Cautare

98 de rezultate pentru "julia jianu" (8.38 secunde)
Personajul feminin, interpretat de Julia Roberts, face o calatorie de regasire a sinelui, stand un an in Italia, pe urma in India si in Indonezia.
Pe data de 30 mai 2018, trupa va incepe un nou turneu in SUA si Canada, iar in deschidere va canta Julia Michaels, alaturi au lansat piesa Help Me Out.
Help Me Out, cu Julia Michaels, Who I Am, cu LunchMoney Lewis, si Whiskey cu ASAP Rocky. In acelasi mesaj publicat joi pe Twitter, membrii trupei Maroon 5 au dezvaluit ca albumul poate fi achizitionat si in sistem de precomanda.
Cate Blanchett, Julia Ormond, Faune A. Chambers, Elias Koteas, Donna DuPlantier, Jacob Tolano Pareri despre film - Beatrice Martinescu: Pornind de la nuvela lui F.
A a jucat alaturi de nume mari precum Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney Robin Williams. A facut furori in Dosarele X si Californication.
Costumele sunt creatia lui Kym Barrett. Muzica ii apartine lui Brian Tyler, iar mixajele muzicale lui Julianne Jordan si Julia Michels.
Recent, a tradus pentru placerea sa si a copiilor sai Grumpiloiul (The Gruffalo, Julia Donaldson & Axel Scheffler; 1999), o carte pentru copii de o inventivitate superba.
• Nu cred ca Traian Basescu va deveni extraordinar de generos cu Irina Jianu sau cu Bogdan Popovici. Ei au fost victime colaterale, parte din aceasta razbunare politica.
Viceprimarul a precizat ca aceste vehicule, dar si bicicletele vor avea rosu pentru spatiul delimitat de b-dul Calea Bucuresti (Nord), strazile Iancu Jianu, Brestei, Libertatii, Bibescu si 1 Mai (Vest), Marin Sorescu si b-dul Gheorghe Chitu (Sud), Caracal, Aries, Imparatul Traian si Horia (Est).
Printre acestea se numara Irina Paula Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii, Mihai Basulescu, fost director al Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale, Liviu Harbuz, fost presedinte al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare, Gheorghe Fesan, fost inspector sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Bacau.
Mihaela Jianu - inspector scolar pentru managementul resurselor umane; Luminita Ionita - inspector scolar pentru managementul resurselor umane; Elena Vais - inspector scolar pentru activitate educativa formala si nonformala;
„Astazi, nimeni nu mai cumpara teren in Parcul Jianu ca sa-si ridice locuinta luxoasa, ci doar pentru bloc de birouri, condominium „de apartamente de lux“ sau, rareori, hotel.
De alimentarea cu apa din comuna urmeaza sa beneficieze 9.000 de oameni si nu putem sa lasam lucrurile asa", a declarat primarul comunei Sadova, Vasile Jianu.
In randul persoanelor fizice din categoria inventatorilor si a inovatorilor, pe lista de inscrieri a expozantilor la INVENTIKA 2006 se pot regasi nume precum Neculai Petcu, Mircea Ciuhrii, Aurel Tudorica, Ianache Apostol, sotii Mihail si Nina Poleacov, Adrian Laculiceanu, Ion Nemes, Dana Jianu, Gabriel Moagar Poladian, Benoni Ursu, Ion Covalenco, Claudiu Sutan, Ciprian Ghiocea, Ion Valcu, Stefan Radu, Ion Delca, Florin Pricop, sotii Ioana si Dumitru Popescu, Constantin Parsan, etc.
Ofiterii din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor de la Sectia Regionala a Politiei Transporturi Constanta au dispus inceperea urmarii penale a lui Eugen Lucian Tudor, de 42 de ani, fostul director al Santierului Naval Mangalia si a lui Doru Jianu, de 42 de ani, fost director adjunct al aceleiasi institutii.
"In afacere sint implicati atit Sergiu Sechelariu, cit si Irina Jianu (asociata cu Sechelariu la firma Conimpuls - n.r.), iar dosarul se afla la DNA", a declarat Chiuariu.
Este cam rau cu card ca nu sunt tot timpul bani bagati în bancomatul de la spital", a mentionat Dumitru Jianu, fochist, posesor de card Millenium.
Este cam rau cu card ca nu sunt tot timpul bani bagati în bancomatul de la spital", a mentionat Dumitru Jianu, fochist, posesor de card Millenium.
La eveniment au participat membri ai CNIPMM din mai multe judete din tara, oficialitati aradene, seful Departamentului de Dialog Social al Guvernului, secretarul de stat Daniel-Virgil Popescu, presedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori, Florin Jianu, si presedinta Patronatului Femeilor de Afaceri, Kaya Sebahat.
Remarcata pentru decorul autentic, cula a fost folosita foarte des în productiile cinematografice, aici turnându-se filme de referinta ca: "Neînfricatii", "Drumul Oaselor", "Iancu Jianu - Haiducul".
google-analytics.com