Cautare

3865 de rezultate pentru "informatii client" (3.54 secunde)
Si astfel, calitatea unui jurnalism profesionism este sacrificata de dragul unui jurnalism de amatori, in care opiniile capricioase, nerumegate, pline de informatii aberante, neverificate, devin un stindard al dreptului la informare al cetatenilor.
"Ars Analytica" este, conform lui Ionel Nitu, primul volum colaborativ din zona studiilor de intelligence din Romania care incearca sa surprinda analiza de informatii atat din perspectiva teoretica cat si practica.
FARCAS) (Continuare) Schimb de informatii Si cu ocazia asa-numitei "Nopti Oficiale OZN din Brazilia", un caz spectaculos din mai 1986, a existat un schimb de informatii, de data aceasta intre Cridovni si Fortele Aeriene Braziliene. ... Ocazional exista si schimburi de informatii cu organisme similare din alte tari.
Stiti insa ca in situatii serioase, in general, si in aspecte medicale, in particular, trebuie sa ne bazam pe fapte solide si pe informatii reale, de la experti.
Doream sa ni se comunice unele informatii referitoare la contractele de asociere in participatiune incheiate intre Consiliul Local si societati private in perioada 1 iulie 2004 - 28 septembrie 2007.
Pe de-o parte, exista functionari bancari care trimit date eronate despre un client la Biroul de Credit.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a lansat de curand un nou regulament referitor la relatia societate de telefonie-client.
Georgiana Stavrositu, liderul brandului Stagio Style, si-a lansat studio-ul creativ la inceputul lui 2007 cu un obiectiv limpede â€" sa dezvaluie personalitatea fiecarui client prin intermediul coafurilor inspirate.
Initiatorii proiectului considera ca normele interne ale bancilor reprezinta un regulament intern, si incalcarea lor ar trebui reglementata intre banca si client, si ca se poate vorbi despre existenta unei infractiuni numai in cazul in care exista o reclamatie a bancii.
Ce-i drept, vorbim de dobinzi penalizatoare, adica de incalcarea clauzelor contractuale convenite de client cu banca, adica de intirzierea la plata a sumelor datorate.
De la CEC iei credit numai daca esti client Una dintre conditiile de eligibilitate impuse de Casa de Economii si Consemnatiuni este ca potentialul client sa aiba cont deschis la aceasta institutie.
Desi directorul Directiei Regionale de Posta (DRP) Craiova ar fi trebuit sa fie primul client, craiovenii i-au luat-o inainte. ... La acestia se adauga si un client care a depus un colet", a declarat Doina Preda, sefa Serviciului vanzari din cadrul DRP Craiova.
Minutele incluse in ADSL BizPack 3000 si 4000 sunt "shared", ceea ce inseamna ca pot fi folosite de mai mult de o linie telefonica, atata vreme cat toate liniile sunt facturate in contul aceluiasi client (indiferent daca sunt folosite sau nu in aceeasi locatie).
Agentul imobiliar se va ocupa de un anumit client o saptamana si il va rezolva", a spus Niculina Otovescu.
Reprezentantii Distrigaz Sud SA, sucursala Craiova, ne-au declarat neoficial ca este firesc sa intrerupa un mare client pentru o asemenea restanta, indiferent ce relatie comerciala are acel client, la randul sau, cu asociatiile, iar oficial ne-au trimis la plimbare, la sediul Distrigaz Sud SA Bucuresti.
Se negociaza cu fiecare client", a precizat Vitu Casapu, reprezentant al sistemului bancar. ... In cel de-al doilea caz, isi asuma riscul neincasarii facturilor, dar comisionul platit de client va fi mai mare", a mai spus Casapu.
Este nevoie de contracte pentru a amortiza investitia. In cazul unui client, se face o evaluare si se incheie un contract. ... sunt suportate de client.
De cele mai multe ori, achitarea cumparaturilor facute se rezuma, de fapt, la negocierea "tacita" intre vanzator si client cu privire la rotunjirea in plus sau in minus a sumei de plata.
Trebuie sa se stie ca pana la urma rata de indatorare o stabileste tot banca, iar daca un client are venituri de 300 sau 400 de euro/luna, ii va fi acceptata o rata de 150 sau chiar 200 de euro, dar nu mai mult.
Decizia BNR va influenta bancile in sensul ca vor fi nevoite sa studieze foarte bine situatia fiecarui client.
google-analytics.com