implementata de Fundatia Renasterea, in parteneriat cu Roche Romania si cu sprijinul Carrefour Romania, si are ca scop depistarea precoce a cancerului de san si a celui de col uterin, precum si informarea populatiei privind importanta controalelor medicale periodice.
O tara care se imprumuta pentru a plati pensii si salarii este o tara de mana a doua.
Investitori de peste hotare Ce poate fi mai bun pentru economia unei localitati decat investitiile? ... Respectivii investitori, cu care se tine legatura destul de des, au "asezat la masa tratativelor" un proiect prin care sa se poata realiza cultivarea de ...
Joi, 25 octombrie 2012, incepe a XXII editie a targului imobiliar national tiMOn, cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Pretul platit pentru defrisari masive si alte lacune", pe care o puteti citi in continuare. A devenit o obisnuinta sa auzim cuvantul "inundatii" la fiecare schimbare de anotimp, cand precipitatiile devin semnificative.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Azi, de la acesata tribuna a Senatului, doresc va va aduc la cunostinta situatia cu care se confrunta pacientii cu boli rare.
Valoarea investitiilor straine ca aport la capitalul social al firmelor inregistrate in Romania a totalizat in ianuarie circa 417 milioane de euro, cu 25% mai putin fata de aceeasi perioada a anului trecut, dar in crestere cu 25% fata de ultima luna din 2008, potrivit datelor Registrului Comertului.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
Roche Romania a lansat recent, la Hotel Novotel din Bucuresti, platforma educationala www.canceruldesan.ro, primul website ce contine exclusiv informatii detaliate despre cancerul de san.
Roche Romania a lansat recent, la Hotel Novotel din Bucuresti, platforma educationala www.canceruldesan.ro, primul website ce contine exclusiv informatii detaliate despre cancerul de san.
Desi licitatia electronica pentru atribuirea noilor licente de traseu ar fi trebuit sa se desfasoare la nivel national inca din data de 18 decembrie 2004, un artificiu judiciar generat se pare de interese de culise a condus la suspendarea de catre instanta a acestei proceduri.
Dumitru Punariu spune ca fenomenul OZN este o problema reala Dumitru-Dorin Prunariu a zburat in Cosmos, in perioada 14-22 mai 1981 cu Soiuz 40, impreuna cu Leonid Popov. Au facut jonctiunea cu statia orbitala Saliut 6, la bordul careia lucrau Vladimir Kovalionok si Victor Savinih.
FARCAS) Aminteam in articolele trecute ca, in decembrie 2017, Pentagonul a recunoscut ca finantase, pe ascuns, cu 22 milioane de dolari, intre 2008 si 2012, un proiect, numit pe scurt AATIP, pentru studierea fenomenului OZN, in conditiile in care, din 1969 incoace, n-a incetat sa afirme ca nu se ocupa si nu este interesat de acest subiect.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca a criticat, intr-o declaratie politica, modul in care Guvernul a alocat fonduri pentru administratia locala. In opinia senatorului Valeca alocarea acestor fonduri s-a facut strict pe criterii politice.
Centrala Nucleara de la Cernavoda se afla in pragul unei explozii.
' Angajatorii isi mai pot respecta obligatiile pana la sfarsitul lunii Registrul general de evidenta a salariatilor pe suport electronic reprezinta o noua modalitate de centralizare a datelor privind angajatii si firmele angajatoare impus prin lege.
In perioada 12-16 decembrie a.c.
google-analytics.com