Cautare

3764 de rezultate pentru "gheorghe" (4.34 secunde)
Gheorghe Florescu este prezent la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles, in acest week-end, cu toate sortimentele de cafea. ... ca poate gasi cea mai buna cafea de pe mapamond si sa citeasca cartile pe care le promovam noi", ne-a spus Gheorghe Florescu.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ... Si cremele merge foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe. Ce gasiti la standul lui Tirban Marius Gheorghe - tinctura din dragaica adjuvant in:
Comisarul Cristian Gheorghe a spus si cum au fost acestia prinsi chiar in noaptea de Revelion. ... Sunt tineri, au varste de 22-25 de ani", a mai spus Cristian Gheorghe."Evident ca sunt fericita. ... Comisarul Cristian Gheorghe a spus si cum au fost acestia prinsi chiar in noaptea de Revelion.
Gheorghe Gheorghiu a dat in judecata Politia Rutiera! ... Artistul Gheorghe Gheorghiu a ramas fara permisul de conducere! ... Pe de alta parte, Gheorghe Gheorghiu sustine, insa, ca a mancat o salata cu otet.
Magda Marincovici) Reputatul savant Gheorghe Mencinicopschi a scris doua volume despre boala celiaca si suferintele cardiovasculare, aparute la Editura Medicala - CEREALELE GLUTENICE SI BOALA CELIACA.
Avocatul Gheorghe Piperea a postat pe pagina sa de Facebook un text care a primit mii de like-uri. ... Gheorghe Piperea (n. ... In perioada 1994-1996, Gheorghe Piperea a fost judecator la Judecatoria Sectorului 1 din Bucuresti, iar din 1996 este membru al Baroului Bucuresti.
Intr-un articol din publicatia Criterii Nationale (criterii.ro), aparut in data de 23 ianuarie 2017, scriitorul Gheorghe Smeoreanu a folosit sintagma ATITUDINE KAMIKAZE A LUI KLAUS IOHANNIS. Gheorghe Smeoreanu a deconspirat scopul ascuns al lui Iohannis, citez:
Gheorghe Popescu, medic ortoped (Autoare: ... Acestea sunt sfaturile principale indicate de conferentiar doctor Gheorghe Popescu, seful sectiei Ortopedie din cadrul Spitalului de Urgenta Bucuresti (Floreasca) persoanelor care au alunecat pe gheata.
Gheorghe Piperea solicita demisia celor 3 sefi de Parchete si a membrilor CSM In urma deciziei Curtii Constitutionale, care a admis existenta unui conflict de natura constitutionala dintre puterea legislativa si puterea judecatoreasca pe ancheta OUG 13, celebrul avocat Gheorghe Piperea solicita demisia celor vinovati (atat din justitie cat si din politica), pentru situatia in care s-a ajuns in prezent.
Jurnalistul Florian Gheorghe a anuntat pe pagina sa de Facebook o veste trista: - In urma cu ceva ore, marele jurnalist Gheorghe Voicu, fratele meu mai mare si cel mai indragit om din familie, a trecut in nefiinta.
Fondurile se vor strange si prin ASOCIATIA VIATA COPIILOR, dar si prin Fundatia CASA CAMPIONILOR (Octavian Bellu si Mariana Bitang), doi oameni de succes, doua valori, la care eu tin enorm, dar si prin Fundatia Gheorghe Hagi, regele fotbalului, cel mai iubit sportiv al tuturor timpurilor, iar surprizele vor continua.
Gheorghe Ilie Florescu a sarbatorit pe 8 mai ziua sa de nastere, inconjurat de familie, de prieteni si fosti colegi de la Scoala primara, la magazinul sau din Piata Rosetti. ... Gheorghe Florescu a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Adrian Mititelu a anuntat ca doreste rejucarea meciului Sepsi Sfantu Gheorghe - FCU Craiova, pierdut la masa verde de olteni dupa prima decizie a comsiilor FRF. ... In ultima saptamana din sezonul regulat eu sunt convins ca vom juca meciul cu Sepsi la Sfantu Gheorghe.
Atit Constantin Contac, presedintele PSD Botosani, cit si deputatul Costica Macaleti, ex-deputatul Gheorghe Marcu si secretarul general Gheorghe Vizdoaga abia au articulat cite o declaratie.
In aceste ore, la vot s-au prezentat si edilul Constantei, Radu Mazare, in jurul orei 11.00, iar la ora 14.30, la sectia de votare amenajata in Liceul Comercial Carol I a votat prefectul judetului Constanta, Gheorghe Martin.
Nici macar presedintele institutiei aniversate, Nicolae Vacaroiu, nu a fost prezent, el fiind reprezentat de vicepresedintele Senatului, Gheorghe Buzatu (PRM). ... Gheorghe Buzatu, vicepresedinte al Senatului - “Senatul si idealul unitatii tuturor romanilor“.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Potrivit aceluiasi sondaj, prezentat ieri intr-o conferinta de presa de liderul PSD Satu Mare, Gheorghe Ciocan, Adrian Nastase l-a devansat pe raza judetului Satu Mare cu aproape 23 de procente pe candidatul Aliantei, Traian Basescu.
La acest eveniment au participat conducerea IJP, sefii unitatilor de politie din Satu Mare, Carei, Negresti Oas si Tasnad si serviciilor din cadrul Inspectoratului, iar printre invitati s-au numarat prefectul judetului, Valer Marian, presedintele Consiliului judetean, stefan Szabo, vicepresedintele Consiliului judetean si presedinte al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, Gheorghe Ciocan, primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, presedintele Tribunalului Satu Mare, judecatorul Mihai Coman Gelu, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, Radu Gal, comandantii Grupului de Pompieri "Somes” si Comandamentului Judetean de Jandarmi, coloneii Gheorghe Stramb si Gheorghe Avram, si seful Sectiei Satu Mare a Serviciului Roman de Informatii, colonelul Nicolae Pop.
Fostul primar al Tecuciului, Gheorghe Lazar, consilier municipal independent, nu-si poate misca mana dreapta din cauza unui accident vascular suferit in cursul lui iulie, fiind nevoit sa semneze declaratia de apartenenta politica cu amprenta aratatorului mainii stangi, transmite NewsIn.
google-analytics.com