Cautare

2275 de rezultate pentru "ianota alexandru arad d bolintineanu" (2.79 secunde)
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc. ... Alexandru, un intelectual de marca.
' Vi-l mai amintiti pe Ilie Alexandru din Campia Romana? ... Vreau doar sa-i spun ca este nedrept fata de memoria lui Ilie Alexandru.
Compania de Transport Public (CTP) Arad a castigat in instanta demersurile facute pentru a recupera cateva datorii mai vechi de la organizatia judeteana a PSD. ... Vicepresedintele PSD Arad, Alexandra Braica, a declarat ca deocamdata conducerea filialei nu a luat in calcul o eventuala contestare a sentintei pronuntate de instanta.
Claudia Pirvoiu) Romania si Ungaria au semnat astazi, la Budapesta, acordurile privind conexiunea autostrazilor intre Arad - Nadlac (Romania) si Csanadpalota - Mako - Szeged (Ungaria) si intre Cluj Napoca- Santaul Mare (Romania) si Nagykereki-Szolnok (Ungaria).
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
euro produs la Arad Astra Vagoane Arad in colaborare cu RATB a prezentat tramvaiul Imperio, al carui pret este de aproximativ 2 milioane euro.
BookLand revine la Arad! Intre 2 si 14 aprilie, in Galleria Arad, aradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.
18 aprilie 1480, Subiaco, Statele Papale - d. 4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei.
Potrivit pesurse.ro, contracandidatul lui Ponta este Andrei Alexandru, fostul consultant al lui Iliescu in perioada 1992-2000 si consilier al lui Nicolae Vacaroiu. Andrei Alexandru anunta, intr-o scrisoare, ca va candida la sefia PSD impotriva lui Victor Ponta, daca nu se va inscrie altcineva.
In 24 Ianuarie 1859 a avut loc Mica Unire - Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
24 ianuarie 1859 â€" Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane sub Alexandru Ioan Cuza. Data de 24 ianuarie a ramas in istorie drept ziua in care s-a infaptuit Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane, in timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza.
Gheorghe Seculici (foto mijloc), fost presedinte al Consiliului Judetean Arad, a fost investit oficial in functia de ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, ramasa vacanta prin demisia candidatului Aliantei D.A.
Aflati la guvernare intr-o Coalitie despre care sustin ca este functionala, intr-un Cabinet condus de un liberal, democratii considera ca nu sunt mai prejos decat partenerii lor din Alianta D.A.
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului din Arad are un nou director, dupa ce in functie a fost numit Gheorghe Sechel, cu sprijinul Aliantei D.A., in special a PNL. ... Alianta D.A. si-a mai numit trei directori executivi in institutiile deconcentrate din judetul Arad.
Inca doi lideri ai PNL Arad - vicepresedintele Mihai Calimente si secretarul coordonator al filialei, Cornel Haristiade - si-au depus la sfarsitul saptamanii trecute candidaturile pentru sefia organizatiei, in total fiind in cursa cinci persoane.
Tensiunile interne din cadrul PNL Arad au culminat in aceasta sap-tamana cu invalidarea de catre Curtea de Onoare si Arbitraj a PNL a alegerilor locale ca urmare a contestatiei vicepresedintelui PNL Arad, deputatul Mihaita Calimente.
google-analytics.com