Cautare

1101 de rezultate pentru "haine piele botis" (5.13 secunde)
Gianina este o frumoasa si are o piele de invidiat. ... Se considera ca jumatate de an de acnee activa pe o anumita zona a pielii este echivalentul a trei ani de imbatranire a acelei portiuni de piele.
O incaltaminte de calitate, din piele interior/exterior, un design inedit, la preturi accesibile. ... Aici, la Etajul Designerilor Romani, doamnele si domnisoarele pot achizitiona modele inedite de sandale, slippers, balerini, pantofi din piele intoarsa, piele, lac, glitter, ponei cu tocuri inalte / medii sau fara toc.
Expunerea excesiva la soare fara protectie solara reprezinta o problema de risc major in dezvoltarea cancerului de piele. ... Specialistii estimeaza ca pana in 2024, la nivel mondial va exista o crestere cu aproape 90% a incidentei cancerului de piele.
Ioan Botis si Ioan Oltean. Inca se mai poarta discutii pentru celelalte doua colegii, dar si pentru cele doua de la Senat.
Trebuie sa aveti capacitatea de a le explica romanilor ca avem nevoie de inca un an de austeritate, a spus Traian Basescu, dupa depunerea juramantului Toti cei 6 noi ministri ai Cabinetului Boc - Ion Ariton (Ministerul Economiei), Gheorghe Ialomitianu (Ministerul Finantelor), Ioan Botis (Ministerul Muncii), Anca Boagiu (Ministerul Transporturilor), Valeriu Tabara (Ministerul Agriculturii) si Valerian Vreme (Ministerul Comunicatiilor) au depus juramantul, vineri la pranz, la Palatul Cotroceni.
Ioan Botis si Gheorghe Ialomitianu, au avut cate 24 de initiative. Lider incontestabil este Valeriu Tabara, cu 96 de initiative legislative, din care 12 au devenit completari la legi.
Ioan Botis, ministrul Muncii, a fost vicepresedinte al Comisiei pentru munca si protectie sociala. Bugetele celor doua ministere au trecut prin filtrul lor.
Ministrul Muncii, Ioan Botis, prezent la dezbateri, a precizat ca PD-L se abtine la votul final din comisie asupra raportului in aceasta forma.
a sustinut ministrul Muncii, Ioan Botis . Actul normativ precizeaza ca prevederile amendamentelor se aplica de la data intrarii in vigoare a legii de aprobare a ordonantei.
In top urmeaza colegiile Elenei Udrea (Dezvoltare) - 475.000 de lei, al lui Valeriu Tabara (Agricultura) - 450.000 de lei si al lui Ioan Botis (Munca) - 100.000 de lei.
Guvernul nu sustine initiativa legislativa, desi printre initiatori se regasesc ministrii Ioan Ariton si Ioan Botis- Finante respectiv Munca, la vremea depunerii initiativei sustinand in calitate parlamentari .
Presedintele a participat ieri la inceputul sedintei de guvern. Modificari ale Codului Muncii Ministrul Muncii, Ioan Botis, a mentionat ieri ca infirma "orice speculatie"
Ministrul Muncii criticat de Boc Premierul i-a reprosat ministrului Muncii, Ioan Botis in sedinta de guvern, ca nu s-a asigurat de avizul Consiliului Economic si Social pana la sedinta de ieri a Executivului, spunandu-i ca legea salarizarii nu poate fi trimisa Parlamentului fara raspunsul CES, indiferent daca este pozitiv sau negativ.
Biroul Permanent National al PD-L a decis ieri sa sustina propunerea ministrului Muncii, Ioan Botis, ca mamele aflate in concediu de crestere a copilului sa primeasca timp de un an 85% din salariu, apoi acestea sa fie incurajate sa se intoarca la serviciu, primind 500 de lei lunar, timp de inca 12 luni.
Printre acestia se afla Mircea Geoana, premierul Emil Boc si Ioan Botis. Barbatului i s-a acordat primul ajutor. Echipe ale ambulantei si ale ISU au ajuns la fata locului.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a cerut demiterea premierului Emil Boc, a ministrului Apararii, Gabriel Oprea, precum si a ministrului Muncii, Ioan Botis, in urma scandalului privind recalcularea pensiilor militarilor, acuzand ca a fost incalcata legislatia CEDO.
Prim-ministrul Emil Boc si ministrul Muncii, Ioan Botis, vor discuta cu grupurile parlamentare care sustin Executivul, saptamana aceasta, pentru a decide daca Guvernul isi va angaja raspunderea pe Codul Muncii, precum si continutul proiectului, a declarat pentru AGERPRES liderul grupului parlamentar al minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, dupa sedinta de luni a Coalitiei de guvernare.
Sulfina Barbu nu a confirmat daca sedinta BPN in cadrul careia se va decide succesorul lui Ioan Botis va avea loc mai devreme de saptamana viitoare.
Ioan Nelu Botis a anuntat, in 20 aprilie, ca a demisionat din functia de ministru al Muncii, in contextul scandalului legat de angajarea sotiei sale intr-un proiect european.
Ii las pe Seitan sau Botis deoparte. Cu totii palesc in fata celui ce-a fost trei luni ministrul Lazaroiu. Care domn Lazaroiu a intrat rapid in istoria celor mai detestati pedelisti (treaba dificila, de altfel) atunci cand i-a catalogat drept bogati pe romanii care castiga 800 lei/luna.
google-analytics.com