Cautare

728 de rezultate pentru "hotel lotus" (2.88 secunde)
supermarketul "Crisul" Oradea si supermarketul "Lotus" Oradea. Conceptul privind ,"drepturile consumatorilor" isi are originea in "Carta drepturilor consumatorilor" definita de fostul presedinte al SUA John Fitzgerald Kennedy, in data de 15 martie 1962, sub forma unui mesaj adresat Congresului american, sustinand existenta a patru drepturi fundamentale ale acestora:
In 2004, cand a fost achizitionat de Enterprise Investors pentru 17 milioane de euro, lantul Artima opera 14 supermarketuri cu o suprafata totala de 15.000 m2 in 13 orase din Transilvania si Banat, printre care si Oradea (in Cartierul Rogerius si in incinta centrului comercial Lotus), atingand in 2004 o cifra de afaceri consolidata de 31 de milioane de euro.
Cu asemenea publicitate, retailerii nu duc lipsa de clienti, cum este cazul Selgros, Artima-Carrefour, Altex, Real, Lotus Market, Metro. Unii oradeni profita de reduceri si isi cumpara bunuri de folosinta indelungata, de la frigidere si combine frigorifice, masini de spalat si aragaze pana la calculatoare si televizoare.
Tot la investitii au fost incluse si realizarea instalatiei de climatizare la Complex Termal si Complex Nufarul in spatiile de cazare, de alimentatie publica si in baza de tratament, precum si in spatiile comune si in salile de conferinta, continuarea investitiei la Baza de Tratament Felix, pentru care sunt in curs de realizare proiectarea modernizarii Policlinicii si redesenarea fluxurilor in cadrul acesteia, in vederea aducerii la un standard superior si reabilitarea hidro- izolatiei la acoperisul terasei Complexului Poiana, proiectarea si inceperea lucrarilor pentru renovarea hotelului Lotus, care va fi modernizat si adus la un grad de confort superior, respectiv trei stele.
Am ales florile de lotus intrucat acestea se numara printre simbolurile Bihorului. Dorin Sandru, profesor in cadrul Facultatii de Arte Vizuale, a declarat, la randul sau, ca, in fapt, lucrarea este opera unei echipe, creatia Mariei Timurz fiind aleasa dintre mai multe lucrari create de studentii facultatii.
Spre exemplu, hipermarketul Real, Carrefour, Lotus a inlocuit pungile de plastic cu pungi biodegradabile integral, care pot mentine greutati de pana la 6 kilograme si se descompun in 180 de zile.
Lotus SRL, Lacosta Com SRL, El Coste Company SRL, Hollyday Ambasador SRL, Protag Holding SRL, Ana Yaht Club SRL, RSV Ruvastef SRL, Pizza Sam Itarco SRL, Elegant Impex SRL, Lucky Turism Bucuresti SRL si Triumph Computers SRL.
Din nou, cea mai mare parte dintre vizitatori este reprezentata de cei cu venituri medii, care cauta locuinte in jurul valorii de 60.000 €, insa, spre surprinderea tuturor, ansamblul residential de lux Lotus Cismigiu este foarte solicitat:
un tablou cu o floare de lotus, un vas de jad pentru birou, un serviciu de ceai chinezesc din portelan si o farfurie cu pictogramele Jocurilor Universiadei.
Gama Residence, Apollo Residence, Corvaris Residence, Family Residence, Lotus Residence, Brown Residence, Studio Plus Grand Arena, Metropolitan Residence, Nova Residence, Sabina Residence, Sunny Villa, Nova Residence, Astrelor Residence, Sud Garden, La Livada, Stella Village, Vila Foisor, Berceni Lake Village.
Echipa Red Bull a preluat conducerea la constructori, dupa ce a acumulat 101 puncte, si este urmata de McLaren-Mercedes - 92 de puncte, de Lotus-Renault - 57 de puncte si de Ferrari - 47 de puncte.
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Cityplex (Brasov, Tulcea si Constanta), Lotus (Oradea), Odeon (Cluj), Cortina (Oradea), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Arta (Targu-Mures), Patria (Craiova), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onesti), Glendale (Bucuresti) si in reteaua Cinema City:
Carciumareasa) 19.55 - 20.00 DJ Nicky F + Prezentare 20.00 - 20.25 LOTUS 25’ (piesa9. Strada ta) 20.25 - 20.30 DJ Nicky F + Prezentare 20.30 - 20.55 DIRECTIA 5 25’ (piesa 1.
Minculescu a inceput sa cante singur sau alaturi de formatia "Lotus", in timp ce "Iris" a gasit un alt solist...pe Toni Seicarescu.
"Mireasa din tren", "Casatorie cu repetitie", "Grabeste-te incet", "Alegerea", "Caruta cu mere", si ultimul din filmul lui Ion Carmazan, "Lotus".
Si cum in ultima vreme am cam uitat sa ne uitam unii la altii, cred ca e momentul sa reinventam respectul, prietenia si chiar dragostea", a declarat regizorul Ioan Carmazan, cunoscut publicului cinefil datorita filmelor sale "O secunda de viata", "Margo", "Tapinarii", "Sania albastra", "Lotus", "Raport despre starea natiunii" si altele.
Coveruri pentru pasagerii nemti La randul lui, Minculescu, star al rockului nostru in perioada 1980-2005, a interpretat, alaturi de Judy Seutter (Lotus), mai multe coveruri pentru pasageri.
2015 a debutat cu inaugurarile simultane din Lotus Center Oradea si Arena Mall Bacau. Magazinul ce urmeaza a fi deschis in Mega Mall va avea aproximativ 100 mp iar designul sau va trasa coordonatele urmatoarelor magazine BSB.
Colectia se gaseste in toate hipermarketurile Carrefour din tara, exceptand hipermarketurile Carrefour Unirii, Vitantis, Buzau si Oradea Lotus.
Antract, Cristi Minculescu si noua sa trupa Lotus, Directia 5, Vunk si Antonia, Horia Brenciu si invitatii, iar dupa miezul noptii Voltaj.
google-analytics.com