Cautare

2275 de rezultate pentru "ianota alexandru arad d bolintineanu" (3.39 secunde)
Cine sunt constructorii • Grupul Romstrade, lider in consortiul format cu Monteadriano Engenharia e Construcao si Donep Construct, a castigat lotul 1 din tronsonul Nadlac-Arad. ... • Alpine Bau GmbH a castigat lotul 2 din tronsonul Nadlac-Arad.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
UTA Arad - Rapid va fi derby-ul etapei in play-out. ... "Trebuie sa fim atenti, extrem de precauti cu o atitudine foarte buna, ambitie foarte mare pentru ca intr-adevar e un meci foarte greu si trebuie sa te lupti pentru fiecare balon ca sa poti sa castigi la Arad.
Documentul a fost citit de Alexandru Vaida-Voievod in Parlamentul de la Budapesta, in sedinta din 5/18 octombrie 1918. ... cu sediul la Arad), ca organ de conducere al romanilor.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Primarul a precizat ca dosarul are la baza o plangere penala a unui patron al unei societati comerciale care il acuza ca s-ar fi folosit de functia sa pentru a demola o constructie din apropierea Liceului Bolintineanu.
, in magazinul aflat la intersectia strazilor Dimitrie Bolintineanu cu Miron Costin, in apropierea Colegiului National "Constantin Bratescu". Dupa ce au fost sesizati de catre un cadru didactic ca angajatii unitatii comerciale mai sus amintite vand tigari elevilor, comisarii CRPC s-au deplasat la locul indicat.
Atunci s-a descoperit ca Sandu Nicorici de 30 de ani, angajat din 2002, a prezentat la o diploma de bacalaureat obtinuta in 1999 la Liceul "Dimitrie Bolintineanu"
La aceeasi categorie au mai fost nominalizati Lari Giorgescu, pentru rolurile din spectacolul "D‘ale noastre", la Teatrul National Bucuresti, si Nicu Mihoc, pentru rolul titular din spectacolul "Platonov", la Teatrul National "Radu Stanca" din Sibiu.
Conducerea Directiei de Cultura Vrancea sustine ca de la Mausoleul Marasti au fost furate si osemintele generalului Arthur Vaitoianu, declaratia venind la cateva zile dupa ce Directia a cerut Parchetului sa verifice daca osemintele maresalului Alexandru Averescu se mai afla in cripta de la Marasti.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Fostul purtator de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu, Andrei Alexandru, a declarat ca a decis sa candideze la sefia PSD, precizand ca este vorba de o initiativa personala si ca spera sa aiba sustinerea a cat mai multor organizatii social-democrate din tara.
Alexandru i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu: ... Alexandru i-a transmis presedintelui Traian Basescu ca opiniile sale despre Istoria moderna a Romaniei sunt "incalificabile si impardonabile, probe ale unei ignorante ce va descalifica". Alexandru a facut aceste afirmatii intr-o scrisoare deschisa adresata sefului statului.
Alexandru Mazare demisioneaza din PSD Senatorul Alexandru Mazare, fratele primarului Constantei, Radu Mazare, a declarat ca demisioneaza din PSD.
Alexandru Lazescu (foto), noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca este firesc ca institutia pe care o conduce sa-si reia relatiile cu Presedintia, preconizand ca in aceasta saptamana Traian Basescu ar putea aparea la o emisiune a TVR. ... Alexandru Lazescu:
Alexandru Lazescu, noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a acordat un interviu AGERPRES, in care vobeste, printre altele, despre cum trebuie puse pe roate toate canalele Televiziunii publice. ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu:
Iosif Badea (CS Universitatea) - locul I la categoria 24 kg, U 11 (sub 11 ani), Ionela Baran (CS Universitatea) - locul doi (23 kg, U11), Nahomi Badea (LPS "Petrache Triscu") - locul trei (29 kg, U13), Ramona Vanatoru (CS Universitatea) - locul trei (40 kg, U13), Robert Pasare (LPS) - locul I (34 kg, U15), Catalin Bota (LPS) - locul doi (46 kg, U15), Andrei Cucu (CS Universitatea) - locul trei (46 kg, U15), Madalin Dragomir (LPS) - locul trei (55 kg, U15), Onisin Badea (LPS) - locul trei (60 kg, U15), Nicoleta Veghea (LPS) - locul 1 (52 kg, U15), Marian Ivanoiu (LPS) - locul trei (36 kg, U15), Camelia Ivanovici (CS Universitatea) - locul trei (63 kg, U15), Robert Patru (LPS) - locul trei (57 kg, U15), Alexandra Ganea (CS Universitatea) - locul I la U15 (40 kg) si locul trei la U17 (40 kg), Theodora Bleaju (LPS) - locul I (48 kg, U17), Delia Ciobanu (LPS) - locul trei (63 kg, U17), Floriana Vacaru (CS Universitatea) - locul doi (70 kg, U17), Augustin Balan (CS Universitatea) - locul doi (55 kg, U23), Adrian Nicola (CS Universitatea) - locul I (90 kg, U23), Alexandru Margineanu (CS Universitatea) - locul doi (+100 kg, U23), Larisa Staicu (CS Universitatea) - locul trei (63 kg, U23) si Simona Balan (LPS) - locul 1 (70 kg, U23).
Ideea lui Alexandru Ciucu de a oferi servicii de croitorie doamnelor a venit in momentul in care sotiile clientilor lui Alexandru Ciucu au solicitat costume pe comanda cu croiuri si influente masculine. ... Despre asta este vorba si in noua colectie a lui Alexandru Ciucu.
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media.
Nu doar ca pe Alexandru Arsinel, actorul de teatru si de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci asa, ca pe un om ca toti oamenii. Vreau sa ma cunoasteti exact asa cum sunt eu si la fel cum sunteti dumneavoastra", spune Alexandru Arsinel.
google-analytics.com