Cautare

10895 de rezultate pentru "hontaru marin bucuresti" (3.46 secunde)
Ultimele noutati concrete legate de mersul anchetei proveneau de la Ambasada americana la Bucuresti, care dezmintea categoric stirea potrivit careia puscasul marin implicat in moartea lui Teo Peter ar fi fost achitat de justitia americana, precizand ca instantele americane nu s-au pronuntat inca in acest caz.
Abia acum face presiuni, lasand posibilitatea instantei americane sa-l scoata nevinovat pe puscasul marin Van Goethem.
Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti a organizat recent, la Teatrul Elisabeta din Capitala, Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, un eveniment care are ca scop celebrarea acestei zile printr-o serie de activitati cultural - artistice dedicate seniorilor bucuresteni.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Care este cel mai frumos parc din Bucuresti. Ce spun specialistii (3) Despre Kiseleff, Arhitectul Dan Marin, membru in Comisia Tehnica de Amenajare a Teritoriului si Urbanism, spune ca nu e un parc propriu-zis:
In perioada 2-4 iunie, pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu", craiovenii vor putea intalni si chestiona vedete ale TVR (Catalin Maruta, Cosmin Cernat, Ruxandra Gheorghe, Iuliana Tudor, Gianina Corondan, Alexandra Velniciuc) si membri ai echipei TVR 50 cu privire la munca in televiziune.
In urmatoarele zile vom solicita si reevaluarea anchetelor sociale", a explicat Marin Cotescu, directorul Directiei de Dezvoltare in Constructii din cadrul MTCT.
"Faptele constau în aceea ca la datele de 22.10.2001, 12.04.2002 si 30.05.2002, în perioada în care ocupa functia de ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului, a primit de la consilierul sau personal, Fanel Pavalache, pe care îl numise anterior în aceasta functie, arme de vânatoare pe care le-a detinut în intervalul aprilie-octombrie 2002, desi nu era posesor al permisului de arma", noteaza Parchetul General, precizând ca "întrucât la data savârsirii faptelor cu care au fost sesizate organele de urmarire penala Mihailescu Petru Serban avea calitatea de ministru, iar în prezent o are pe cea de senator, pentru începerea urmaririi penale este necesar avizul Parlamentului României - Senat".Serban Mihailescu a fost trimis în judecata pe 11 mai 2006 alaturi de presedintele Asociatiei Vânatorilor si Pescarilor Sportivi "Cerbul" din Bucuresti, Marin Bucur.Potrivit rechizitoriului, Petru Serban Mihailescu este acuzat de luare de mita si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, în timp ce Marin Bucur a fost deferit justitiei pentru savârsirea infractiunilor de complicitate la luare de mita si la nerespectarea regimului armelor si munitiilor, precum si participatie improprie la fals în înscrisuri sub semnatura privata, la fals intelectual, precum si la efectuarea cu stiinta de înregistrari inexacte în contabilitate.
Marin Ciumag (66,5 puncte), Gheorghe Grigorescu (61 de puncte) si Dumitru Modoran (61,5 puncte). ... Adjunctii GF au fost bine cotati la Bucuresti. ... In Valcea, batalia s-a dat intre Valentin Oprea (84,75 puncte), care l-a surclasat pe Stoian Marin Stanciu (79,25 puncte).
Teatrul National „Marin Sorescu“ va fi, saptamâna viitoare, gazda unei noi manifestari expozitionale organizate de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.Pentru a veni în întâmpinarea celor interesati de domeniul constructiilor, Camera de Comert si Industrie (CCI) „Oltenia“ va organiza, în perioada 24 - 28 aprilie, târgul Doljconstruct-Climaterm-Mobex.
Teatrul National „Marin Sorescu“ va fi, saptamâna viitoare, gazda unei noi manifestari expozitionale organizate de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.Pentru a veni în întâmpinarea celor interesati de domeniul constructiilor, Camera de Comert si Industrie (CCI) „Oltenia“ va organiza, în perioada 24 - 28 aprilie, târgul Doljconstruct-Climaterm-Mobex.
Acest lucru se va reflecta în faptul ca aproximativ 60% din cele 10.000 de agentii românesti, dintre care 2.000 doar în Bucuresti, vor disparea de pe piata“, a precizat Zilisteanu.
Teatrul National „Marin Sorescu“, pe post de minimall Si pentru ca bucuria craiovenilor sa fie completa, ieri s-a deschis editia de toamna a CONTEX 2007, manifestare expozitionala organizata de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.
În timp ce liderul minerilor din Oltenia, Marin Condescu, anunta investitii în domeniul constructiei de centrale termoelectrice, ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, sustine ca doua dintre complexurile energetice din Oltenia vor fi privatizate în regim de urgenta.
În timp ce liderul minerilor din Oltenia, Marin Condescu, anunta investitii în domeniul constructiei de centrale termoelectrice, ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, sustine ca doua dintre complexurile energetice din Oltenia vor fi privatizate în regim de urgenta.
Negocierile trebuiau sa aiba loc pe 26 noiembrie, la Bucuresti, intre reprezentantii Ruskii Alumini si cei ai SC Galassini Romania, dar nu s-au inteles. ... Este vorba de SC Marin Preda SRL, care si-a trimis oamenii aici la noi.
De asemenea, alt jucator care a trecut ieri pe la doctor a fost atacantul Alexandru Marin, acesta fiind supus unui consult la genunchi, dupa ce in timpul cantonamentului de la Herculane a acuzat unele dureri, insa se pare ca nu este nimic grav.
Stiti, probabil, toaletele publice cu afisaj, demne de Star Trek, pe care le vezi uneori pe strazile din Bucuresti si pentru care -cu siguranta, nu stiai - primaria a semnat un contract de 80 de milioane de lei pe 4 ani.
google-analytics.com