Cautare

368 de rezultate pentru "ghigianu mariana" (2.94 secunde)
"Valoarea estimativa a pagubelor este de aproximativ 2,7 milioane de lei", a declarat Mariana Stoica-Spahiu, sef serviciu Implementare Politici Vegetale din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Regionala (DADR) Dolj.
Mariana Nicolae, redactor-sef adjunct Casa Lux va sustine in data de 17 septembrie de la ora 14:30, in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, tema "Rolul formator si mediator al revistei de design".
Prin expunerea colecții de autor, 60 de icoane incondeiate pe oua de strut realizate de Mariana Andone-Rotaru, in asociere tematica cu icoane pictate pe sticla din colectiile Muzeului Taranului si ale Muzeului de Etnografie Brasov, vom prezenta publicului larg o abordare inedita a Oului Pascal, mijlocita de dialogul dintre cele doua tipuri de exponate.
Mariana Soames, director medical GTS Solution. ... Mariana Soames. ... Mariana Soames, director medical GTS Solution. Produsul este disponibil pe: www.qlife.ro.
Asa cum ne-a obisnuit, Mariana Gancila din comuna Stoenesti, judetul Arges, participa la Targul Piata Taraneasca, organizat de Ziua Femeii, in curtea Muzeului Taranului Roman, cu produse naturale. ... Pastram traditia - mama noastra ne facea in casa toate aceste produse, ne-a spus Mariana Gancila.
Mariana Campeanu, presedinte al Casei Nationale de Pensii si alte Asigurari Sociale, a fost nominalizata de premierul Calin Popescu-Tariceanu pentru portofoliul Muncii, in locul lui Paul Pacuraru.
Cel mai des motiv pe care il invoca era legat de sotia lui, Mariana, despre care sustinea ca este foarte bolnava, imi descria tumora pe care o are la san si imi spunea ca este pe moarte.
Cu toate acestea, primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju nu era inca la curent cu aceasta veste. ... Oricum, noi am facut aceasta actiune pentru toti primarii, indiferent de coloratura politica”, a declarat Mariana Gaju.
Mariana Somnea, expert în lichidari si administrare judiciara, a declarat ca recuperatorul creantei poate sa stabileasca nivelul onorariului în functie de activitatea depusa si sa îl încaseze de la firma de la care este recuperata creanta. ... Ambele firme sunt ale statului, iar recuperatorul este privat", a precizat Mariana Somnea.
Sunt uluit de capacitatea antrenorilor Octavian Belu si Mariana Bitang sa faca noi si noi minuni. Oamenii acestia merita tot ce e mai bun de la Romania!
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
Deci teritoriul se afla in patrimoniul Agilog Agigea SA", ne-a declarat primarul localitatii Cumpana, Mariana Gaju, care a adaugat ca "in 2003 se face punerea in posesie si se observa lipsa acestei suprafete.
Primarul localitatii, Mariana Gaju, l-a intampinat pe Scheele in mod traditional, cu paine si sare, la intrarea pe stadionul comunal, acolo unde a fost organizata o expozitie de produse agricole cu vanzare.
Invitatii de onoare ai acestui eveniment gazduit de primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju, au fost primarul localitatii Akcay, Cahit Inceoglu, deputatul Uniunii Democrate a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania (UDTTMR) Aledin Amet, muftiul Cultului, Musulman Iusuf Muurat, consulul general al Turciei Haluk Agaca si presedintele UDTTMR Agiacai Saledin.
Dupa ce a depus juramantul de credinta la Tribunal, in calitatea sa de presedinte ales al CJC, Nicusor Constantinescu a prezidat sedinta la care au fost prezenti cei 36 de consilieri judeteni alesi, dar si mai multi primari PSD din judet, printre care Nicolae Matei de la Navodari, Cristian Carjaliu de la Agigea, Mariana Mircea din Cernavoda, dar si Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie.
Adriana Matei, Mariana Bercu, Catalin Lazarescu, Ion Dumitru si Vlad Marginean. Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
Cristian Anghel, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Marin Almajan, Mircia Muntean, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Raducu Filipescu, Rares Manescu, Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mariana Campeanu, Relu Fenechiu, Vlad Moisescu.
Din lista publicata in MO, la pozitia 222 figureaza si primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju (foto), care va renunta la suprafata de 10.
Reamintim ca la initiativa primarului Mariana Mircea, Consiliul Local Cernavoda a aprobat anul trecut un proiect de hotarare prin care Centrala Nuclearelectrica este obligata la plata unei taxe locale de poluare si risc in valoare de 20 milioane de euro pe an.
La intalnire au participat primarul orasului Mariana Mircea, directorul general adjunct RAJA Constanta Aurel Presura, consilieri locali si aproximativ 200 de cetateni, locuitori ai orasului.
google-analytics.com