Cautare

383 de rezultate pentru "ioana" (2.82 secunde)
Ioana Teodorescu, director comunicare ANRMAP, a negat ca cineva de la Primaria Craiova ar fi fost in ultima perioada la cabinetul sefului acestei institutii:
Evenimentul este realizat in parteneriat cu Doina Levintza si Dan Coman, Ioana Sucu, Alexandru Ciucu, David Sandu, Beautique Parfumerie, Rue du Pain, Exotique si altii, iar expozitia va fi deschisa publicului zilnic, gratuit, intre orele 10.00-21.00.
Morar la Catalin Avramescu, de la Ioana Nicolaie la nu stiu cine, o intreaga liota care s-a lipit la aceste fonduri transformate intr-un soi de subventii pentru artisti.
Nu se cunosc informatii in ceea ce priveste concediul post natal pentru Ioana Basescu. Aceasta avea in 1995 varsta de 18 ani.) o 29 septembrie 2011.
Deja, numele Miscarii Populare a fost inregistrat la OSIM, de Ioana Basescu, probabil vor opta daca o folosesc la alegeri, sau se regrupeaza in Parlament, in functie de sondaje".
Uniunea Nationala a Notarilor Publici efectueaza un control pe care nu l-a cerut nimeni, in privinta contractului de credit, recte contractul de cumparare a terenului de catre Ioana Basescu.
Traian Basescu a lovit presa intr-un mod ticalos, sub centura Iesirea necontrolata, de joi seara, a presedintelui Traian Basescu la intrebarea unui jurnalist de la Antena 3 referitoare la Ioana Basescu, care ar fi incasat sume de bani de la compania Gazprom, nu a ramas netaxata de senior-editorul Gandul, CT Popescu.
Cu privire la a doua cerinta a liberalilor, neimpozitarea profitului reinvestit, ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a declarat luni intr-un interviu acordat Reuters ca ar putea fi realizata incepand cu luna iulie.
Senatorul social-democrat s-a folosit de prilej pentru a dezaproba si atacul la adresa colegei Gabriela Vranceanu Firea, aratand ca presedintele reclama "o problema personala, de familie" - ancheta asupra achizitiei terenului de la Nana de catre Ioana Basescu - "de la tribuna Administratiei Prezidentiale", "jignind" si "amenintand".
Cum (se) rade de Harvard tata lu’ Eba Ca Ioana Petrescu e un dezastru comunicational si de imagine am zis (pe post si sefului ei) si scris (inclusiv aici) inca de cand au scos-o la tv si cadea lumea pe spate ca ni s-au intors valorile de peste Ocean.
Fara a mai intra in termeni care tin strict de aspectele tehnice si economice pe care deja le stim cu totii in privinta deja celebrului MTO al domnului Basescu, ceea ce vreau sa subliniez si, mai ales, sa semnalez ca fiind de o importanta cruciala in aceasta privinta este faptul ca Traian Basescu pare sa fi uitat complet aceasta "intamplare" pe care a bifat-o in numele Romaniei, pozitionandu-se in prezent, asa cum obisnuieste, in calitatea de "specialist in economie si fiscalitate", de guru si de oracol, tinand sa creeze sarade si sa insceneze melodrame si executii publice la adresa primului ministrului Victor Ponta si a ministrului de Finante Ioana Petrescu pe o chestiune gestionata EXCLUSIV!!!!!
Ioana Nedelcu) Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca retragerea lui Victor Ponta din fruntea partidului este fara indoiala o greseala si ca este o situatie nefireasca in PSD, care trebuie rezolvata in cadrul Comitetului Executiv.
Aici am reusit sa formez o echipa de tineri profesionisti, alaturi de care am dus mai departe proiecte cum ar fi Festivalul Maria Tanase, Festivalul Ioana Radu, dar si un proiect complex de introducere a conceptului de formare continua a adultilor, intr-un parteneriat cu institutii de profil din Danemarca.
M-am intalnit azi cu Dragnea, am discutat o ora, i-am lasat demisia mea, astept sa ia o decizie (Ioana Campean) Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca a avut in jurul pranzului o intalnire cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a durat aproximativ o ora.
Ioana Bran - Ministrul Turismului: Bogdan Trif - Ministrul pentru romanii de pretutindeni: Natalia Intotero - Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul:
Este practic imposibil ca Marin Duica, Lena Svetlana Varnovici, Stela Molinceanu, Cristina Dinu, Ioana Paraschiva Capota si Anca Moldovan sa se nasca toate in Constanta, pe 01.01.1910, astfel incat credem ca avem de-a face cu o frauda in toata regula.
Tribunalul Bucuresti a condamnat-o joi pe Ioana Maria Vlas - fost presedinte al Sovinvest, la sapte ani de inchisoare in dosarul privind Fondul National de Acumulare.
Se mai vinde bine si orezul", a declarat Ioana Stupariu, comerciant in Piata Centrala. Preferinta consumatorilor pentru aceste produse e confirmata de majoritatea comerciantilor din piata, dar si de reprezentantii marilor magazine.
Ioana Brasovean, de la Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC) Cluj-Napoca. Tot in cadrul evenimentului se va organiza si Seminarul "Firmele pot merge bine facand bine".
Ioana Polat, de 31 de ani, asociat al firmei Primul Polat, cu sediul in Constanta, este cercetata de politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor.
google-analytics.com