Scortisoara de la Kotanyi
estiri.ro
Joi, 6 Martie 2014
11432
Aroma inconfundabila a scortisoarei imbogateste gustul preparatelor din bucatariile din intreaga lume. Scortisoara este o mirodenie cu aroma exotica, originara in Ceylon (Sri Lanca de azi) si a patruns, de-a lungul veacurilor in multe traditii culinare de pe mai multe condimente. Nelipsita in prepararea a numeroase deserturi asiatice, scortisoara a ajuns sa faca parte si din cutumele gastronomice romanesti. Astfel, s-a impamantenit ca sarbatoarea crestina a celor 40 de mucenici sa fie celebrata si printr-un desert tradional, aromat in mod special cu scortisoara.
Pentru cei care apreciaza aroma mirodeniilor de calitate, Kotanyi a lansat pe piata romaneasca scortisoara in doua variante: macinata si baton. In functie de preferintele fiecaruia, scortisoara de la Kotanyi va conferi preparatelor originale sau traditionale un gust rafinat".
Aleph News
Luni, 13 Mai 2024
11432
Euronews
Luni, 13 Mai 2024
11432
Euronews
Luni, 13 Mai 2024
11432
TVR
Miercuri, 8 Mai 2024
11432