Cautare

10895 de rezultate pentru "hontaru marin bucuresti" (7.47 secunde)
Juratii instantei americane au dat fiecare in parte cate un cap in gura poporului roman si intr-un profund dispret fata de noi si de normele elementare de drept au hotarat ca puscasul marin Christopher Van Goethem este nevinovat pentru uciderea lui Teo Peter.
Radu Jude), Bucuresti Non-Stop (r. ... La categoria Cea mai buna actrita in rol secundar concureaza Mirela Oprisor (Acasa la tata), Mihaela Sirbu (Aferim!), Olimpia Melinte (Bucuresti Non-Stop), Dorina Lazar (Bucuresti Non-Stop) si Tatiana Iekel (Un etaj mai jos).
Biroul Electoral Central (BEC) a transmis Tribunalului Bucuresti o scrisoare in care semnaleaza nereguli in activitatea Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM) si in care cere "intr-o formulare eleganta" inlocuirea magistratilor de la BEM, a anuntat reprezentantul PC in BEC, Vlad Hogea.
Cu aceasta ocazie, institutii de cultura din Romania organizeaza o serie de evenimente, in timp ce serviciile publice de radio si televiziune difuzeaza programe speciale, potrivit Legii 238/2010, prin care data de 15 ianuarie a fost declarata Ziua Culturii Nationale.Un recital sustinut de Alexandru Tomescu, un concert la Filarmonica "George Enescu" si Gala Tinerilor Scriitori se numara printre manifestarile organizate in Bucuresti marti, pentru a marca Ziua Culturii Nationale si implinirea a 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.
Mihai Stanescu a devenit celebru si datorita faptului ca a fost singurul caricaturist roman care, traind la Bucuresti, cu Securitatea pe urme, a criticat in mod deschis regimul dictatorial al lui Nicolae Ceausescu.Mihai Stanescu s-a nascut 20 iulie 1939, satul Gradistea, langa Mizil).
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
‘Mihai Viteazul‘ (1970), ‘Cu mainile curate‘ (1972), ‘Chemarea aurului‘ (1973), ‘Nemuritorii‘ (1974), ‘Un comisar acuza‘ (1974), ‘Accident‘ (1976), ‘Osanda‘ (1976), ‘Nea Marin Miliardar‘ (1978), ‘Revansa‘ (1978), ‘Ultima noapte de dragoste‘ (1979), ‘Capcana mercenarilor‘ (1981), ‘Wilhelm Cuceritorul‘ (serial TV, 1981), ‘Ringul‘ (1983), ‘Ciuleandra‘ (1984), ‘Francois Villon - poetul vagabond‘ (1987), ‘Mircea‘ (1988), ‘Coroana de foc‘ (1990), ‘Oglinda - Inceputul adevarului‘ (1993), ‘Punctul zero‘ (1995), ‘Triunghiul mortii‘ (1999), ‘Orient Expres‘ (2004), ‘15‘ (2005), ‘Supravietuitorul‘ (2008), ‘Carol I‘ (2009), ‘Poker‘ (2010, cea de-a doua comedie din cariera sa regizorala, dupa ‘Nea Marin Miliardar‘).
Absolventa a Facultatii de Matematica si a Facultatii de Filosofie din Iasi, si avand un masterat in logica si hermeneutica, Victorita Dutu este in prezent, profesor titluar de matematica, la un colegiu din Bucuresti.
Anca este studenta in anul 1 in cadrul a doua facultati din Bucuresti: Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti si Facultatea de Relatii Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, are varsta de 19 de ani, 1.76 m inaltime, dimensiunile ei fiind 85-62-90.
In baza datele detinute de lucratori din cadrul Politiei Sectorului 6 - Serviciul de Investigare a Fraudelor a rezultat faptul ca la o adresa din Bucuresti sunt depozitate importante cantitati de pachete de tigari ce nu au aplicate timbre fiscale eliberate de autoritatile romane, pachete de tigari ce sunt distribuite si comercializate catre diverse persoane din zona Giulesti.
Se mentin pedepsele - Completul de judecata poate mentine decizia luata la Curtea de Apel Bucuresti. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
fostul loctiitor Ion Bucur si Marin Buzescu, seful de post al Politiei Basarabi. ... Unul dintre primii care s-a grabit in depunerea dosarului la IGPR Bucuresti a fost Victor Popescu, din cadrul CZCCOA Constanta, care, conform declaratiei sale, teoretic, inca are dosarul depus.
Activitatea firmelor de taximetrie din Bucuresti s-a redus in ultimele doua luni cu 10-15% comparativ cu perioada similara a anului trecut, situatie care a determinat companiile din domeniu sa renunte la cresterea tarifelor, programata pentru finele acestui an.
Seful pandurilor, Marin Condescu, l-a invitat la Bucuresti pe impresarul Zvonko Milojkovic pentru a rezolva transferurile jucatorilor sai, Stojan Vranjes si Jaka Stromajer, ambii fara viitor la Targu Jiu. ... Astazi (luni - n.r.), la ora 15.00, l-am invitat la Bucuresti pe impresarul celor doi sa gasim solutii.
Peste 100 de studenti de la 10 centre universitare din tara s-au intrecut weekend-ul trecut la Bucuresti in cadrul Festivalului Studentesc de dans si gimnastica aerobica "Gineta Stoenescu" (editia a cincea), organizat de departamentul de educatie fizica si sport al Universitatii Politehnice din Bucuresti.
Andreea Marin recomanda Top Beauty Trade Show 2016. Top Line organizeaza cel mai important eveniment dedicat frumusetii profesionale de top, intre 29 septembrie - 2 octombrie, la Bucuresti. Andreea Marin iubeste produsele Top Line si s-a bucurat in exclusivitate de serviciul Beauty Concierge.
(In octombrie, filmarile se vor face pe cateva strazi din centrul Bucurestiului.) Satul Talpa se afla la 45 de kilometri de Alexandria si la doar cativa kilometri de Silistea-Gumesti, satul natal al scriitorului Marin Preda. ... 2, Viata ca o prada si publicistica lui Marin Preda.
Productiile sale, cum ar fi "Dacii", "nea Marin miliardar" sau "Mihai Viteazul" au stabilit record dupa record, inainte de 1989. ... Toti au venit la Bucuresti pentru a se implica in productia americano-germana - "Batalia pentru Roma".
google-analytics.com