Cautare

1618 de rezultate pentru "flagrant legale" (2.97 secunde)
ANI s-a sesizat din oficiu in urma publicarii in saptamanalul "Academia Catavencu" a articolului "Deputatul PD-L Andrei Valentin Sava are venituri nejustificate de 670.000 RON", care semnala posibila nerespectare de catre acesta a dispozitiilor legale referitoare la completarea declaratiilor de avere, informeaza un comunicat al agentiei.
De aceea, Grupul parlamentar PSD+PC din Senat considera ca Guvernul a produs un abuz la adresa democratiei, incatusand drepturile legale ale cetatenilor romani.
In acelasi timp, putini dintre cei care traiesc doar din chirii stiu de existenta unei astfel de obligatii legale. ... Incheierea contractelor se realizeaza pe masura solicitarilor, in vederea stabilirii contributiei legale datorate care urmeaza a fi achitata", a precizat purtatorul de cuvant al CAS Dolj, Daniela Gheorghe.
"Nu am aceasta informatie" - zice premierul care dispune, dupa presedinte, de cele mai multe surse de informare legale. ... Nu se poate numi evaziune respectarea unor prevederi legale, care exista.
Avand in vedere diferenta substantiala dintre suma alocata primariilor PDL si sumele alocate primariilor celorlalte partide politice, va solicit sa-mi comunicati care au fost temeiurile legale si criteriile de repartizare a sumelor susmentionate din Fondul de rezerva bugetara al Guvernului.
Testarea mijloacelor de trai are in vedere evaluarea veniturilor monetare reprezentate de toate veniturile realizate (inclusiv cele care provin din drepturi de asigurari sociale de stat, asigurari de somaj, obligatii legale de intretinere, indemnizatii, alocatii si ajutoare cu caracter permanent si alte creante legale) sau evaluarea bunurilor si a veniturilor potentiale obtinute prin valorificarea bunurilor mobile si imobile aflate in proprietate ori folosinta.
Prefectul a considerat ca toate hotararile de la acea sedinta nu sunt legale, deoarece nu au fost votate de un consiliu judetean legal constituit. ... "Hotararile sunt legale.
- cel de-al doilea obiectiv e participarea la consiliul europena informal de maine • In ce priveste NATO, sunt pe agenda cateva subiecte asupra carora am convenit ca vor fi discutate • Primul e legat de sistemul de aparare antiracheta si obiectivul Romaniei e ca la summitul NATO sa fie declarat capacitate interimara a NATO • Avand in vedere ca Romania a semnat si e in curs de indeplinire a tuturor angajanmentelor legale pentru inceperea instalarii sistemului la Deveslu • Un alt subiect pe care il voi discuta e legat de conceptul de smart defence • Noi avem doua aspecte de ridicat si poate de validat la acest nivel • In ceea ce priveste apararea aeriana a statelor NATO, Romania s-a angajat sa cumpere 48 de aeronave compatibile cu flota NATO • In conceptul de smart defence putem construi si altfel, respectiv mai multe state din zona sa asigure fortele necesare, inclusiv pentru interventii in afara teritoriului • Acest lucru ar degreva statele de o parte insemnata a cheltuielilor • In regiune s-ar putea discuta ca un grup de state sa isi asume fiecare un numar de aeronave • Sa spunem, in locc de 48 de avioane, sa gandim la un numar mult mai mic de avioane, daca si alte state ar intra impreuna cu noi in acest pachet, care sa garanteze securitatea aeriana a regiunii in prima instanta • Romania ar putea fi un contributor la conceptul de aparare cibernetica, avem atatia hackeri talentati care ar putea fi folositi pozitiv • Un alt subiect extrem de important este procesul de tranzitie din Afghanistan • Romania are circa 2000 de militari, misiunile contingetului romanesc au ramas aceleasi si dupa ce am marit efectivele si trebuie sa stabilim si cu aliatii si cu sistemele de comanda ale NATO un proces in care Romania sa inceapa sa-si diminueze