Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, cel mai mare nu doar din perspectiva dimensiunilor sale si a numarului de atractii, dar si din cea a cifrei de afaceri obtinute in urma inchirierii spatiilor comerciale, anunta ca cifra sa de afaceri in luna decembrie 2009 a inregistrat aproximativ 19 milioane euro. Cifra de afaceri totala inregistrata reprezinta o medie de aproximativ 260 euro/ mp (calculul a fost realizat luand in considerare coeficientul de ocupare de 95% din aria rezervata magazinelor; totodata, calculul include si ancorele Real Hypermarket, Cinema City si C&A).
"Luna decembrie a fost o luna care ne-a depasit cu mult asteptarile si care a consolidat succesul proiectului nostru. Chiar daca a fost o luna speciala din punctul de vedere al apetitului de consum al vizitatorilor, a stabilit directii viitoare in ceea ce priveste businessul nostru", a declarat Israel Visel, Mall Manager Mega Fun.
Pe parcursul aceleiasi luni, traficul mediu din timpul saptamanii a atins un nivel zilnic de 75.000 - 85.000 vizitatori, in timpul week-endului inregistrandu-se aproximativ 100.000 de vizitatori pe zi.
Recordul de trafic a fost inregistrat pe 2 ianuarie 2010, cand Mega Fun a primit peste 120.000 vizitatori.

Despre Mega Fun
Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 250 de magazine; aproximativ 3.000 de locuri de parcare; un hypermarket Real deschis 24/7; 20 de sali de
cinema; primul IMAX din Romania; două cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp - cel mai mare aflat in interior, deschis tot timpul anului; un teren de joacă pentru copii; prima arena de laser tag
din ţară; bowling si snooker; un spaţiu dedicat targurilor tematice; un loc unde se poate fuma narghilea; un cinematograf XD in care efectele 4D de ultima generatie sun imbinate cu sunetul, luminile si efectul vantului; hovercraft - mijloc de transport ce se deplaseaza pe orice tip de suprafata, un trenulet electric si, foarte curand, o pista de carting.
Un alt aspect de interes al Mega Fun il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.
Vizitatorii pot ajunge la Mega Fun cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47, lista putand continua.