Nigerianul transferat de Gaz Metan Severin in aceasta iarna, Paul Abba (21 de ani), a tras o fuga ieri-dimineata la Craiova, fiind programat la pranz la Policlinica pentru Sportivi, unde a efectuat vizita medicala. Reamintim ca Paul Abba a lipsit de la reunirea echipei si de la prima parte a pregatirii din cauza revoltelor din Nigeria, toate aeroporturile fiind inchise timp de doua saptamani.
De asemenea, alt jucator care a trecut ieri pe la doctor a fost atacantul Alexandru Marin, acesta fiind supus unui consult la genunchi, dupa ce in timpul cantonamentului de la Herculane a acuzat unele dureri, insa se pare ca nu este nimic grav.
Programul formatiei Gaz Metan Severin din aceasta saptamana este destul de lejer. Gazarii au avut liber doua zile, urmand ca maine-dimineata sa revina la Severin si sa efectueze un singur antrenament. Doua sedinte de pregatire vor avea loc joi, urmand ca vineri, dupa ,,lectia" de dimineata, sa plece cu autocarul spre Bucuresti si sa innopteze la hotel ,,Phoenicia". Sambata dimineata, oltenii vor decola de pe Aeroportul ,,Henri Coanda" spre Belek (Antalya), unde vor fi gazduiti de ,,Arcadia". Al doilea cantonament al iernii, destinat pregatirii tehnico-tactice, se va incheia pe 16 februarie. Gaz Metan Severin va sustine cinci-sase meciuri amicale pe pamant turcesc, insa in prezent se cunosc doar doi dintre adversari, fiind vorba despre moldovenii de la FC Costuleni (6 februarie) si elvetienii de la FC Aarau (8 februarie).