Cautare

98 de rezultate pentru "julia jianu" (2.94 secunde)
Biatlonista germana Julia Pieper, in varsta de 19 ani, s-a sinucis la o zi dupa intoarcerea de la Jocurile Olimpice de la Soci. ... "Lumea biatlonului plange moartea tinerei Julia Pieper, de un talent promitator.
Ce femei celebre au pozat 4 femei celebre, Gigi Hadid, Laetitia Casta, Julia Garner si Misty Copeland sunt vedetele calendarului Pirelli 2019, lansat la Milano. ... - Julia Garner este o fotografa atrasa de natura si singuratate, in timp ce Misty Copeland se viseaza o dansatoare celebra.
Conform unei note a DNA, inaintate Camerei Deputatilor, seful Departamentului, Daniel Morar, sustine ca Nastase impreuna cu un alt functionar guvernamental ar fi dispus numirea si mentinerea in functie a Irinei Jianu, inspector general de stat si presedinte al Consiliului de Conducere la Inspectoratul de Stat din Constructii, aflat in subordinea ministerului condus pana in 2004 de Miron Mitrea.
Alaturi de familia Nastase, sunt acuzati de fapte de coruptie Irina Jianu, fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii, Vasile Mihail Cristian, administratorul societatii Eurografica, Marieta Anastasescu, proprietarul unuia din apartamentele din Zambaccian, precum si avocatul lui Adrian Nastase, Aurel Ciobanu.
Cei care merg catre centru, pe bulevardul Nicolae Titulescu, au posibilitatea sa ocoleasca zona inchisa, luand-o fie la stanga, pe strada Constantin Brancusi (care va fi deschisa in ambele sensuri), apoi pe strada Principatele Unite (pe intreaga ei lungime urmand sa se instituie sens unic dinspre strada Brancusi catre Stefan cel Mare) si pe Stefan cel Mare, fie la dreapta, pe strazile Filantropiei sau pe Iancu Jianu, apoi pe strada Brestei, in sus pe Unirii si pe A.I.
Alte pedepse Tot luni, magistratii au decis ca si fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Irina Jianu sa stea dupa gratii timp de 4 ani pentru spalare de bani in forma continuata si pentru participatie improprie la fals intelectual la legea contabilitatii, in forma continuata.
Osage County") Julia Roberts a atras toate privirile, concurand la cei 46 de ani cu tinerele actrite de la Hollywood.
Romania - Letonia 2-1 (Grupa I Europa/Africa) Irina Begu castiga primul meci cu Julia Ostapenko: ... 6-3, 6-3 Sorana Cirstea si Simona Halep abandoneaza in primul set, cand conduceau cu 3-2, si pierd meciul cu Darta Emulina si Julia Ostapenko.
Rating-ul emisiunii se multiplica rapid, pe masura ce tot mai multi localnici incep sa urmareasca drama in timp real. Regia: Jodie Foster In distributie: George Clooney, Julia Roberts Gen film: crima, drama, thriller
Pe de alta parte, traumatizata de o experienta violenta din trecut, Julia (Rosario Dawson) face eforturi mari pentru a se ridica la nivelul asteptarilor in calitate de sotie si mama vitrega.
Chantal Julia, medic la Spitalul Avicenne de Bobigny si cercetator in epidemiologie nutritionala, marturiseste in Sciences et Avenir: ... Chantal Julia reaminteste ca dieta, fara un program sustinut de exercitii fizice, are consecinte si asupra masei adipoase, si a masei musculare.
O chema Julia, iar el ii spunea fetita mea - asa o dezmierda. ... Julia avea 58 de ani. Pictorul era foarte sarac, insa refuza sa traiasca si sa manance din banii sotiei sale;
La eveniment si-au anuntat prezenta: Cristi Brancu, Valentina Pelinel, Dana Savuica, Julia Jianu, Annes, Nico, Raluca Moianu, dar si multe alte vedete.
diana Bart, Julia Jianu, Florentina Opris si Iulia Albu. "Sunt extrem de incantata de produsele Top Line! Cel mai mult imi plac cele de la MoroccanOil:
Catalin Botezatu, Raluca Zenga, Oana Roman, Jorje, Cream - Claudia Pavel, Adina de la Heaven, Annes, Julia Jianu, designerii Dorin Negrau si Clara Rotescu si multe alte vedete au experimentat aseara la Chefs, unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Floreasca.
Printre vedetele care vor participa la evenimentul educational "Initiere in coaching" de sambata, 30 mai, ora 10:00, se numara si: Alexandru Constantin, Nico, Julia Jianu, Monica Iagar, Adriana Bahmuteanu si Teo Trandafir.
Taous Djellouli, Ambasadoarea Republicii Algeriene Democratice si Populare in Romania, alaturi de Catalin Botezatu, Carmen Bruma, Adelina Pestritu, Crina Matei, Diana Dumitrescu, Cristina Cioran, Julia Jianu, Oana Sarbu, Ianna Novac, Florentina Opris, Gianina Corondan, Cristina Herea, Mirela Vescan, Florentina Fantanaru, Ilinca Obadescu.
Doina Jianu, sefa laboratorului de analize de la Regia de Apa-Canal. ... Doina Jianu. Reteaua de canalizare a orasului este subdimensionata, ultimele extinderi ale ei avand aceeasi varsta cu blocurile, daca nu tinem seama si de inceperea lucrarilor la extinderea retelei de canalizare din cartierul Catargiu.
Prin intermediul consulului, fostul premier ar fi primit mobila chinezeasca in valoare de peste 100.000 de euro, de la o firma ce le-a apartinut fostului secretar de stat in Ministerul Transporturilor si Locuintei, Sergiu Sechelariu, si Irinei Jianu, fost sef la Inspectoratul de Stat in Constructii.
La randul sau, grupul PSD sustine ca "nu exista elemente care sa justifice cererea urmaririi penale a lui Mitrea, intrucat nu exista nicio dovada care sa ateste angajarea si promovarea Irinei Jianu", "asa-zisa mita consta in renovarea si extinderea unei case inexistente", deoarece la data la care a fost angajata Irina Jianu mama fostului ministru nu detinea imobilul respectiv, dar si ca dosarul lui Mitrea este "un dosar politic exploatat mediatic", facut de DNA prin "tendinta sa abuziva".
google-analytics.com