Cautare

15933 de rezultate pentru "la roche posay a informat peste 6000" (9.02 secunde)
Cunoscuta drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania si de peste ocean, vedeta da startul unei conferinte, in cadrul careia va oferi sfaturi despre frumusete, dieta, sport si stil de viata sanatos.
Va luati de acasa cartea pe care o cititi acum, cartile pe care vreti sa le dati la schimb sau sa le donati (nu conteaza daca sunt pentru copii sau pentru adulti) si, eventual, o patura.
Ca urmare a succesului rasunator avut de prima conferinta sustinuta de Dana Savuica, vedeta propune un nou eveniment de travel & style. ... Pentru a pleca intr-o vacanta reusita inseamna sa avem grija cum o planificam, astfel incat sa fie o adevarata placere.
A cincea editie a evenimentului are loc sambata, 26 septembrie, la Roaba de cultura din Herastrau si este una dedicata lecturii si tehnologiei.
In perioada 20 aprilie-4 mai, dermoconsultantii Laboratoarelor Vichy si La Roche-Posay ofera gratuit servicii specializate de testare a tipului de ten, pentru recomandarea unui ritual de ingrijire adaptat fiecarui tip de piele sensibila. ... Importanta cunoasterii in profunzime a fiecarui tip de ten este o necesitate pentru diagnosticarea corectă
Artista americana Maggie Roche, care a fondat grupul The Roches alaturi de cele doua surori ale ei, a murit la varsta de 65 de ani, dupa o suferinta cauzata de cancer la san. Maggie Roche era cea care compunea cantecele pentru grupul ei.
Roche a anuntat ca noi date importante din studiile clinice pentru mai multe medicamente destinate tratarii cancerului, aflate in cercetare sau deja aprobate, vor fi prezentate la a 49-a reuniune anuala a American Society of Clinical Oncology (ASCO), care se va desfasura la Chicago in perioada 31 mai - 4 iunie.
Compania elvetiana Roche a anuntat recent lansarea globala a două noi teste performante pentru monitorizarea tratamentului cu medicamente imunosupresoare, la pacientii cu transplant de organ. Noile teste Elecsys pun la dispozitia personalului medical, rezultate mult mai corecte si mai precise.
Firmele de distributie din alte state vor sa cumpere medicamente din Romania, profitand de neactualizarea preturilor in functie de evolutia cursului valutar, produsele urmand sa fie vandute in alte tari, potrivit directorului general Roche Romania, Dan Zamonea.
Campania Euromelanoma Day 2017 are ca scop promovarea informatiilor cu privire la prevenirea cancerului de piele, diagnosticarea si tratamentul precoce si este organizata de catre Societatea Romana de Dermatologie in parteneriat cu EADV (European Academy of Dermatology and Venerology) si EADO (European Association of Dermato Oncology).
In perioada 25-27 martie 2013 Laboratoarele La Roche-Posay alaturi de Centrele Medicale BIODERM organizeaza consultatii gratuite pentru tratarea diferitelor forme de acnee intalnite la adolescenti si adulti. ... Eminescu, Pipera Nord, Floreasca, Vasile Lascar pe baza de programare telefonica la numarul 031 9101, incepand cu 18 martie.
Noua generatie de fonduri de ten Toleriane Teint de la La Roche-Posay vine in intampinarea acestei nevoi cu doua produse inovatoare ce controleaza reactiile pielii sensibile pentru a oferi un confort si un machiaj durabil pe parcursul intregii zile.
Matei Bals" si cu sustinerea laboratoarelor Bioclinica, Radio Romania si Roche Romania. Peste 1300 de politisti si jandarmi din judetul Bihor vor fi testati in cadrul acestui proiect, ce va continua in intreaga tara pana la epuizarea celor 50.000 de teste disponibile.
Fundatia Renasterea a derulat anul trecut, cu sprijinul Roche Romania, o caravana prin care femei din zone defavorizate au putut beneficia de controale medicale gratuite, cu ajutorul unei Unitati Mobile de Diagnostic.
Cea mai mare expozitie IT&C din Europa si-a deschis de astazi portile timp de 7 zile.
Roche a anuntat decizia Comitetului Consultativ pentru Dispozitive de Microbiologie al FDA de a recomanda in unanimitate utilizarea testului cobas HPV (Human Papillomavirus) ca test de prima linie in screening-ul femeilor de peste 25 de ani, pentru evaluarea riscului de cancer cervical.
Mai mult, daca pretul graului stabilit in acest an nu va fi satisfacator, peste jumatate din terenurile agricole din judet vor ramane nelucrate anul viitor, deoarece fermierii nu vor avea fonduri pentru demararea lucrarilor agricole.
Regimentul Azov a nimicit circa 6000 de soldati rusi. Azov a distrus 8 tancuri si peste o suta de vehicule blindate.
Una dintre cele mai de succes scriitoare ale secolului al XX-lea, Mazo de la Roche a castigat premii importante si si-a atras faima internationala datorita romanelor din seria Jalna aparute in 11 milioane de exemplare si traduse in 93 de limbi.
Roche Romania lanseaza astazi website-ul www.desprehepatita.ro, destinat tuturor celor interesati sa afle informatii utile despre aceasta afectiune. Website-ul contine informatii detaliate despre hepatita virala C, metodele de diagnosticare si tratament, insa urmeaza a fi actualizat in curand si cu detalii similare privind hepatita virala B.
google-analytics.com