Cautare

4525 de rezultate pentru "informatii nr de telefon" (3.31 secunde)
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
SRI precizeaza ca va lua masurile ce se impun la finalul anchetei interne declansate ca urmare a "ultimelor evenimente", in replica la solicitarea Comisiei SRI de a-l suspenda pe prim-adjunctul Florian Coldea pe timpul derularii anchetei Comisiei privind presupusele presiuni exercitate asupra CC.
Dupa ce nebunia alegerilor locale a luat sfarsit a inceput avalansa candidatilor depistati ca au colaborat cu fosta Securitate, flagel de care nu au scapat nici unii candidati galateni.
IPJ Dolj face tot posibilul sa nu divulge cati angajati ai acestei institutii au fost facuti ofiteri ori au primit sporuri substantiale la salarii in baza diplomelor de absolvire a Universitatii "Spiru Haret" la controversata forma de studiu Invatamant la Distanta (ID).
Senatorul Ilie Sarbu, vicepresedinte Comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra Serviciului de Informatii Externe, are un punct de vedere privind discursul lui Traian Basescu la aniversarea a 24 de ani de existenta a Serviciului Roman de Informatii.
Efectul unor astfel de declaratii, devastator in lumea cooperarii dintre serviciile de informatii Presedintele Traian Basescu "greseste foarte tare" din punct de vedere politic, prin afirmatia referitoare la ofiterul acoperit aflat in cursa prezidentiala, declara la RFI prim-vicepresedintele PDL, Mihai Razvan Ungureanu.
FARCAS (Continuare) Cele de mai sus sunt informatii provenind din surse cat de cat demne de incredere. Dar ufologia colcaie si de dezvaluirea unor date senzationale si tenebroase, puse in circulatie de niste denuntatori (whistleblowers) dubiosi.
TRECUTUL IL OBLIGA SA SCAPE TARA DE SECURISTI - Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier: ... Scolit la vestita Academie a SRI pe vremea cand era membru in Comisia parlametara de control asupra Serviciului Roman de Informatii, Grindeanu a negat orice legatura cu serviciile.
Sute de copii sau poate chiar mii care si-au pierdut viata sau, mai norocosi, au supravietuit, dar si-au lasat familiile inglodate in datorii si in imposibilitatea de a le mai continua tratamentele ce ii tin in viata.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Farcas) - continuare - Agentia de Informatii a Armatei Intr-un interviu, Ingo Swann istorisea un incident, petrecut in 1975 sau 1976. Era un mare test de care depindea finantarea urmatorului proiect. Asistau o serie de militari, inclusiv un general cu 2 sau 3 stele.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
APC solicita constituirea unui fond de garantare a vacantelor! ... Magda Marincovici) Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) solicita Guvernului Romaniei adoptarea, de indata, a unei ordonante de urgenta care sa prevada constituirea unui fond de garantare a pachetelor de servicii turistice achitate, in avans, de consumatori.
Comisiile de analiza a dosarelor de restituire a proprietatilor confiscate abuziv se vad puse deseori in situatia sa emita despagubiri pentru persoane decedate. Pentru a vorbi cu mostenitorii este nevoie de corespondenta. Titlurile de despagubire sunt convertibile in actiuni si pot fi vandute pe piata de capital.
Corpul de Geniu al Fortelor Terestre ale Statelor Unite din Europa (USACE), in colaborare cu Agentia de Aparare Antiracheta - U.S Missile Defense Agency (MDA), Comandamentul European al Statelor Unite - U.S.
Pentru acest tip de serviciu clientii trebuie sa scoata din buzunare pentru un abonament lunar sume intre 0,50 euro pentru persoane fizice si 1 euro pentru persoane juridice, la care, in functie de firma de telefonie utilizata, se mai adauga si alte costuri ce nu depasesc 1 euro.
Cuvantul are doua sensuri care sunt strans inrudite, in functie de context: - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
Acesta se remarca prin designul ultra-slim atragator, fiind cel mai subtire telefon din gama Allview, cu o grosime de numai 7,9 mm. Alte calitati ale terminalului sunt puterea procesorului si viteza de operare crescuta.
google-analytics.com