Cautare

1198 de rezultate pentru "intalnirea" (2.96 secunde)
Intalnirea respectiva este acceptata de presedinte, fiind stabilita pentru data de 10 iunie 2002 (intr-o zi de luni).
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a declarat inainte de intalnirea cu Basescu ca formatiunea sa politica considera ca cele doua subiecte sunt „mult prea importante pentru a fi discutate doar peste hotare sau prin declaratii politice“, ci „trebuie discutate in Romania“.
Este toxica“, a afirmat Basescu la intalnirea cu presedintii de CJ si cu primari din tara, desfasurata la Poiana Brasov si avand ca tema modificarea Legii administratiei publice locale.
La intalnirea de luni a Coalitiei nu s-a discutat faptul ca dorim sa intram intr-o procedura de urgentaa€œ.
Prezent la intalnirea cu mass media salajeana, unul dintre membrii Biroului Permanent Municipal (BPM) al PNL Zalau, Radu Nistorescu, a facut cunoscut faptul ca si-a anuntat candidatura la presedintia organizatiei municipale, acuzand totodata actuala conducere a partidului de lipsa de activitate:
Conform lui Radulescu, la intalnirea liderilor Coalitiei, s-a vorbit si despre proiectul de lege privind Statutul minoritatilor nationale, precum si despre privilegiile parlamentarilor.
Liderii PSD si UDMR au obiectii De altfel, liderii PSD si UDMR declarau dupa intalnirea cu seful statului ca au obiectii si vor modificari serioase la ordonanta DNA.
Intalnirea n-a mai avut loc, fiind amanata pentru martea viitoare. ... - Petre Roman) a dorit sa amane intalnirea pentru ca au existat niste dificultati privind prezenta celor invitati", a mentionat Iliescu.
"Intalnirea cu TOTO CUTUGNO este de fiecare data o placere! M-a cucerit si de data aceasta prin simplitate, sinceritate si dezinvoltura.
Un cuplu inseamna intalnirea dintre doua fiinte care se aleg una pe alta. ... Intalnirea lor dezvolta o armonie de vibratii.
La intalnirea acestuia cu partidele politice cu reprezentare in CJC, Culetu a dat de inteles ca daca sedinta de constituire ar avea loc pe data de 26 aprilie a.c., nu ar fi absolut nici o problema, in pofida faptului ca PSD este de cu totul alta parere.
FARCAS) Foarte recent, dupa aproape 40 de ani, un fost pilot militar s-a decis sa rupa tacerea care i-a fost impusa, relatand agentiei "The Huffington Post" intalnirea OZN prin care a trecut.
Vicepresedintele Delegatiei UE-Romania, europarlamentarul ungar Kinga Gal a declarat, dupa intalnirea cu liderul PD, ca "e foarte important ca si comunitatea maghiara sa beneficieze de integrarea Romaniei in UE".
Aici s-a desfasurat intalnirea cu primarii din judetul Constanta, veniti intr-un numar impresionant pentru dezbaterea cu senatorii USL, care se anunta extrem de interesanta.
Secasiu a declarat, dupa intalnirea cu sefii SRI, ca Ordonanta de Urgenta referitoare la CNSAS prevede ca nu doar institutiile trebuie sa predea catre CNSAS dosarele Securitatii, ci si persoanele care au intrat, "prin diferite imprejurari", in posesia unor astfel de documente.
In sudul statului Mississippi, sute de rapoarte OZN au coplesit autoritatile in cele doua saptamani dupa intalnirea lui Hickson si Parker. ... El primeste acum un ajutor de handicap, dar, uneori, merge la pescuit cu barca, in zona in care a avut loc intalnirea.
Intrucat Barroso si Rehn ar trebui sa soseasca in Romania in cursul serii de astazi, urmand sa plece spre Sofia maine la pranz, probabil intalnirea celor doi cu conducerea Camerei ar putea avea loc maine, inainte de ora 11.00, a spus Kelemen Hunor.
FARCAS) Am descris in numarul trecut intalnirea lui DB, la varsta de 6 ani, cu "fata padurii" si copiii ei, aparuti ca de pe un alt taram. ... Intalnirea a fost comentata in sat.
- in programul vizitei au fost incluse intalnirea cu Primul Ministru Mihai Razvan Ungureanu la sediul Guvernului (desi nu mi-a convenit acest lucru nu eram eu in pozitia de a schimba programul), intalnire la Ambasada, conferirea titlului de Doctor Honoris Causa la Universitatea Romano Americana urmata de un discurs in Aula Universitatii;
Intalnirea de la pomul miraculos l-a marcat profund pe D.B.. ... Intalnirea a fost comentata apoi in sat. O alta intalnire importanta a avut loc in 1998.
google-analytics.com