participarea • Nu se pune problema pentru 2012, Statul major general considera ca pentru indeplinirea misiunilor din acest an efectivele asigura indeplinirea misiunilor • Avem in vedere ca incepand cu 2013 sa trecem la o reducere considerabila a contingentului pe care il avem in Afghanistan • Sa speram ca procesul de transfer al responsabilitatii catre armata afghana ne va permite sa retragem parte a efectivelor • Relatia NATO rusia va fi un subioect de discutie - Cert e ca voi pleca de la premisa ca e foarte bine sa ai in Rusia un partener in asigurarea securitatii regionale • Pe agenda se afla problematica legata de mentinerea portilor deschise pentru tarile la sud de Romania si discutarea perspectivei de avansare catre est, si ma refer in mod expres la Georgia • Doar pentru informare, in ce priveste instalarea scutului la Deveselu, va pot spune ca progresam in definitivarea aranjamentelor legale, sunt o serie de aranjamente bilaterale ce trebuiesc modificate • Al doilea obiectiv - participarea la Consiliul European Informal:
Referitor la decizia Curtii Constitutionale cu privire la neconstitutionalitatea comasarii alegerilor, europarlamentarul democrat-liberal sustine ca motivarea CCR nu lasa loc la interpretari, aspectele legale fiind cat se poate de corecte. "Aspectele legale nu lasa loc pentru discutii:
Daca nu vor fi publicate in Monitorul Oficial, am gasit procedurile legale ca sa fie adoptate in prima luna a anului viitor. ... Eu voi face o propunere care sa indeplineasca conditiile legale dar si constitutionale.
Potrivit MTCT, Agentia de turism Frauenbacher-Turist din Maramures functiona fara sa detina autorizatiile legale de functionare si licenta de turism. ... De exemplu, in jur de 14 unitati turistice au fost sanctionate cu avertisment pentru ca nu respectau anumite prevederi legale.
Dupa toate aparentele, inspectorii ITM isi cam consuma pixurile si hartia chitantierelor degeaba atunci cand aplica amenzi contraventionale angajatoriilor care au in dotare oameni fara forme legale de munca, din moment ce acestia cotizeaza la platirea amenzilor, dar continua sa foloseasca aceasta forma de munca, ilegala de altfel.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va face toate demersurile legale pentru impiedicarea executarii hotaririi actionarilor Rafo Onesti referitoare la conversia creantelor bugetare si garantate in actiuni, se arata intr-un comunicat al Autoritatii.
Inspectorii vor verifica atat licentele de fabricatie, autorizatiile de antrepozit fiscal si instalatiile de productie ale firmelor din domeniile mentionate, cat si modul in care acestea respecta prevederile legale privind protectia consumatorilor sau normele de igiena si de calitate.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Noul act normativ prevede pedepse aspre pentru angajatorii care incalca legislatia muncii si mareste "puterile" legale ale inspectorilor de munca.
Orice anunt de reducere de preturi ce nu corespunde reducerii practicate efectiv in raport cu pretul de referinta este considerat o forma de publicitate inselatoare si este sanctionat conform reglementarilor legale.
Astfel, persoanele care nu au incheiata asigurare RCA valabila "vor primi o instiintare oficiala cu privire la efectele neindeplinirii obligatiilor legale in cazul punerii in circulatie a vehiculelor respective.
Stevenson a declarat ca i-a facut cunoscut procurorului, in scris, ca este cetatean american, care nu are rezidenta in Romania, se va supune totusi tuturor procedurilor legale pentru a coopera.
El a reamintit ca numai anul trecut in Portul Constanta au fost confiscati 1.000 de metri cubi de cherestea pentru ca nu aveau formele legale. ... Nu in ultimul rand, vor fi sanctionati cei care nu au aplicat sigiliile legale pe materiale.
google-analytics.com