Cautare

1804 de rezultate pentru "horoscop zilnic" (3.92 secunde)
Chiar si cateva minute de gimnastica, efectuate zilnic, pot face minuni pentru sanatatea ta si implicit pentru mentinerea unui nivel optim al zaharului din sange.
Acestea nu ar trebui sa depaseasca 5% din aportul total zilnic de calorii, procent echivalent cu 10 grame pe zi, in majoritatea cazurilor. ... Propuneti-va sa consumati zilnic 25 grame de fibre.
Desi reprezentatii STB au anuntat ca pentru depunerea documentelor necesare eliberarii cardului de gratuitate cuvenit pensionarilor nu a fost stabilit un termen limita - se poate face oricand pana la finele anului si la oricare dintre centrele de vanzare, zilnic, intre orele 10:00 - 14:00 - pensionarii s-au grabit sa depuna documentele cerute, ceea ce a creat aglomeratie si cozi interminabile la unele centre din Bucuresti.
Situatia stocurilor de carbune, monitorizata de o comisie a ministerului Situatia stocurilor de carbune va fi monitorizata zilnic de o comisie infiintata in cadrul MEC.
Potrivit unui calcul simplu, senatorul Onaca a ajuns sa parcurga zilnic peste 150 de kilometri in tot judetul, pentru a vorbi cu alegatorii sau pentru a asista la lansarea vreunui candidat PD-L.
Candidatul PD-L pentru Primaria Constanta a vorbit si despre zecile de sesizari primite la cabinetul senatorial si in care sunt dezvaluite abuzurile si presiunile la care sunt supusi zilnic micii comercianti de catre organele de control ale Primariei, "inraita in practica acumularii spagilor", dupa cum sublinia Onaca.
Ceea ce inseamna ca masurile pe care le-am dispus sunt ca aceste patrule mixte, politie - jandarmerie, de interventie in zonele cu o criminalitate crescuta, sa fie o actiune la un nivel cu totul si cu totul deosebit (...) Am cerut politiei si jandarmeriei ca acolo unde au date si fapte ca actioneaza clanuri de interlopi, aceasta actiune sa aiba un caracter zilnic", a explicat Dan Nica.Ministrul administratiei si internelor a mai mentionat ca atitudinea politistului trebuie sa fie ferma.
Presedintele de onoare al partidului a facut si o serie de marturisiri personale, printre care aceea ca, pentru a se mentine in forma, foloseste zilnic o banda de alergat, "intre un sfert si jumatate de ora, depinde de dispozitie".
Ai zilnic cate un prilej. ... Cert este ca o mana de ajutor primesc zilnic, Antonescu si Ponta, chiar de la Boc.
Primaria Craiova cheltuieste zilnic peste 500 de milioane de lei vechi pentru zone verzi, cimitire, banci, gardulete, cosuri de gunoi si arteziene Primarul Craiovei, Antonie Solomon, n-a ascuns niciodata faptul ca tine extrem de mult ca orasul sa fie "aratos"
Fiind las din fire, nu a suflat un cuvant de Ponta Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a tradat in campanie preluand o tema mincinoasa la adresa PNL si isi bate joc zilnic repetand "marsavia" si acum, el aratand ca acesta, fiind "las din fire", nu l-a atacat si pe liderul PSD, Victor Ponta.
Si o forma de masochism international - uitati-va la noi, avem cel mai mare numar de corupti, uitati-va la noi si premiati-ne, avem cele mai multe prostituate in Occident, avem cele mai tari imagini cu copii de romi pe gropile de gunoi, avem zilnic batai intre clanurile rome.
Copii, batrani si adulti, impreuna cu animalele din ograzile lor, inghit zilnic, in special vara, kilograme de praf de calcar care a izbutit sa albeasca toate gradinile de legume ale satenilor din Luminita, facand inutila munca lor de peste an.
Atentat la sanatatea publica In plus, pe rampa de gunoi din Portul Constanta isi fac veacul zilnic mai multe familii de rromi, care scormonesc prin deseurile printre care se pot afla si reziduuri periculoase, avand in vedere ca navele de la care au fost colectate gunoaiele respective au acostat in porturi de pe toate continentele, iar riscul contaminarii acestor deseuri cu virusii unor boli contagioase periculoase este destul de ridicat.
Ultima gaselnita a angajatorilor, pentru a nu fi depistati, este intocmirea unui contract cadru pentru salahori, hamali, curieri si oamenii de serviciu, prin care este specificat faptul ca acestia muncesc numai doua ore zilnic si numai la solicitatarea armatorului, la operatiunile de incarcare - descarcare.
BCR afiseaza zilnic, pe langa cursul valutar de la casele de schimb, si cursul de cumparare pentru aurul de 24 karate. Cotatia este calculata avand ca raportare pretul anuntat zilnic de Banca Nationala a Romaniei.
Desi au solicitat sa li se transmita zilnic informatii privind numarul de utilaje care sint trimise pe teren, cite sint inchiriate, de la cine si la ce tarife, reprezentantilor Guvernului in judet nu li s-a raspuns inca la ultima dintre aceste chestiuni.
Cosul zilnic: ... Astfel, cei care au intocmit cosul minim zilnic considera ca sunt suficiente 6,23 grame de citrice sau fructe meridionale, 34,28 grame de mere sau 7,78 grame de conserve din fructe.
Totusi, un sondaj realizat recent de IMAS releva faptul ca un barbat din patru si o femeie din sase lucreaza zilnic peste program. 25,07% dintre angajatii chestionati si 48,78% dintre manageri au raspuns ca muncesc aproape zilnic peste programul normal de lucru.
Zilnic telefoanele institutiei suna, angajatorii cerand lamuriri in legatura cu aceasta situatie. "De trei saptamani, primim, zilnic, cate 60-70 de telefoane pentru a fi intrebati de aceasta situatie.
google-analytics.com