Cautare

4525 de rezultate pentru "informatii nr de telefon" (2.91 secunde)
Rememoram cu acest prilej actiunile de vedere la distanta (remote viewing) realizate prin extracorporalitate de armata americana, dar si neasteptatele legaturi ale acestor tehnici cu fenomenul OZN si cu vizitatorii extraterestri. Robert Monroe Interesul modern pentru fenomenul de extracorporalitate incepe de la cercetarile lui Robert A.
Cum le recunosti si cum te poti apara Cazurile de fraude prin intermediul telefoanelor mobile s-au inmultit, aproape fiecare utilizator primind, macar o data, un SMS prin care i se cerea sa dea bani, intr-un mod sau altul.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Tot mai multe persoane cad victime fraudelor prin SMS, care, naive fiind, dau de bunavoie anumite date personale infractorilor. Infractiuni de acest gen au implicat numele unor companii ca Altex, Nokia si Cosmote.
O problema frecventa a utilizatorilor de telefoane Android este viata scurta a bateriei. Platforma celor de la Google are multe avantaje, dar functionalitatile de ultima ora vin de obicei cu un mare dezavantaj, si anume consumul destul de mare al bateriei.
Google isi doreste un smartphone propriu (by Gabriel) Desi poate este greu de crezut, dar au aparut foarte multe informatii pe aceasta tema. Google, marele gigant, isi doreste un telefon propriu, si nu ne referim la Nexus.
Doi morti in sarcina Internelor, SRI si STS, pentru ca nu au folosit sistemul de interceptari S-a scris mult in ultima zi despre incompetenta, iresponsabilitatea si presupusii vinovati din autoritatile statului abilitate sa intreprinda actiunea de localizare si salvare a victimelor accidentului aviatic din muntii...
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Dupa cum era de asteptat, Traian Basescu a reusit sa-si impuna omul la conducerea super serviciului secret infiintat vineri printr-o hotarare a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT). Comunitatea Nationala de Informatii (CNI) reuneste patru dintre cele sapte servicii servicii secrete ale Romaniei:
FARCAS) Este destul de rar cand un oficial guvernamental, de pilda american, este dispus sa vorbeasca deschis despre fenomenul OZN. Si o face, de obicei, dupa iesirea la pensie.
Deputatul Ion Stan adus la DNA Vicepresedintele comisiei SRI in aceasta legislatura si presedintele acestei comisii intre 2004-2008, deputatul PSD Ion Stan, a fost ridicat azi de DNA pentru anchetare.
Facebook-ul este una dintre cele mai cunoscute rețele de socializare si are milioane de membri. Desi este amuzant sa postezi tot felul de imagini si status-uri amuzante, unele lucruri ar trebui tinute pentru tine.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ". ... "Sa ai grija de tine mama, sa ne suni ". ... Soferii, care de vreo doi ani vad saptaminal scene dintr-astea sint mult mai preocupati de soarta bagajelor:
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
Butonul 3 i s-a lipit de deget (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Intr-un sediu politic functioneaza un telefon ciudat. ... Aparatul e instalat intr-un sediu de campanie politica si de el beneficiaza un particular. ... Butonul 3 i s-a lipit de deget. De acel deget cu care isi ameninta adversarii.
Camataria, sau practica de a imprumuta bani cu o dobanda excesiva este raspandita in Romania.
Proprietarul hotelului "Vulturul Negru" din Oradea, un om de afaceri italian, a scos la vanzare unitatea turistica la pretul de opt milioane de euro, a comunicat Alexandru Pavel, reprezentantul agentiei imobiliare QCM din Bucuresti, responsabila de tranzactie.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
google-analytics.com