Cautare

383 de rezultate pentru "ioana" (3.94 secunde)
Nu vreau sa dezvolt, dar cand navigam, am venit dintr-un voiaj, iar Ioana era bolnava si am ramas acasa alaturi de sotia mea.
Nu avea atunci decat pe fata cea mare, pe Ioana, Elena nu se nascuse inca. Au fost ceva probleme atunci.
A spus ca va da publicitatii actele prin care sa dovedeasca sursa legala a celor 800.000 de euro cu care fiica sa cea mare, Ioana Basescu, si-a cumparat casa din Baneasa.
Spre exemplu, se stie ca Diaconescu a fost consiliat in planul imaginii de tandemul Horia Mihalcescu-Ioana Varsta, sot si sotie, primul fiind purtator de cuvint al Petromservice si un om de incredere al lui Vantu.
Cea mai mare parte a sumei, 61.021 de lei, reprezinta bani platiti nejustificati cercetatorului Ioana Cosereanu, fosta sotie a directorului.
Seful statului a fost insotit de catre Ioana, fiica cea mare, iar la plecare a facut fotografii cu turistii aflati pe terasa care i-au solicitat acest lucru.
Dupa sedinta Coalitiei, Executivul se va reuni de la ora 15.00, intr-o sedinta speciala, pentru a discuta mai multe ordonante simple, pe diverse domenii, in baza Legii de abilitare a Guvernului, a declarat, miercuri, la finalul sedintei Executivului, purtatorul de cuvant al Cabinetului, Ioana Muntean.
Ioana Lupea: PNL si-a terminat mandatul cu un plus electoral. • VALERIU STOICA: E de discutat. Exista insa si conditiile speciale in care guverneaza PDL.
La finalul sedintei de Guvern de miercuri purtatorul de cuvant Ioana Muntean a afirmat ca cele doua legi nu respecta strategia fiscal-bugetara pe care Executivul a transmis-o Parlamentului.
Urmare a deciziei de astazi a Curtii Constitutionale cu privire la angajarea raspunderii Guvernului in Parlament, asupra Legii Educatiei Nationale, purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, face urmatoarele precizari:
Proiectul legii salarizarii unitare va fi aprobat de Guvern si apoi va fi transmis Parlamentului, in vederea angajarii raspunderii, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Ioana Muntean.
Potrivit purtatorului de cuvant al Executivului, Ioana Muntean in sedinta de ieri a fost discutat doar proiectul rectificarii bugetare.
"Maine, 7 ianuarie, este sarbatoarea Sfantului Ioan Botezatorul, ocazie cu care isi vor aniversa onomastica peste 2 milioane de romani ce poarta numele de Ion sau Ioana, precum si derivate din acestea (Ionica, Ionut, Ionela, Nelu sau Nela).
Ion Iliescu le-a urat, joi, intr-o postare pe blogul personal, "La multi ani!" celor doua milioane de romani care poarta numele Ion, Ioana si derivate si care isi sarbatoresc onomastica vineri si multumeste, cu anticipatie, celor care l-au felicitat si i-au transmis urari cu aceasta ocazie.
"Cei mai indignati de paritate nu sunt cei din PSD, ci prietenii din presa ai PD-L (Ioana Lupea si altii).
Printre parlamentarii prezenti s-au aflat Sulfina Barbu, Raluca Trucan, Aura Vasile, Victor Surdu, Ioana Manolescu, Danut Liga, dar si ambasadorul Macedoniei la Bucuresti Ljupco Arsovki, transmite MEDIAFAX.
Nici macar pe fiica sa, Ioana, n-a lasat-o sa adune foarte multi bani, decat din vanzari anterioare. Acum, vrea din tot sufletul ca ancheta despre coruptia din vami sa ajunga pana sus de tot.
Potrivit purtatorului de cuvant al Executivului, Ioana Muntean (foto), proiectul de lege a fost trimis la Parlament, pentru ca Legislativul sa stabileasca data la care Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru document.
Puterea informeaza ca fiica cea mare a presedintelui Romaniei, Ioana Basescu, a depus la OSIM o cerere de inregistrare a unei marci "Miscarea Populara".
Primul pas a fost facut de fiica presedintelui, Ioana Basescu, care a cerut inregistrarea la OSIM a marcii "Miscarea populara".
google-analytics.com