Cautare

122 de rezultate pentru "focuri" (3.47 secunde)
Organizatia PNL Medgidia si candidatul acestei formatiuni politice pentru functia de primar, Marian Iordache, solicita demiterea din functie a comisarului Vasile Daogaru.
O noua campanie electorala cu bataie si focuri de arma a avut loc vineri, in comuna Colonesti, judetul Olt. Aflati intr-un mars electoral prin comuna, membrii PSD s-au luat la bataie cu cei de la PD-L.
De altfel, asaltul orasului a fost precedat de focuri masive de artilerie, iar drept consecinta, pe 26 februarie 1992, la ora 5 dimineata, intreaga localitate a fost cuprinsa de flacari.
Mai multe focuri de arma au fost auzite dupa ce soldatii au invadat resedinta oficiala a presedintelui din centrul capitalei malgase.
Potrivit IPJ Constanta, politistii din localitate au fost nevoiti sa faca uz de arma, tragand focuri de avertisment, pentru a impiedica scandalagii, ca, dupa ce au distrus barul si masina uneia dintre victime, sa intre si in casa acestuia.
La anuntul victoriei, au fost trase focuri de bucurie in Beirut, iar artificiile au iluminat cerul capitalei. Arborand drapelul libanez si pancarte albastre, culoarea aliantei lui Hariri, locuitorii capitalei au iesit pe strazi strigand "Am castigat!".
Se pare ca au fost trase si focuri de arma. Presedintele decisese sa organizeze duminica un referendum, in pofida opozitiei armatei, Parlamentului si Curtii Supreme, care declarase scrutinul ilegal.
Sase oameni au fost ucisi miercuri intr-un schimb de focuri exact in zona de sud-est a Washingtonului, unde a mers Obama la slujba de Paste.
Phenianul a acuzat ieri Statele Unite ca sunt partial responsabile de schimbul de focuri. "Marea occidentala (Galbena) a devenit un butoi cu dinamita, unde riscurile de confruntare intre Nord si Sud persista doar pentru ca Statele Unite au trasat unilateral o linie ilegala de demarcatie"
Seara, in Piata ‘Avram Iancu‘, o mare Hora a Unirii va readuce pe buze emotionantul indemn ‘Hai sa dam mana cu mana. Un spectacolul de focuri de artificii va anima, in incheierea manifestarilor, Piata ‘Avram Iancu‘.
Conform administratiei americane, liderul retelei teroriste a murit intr-un schimb de focuri cu trupele americane in orasul Abbottabad, la 150 kilometri de capitala Pakistanului, Islamabad.
O agenta de la Postul de Politie Giurgita a tras mai multe focuri de arma pentru a prinde un grup de hoti care incercau sa fure un cablu telefonic suprateran al Romtelecom.
Cuza si a echipamentului audiovizual, precum si pentru concertul trupei si obisnuitele focuri de artificii, primaria sustine ca a cheltuit, in total, suma de 82.906 lei.
La sfarsitul panaramei bagi obligatoriu "ui ar za ciampionz" si focuri de artificii. Fara artificii nu se poate. Si arunci cu tricouri, sepci si jachete in toparlani.
La sfarsitul panaramei bagi obligatoriu "ui ar za ciampionz" si focuri de artificii. Fara artificii nu se poate. Si arunci cu tricouri, sepci si jachete in toparlani.
Familia regala, pe langa participarea la defilare, era prezenta la slujba pentru sfintirea zilei la Mitropolie, la masa festiva de la Palat, iar seara iesea in mijlocul bucurestenilor, asista la bataia cu flori de la Sosea si la spectacolul cu focuri de artificii din Cismigiu.
In Polonia, sefi de stat si de guvern din Europa Centrala si de Est, precum si din statele baltice, au comemorat Ziua Victoriei in locul unde au rasunat, in septembrie 1939, primele focuri de arma ale celui de-al Doilea Razboi Mondial.
salve de tun, ridicarea marelui pavoaz, cuvantul Comandantului Marinei, sau a reprezentantului acestuia, intonarea Imnului de Stat, aruncarea unei ancore de flori in apa, in amintirea eroilor marinari, jocuri sportive marinaresti, concursuri cu ambarcatiuni sau focuri de artificii.
Focuri de artificii de 180 de milioane lei Tot la capitolul valori orientative, 180 de milioane lei sint prevazute pentru focurile de artificii, 140 de milioane pentru asigurarea de materiale de promovare a orasului (pliante, mape etc.) materiale de protocol pentru invitati, 150 de milioane pentru cazarea si masa invitatilor din alte localitati, respectiv 400 de milioane pentru cheltuielile tehnice privind asigurarea alimentarii cu energie electrica a tuturor comerciantilor, taxa de ambulanta, taxa perceputa de Uniunea Compozitorilor, taxa Electrica, Directia de Sanatate Publica si pentru serviciile UM 01653.
Seful Patronatului galatean a tinut sa precizeze ca evenimentul se va termina spre miezul noptii, fara ca acesta sa fie punctat de focuri de artificii ca in anii precedenti.
google-analytics.com