Cautare

395 de rezultate pentru "fixa" (5.57 secunde)
Asadar, nu exista o interpretare fixa a visului in care apare pisica neagra. o iluzie nerealizabila, insa in care crezi, ca se poate realiza, se interpreteaza ca ai pierdut simtul realitatii si ai nevoia doar sa te simti bine, chiar daca aceasta inseamna sa te bazezi pe iluzii.
Nu trebuie nici sa te cramponezi de o idee fixa, nici sa ai anumite asteptari, ci sa lasi lucrurile sa se aseze de la sine si ai sa vezi, la final, ca era chiar mai bine decat ceea ce, poate, ai sperat initial.
Daca se fixa un pret mai mic, contributia CL ar fi fost mai mare. Daca Electrocentrale ar fi trecut la municipalitate, pretul gigacaloriei ar fi putut fi mai mic”, a precizat in cadrul sedintei de CL de marti directorul de la Apaterm, George Cubasa..
"Demnitarii nu primesc decat o indemnizatie fixa, fara niciun spor, la care, intr-adevar, se aplica majorarile salariale prevazute pentru functionarii publici.
Taxa anuala pentru fiecare statie fixa pentru telefonie mobila; Taxa aviz colectare deseuri industriale reciclabile; Impozitul asupra mijloacelor de transport pe apa pentru persoanele fizice si juridice.
El a mai mentionat ca presedintele nu poate fixa data organizarii referendumului decat dupa ce Parlamentul se exprima in acest sens, apreciind ca "nerealista" data inaintata de presedinte.
Dupa ce vom primi mai multe date de la Primarie vom fixa si alte tinte. O prima zona este cea de la intersectia str.
"Este un stimulent, insa, parerea mea este ca primarii ar trebui sa aiba un nivel de salarizare fixa, cu sporuri de vechime.
Fetita va fi botezata, cel mai probabil, dupa alegerile locale din luna iunie a acestui an, insa deocamdata nu a fost stabilita o data fixa si nici locul de desfasurare a ceremoniei, a precizat Ponta.
PNL va fi cel care isi va fixa echipa si nimeni din afara nu are niciun cuvant de spus. Deocamdata ne propunem sa facem noi guvern, sa-l facem noi cu altii, nu sa fim noi remorca nici la PSD, nici la PD-L", a spus Iorgulescu.
Conducerea Sectiei a noua de Contencios Administrativ si Fiscal urmeaza sa repartizeze acest dosar altui complet de judecata, dupa care va fixa un nou termen pentru inceperea procesului.
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, la postul public de televiziune, ca partidele pot conta pe neutralitatea sa politica in campania de la alegerile parlamentare daca nu isi vor fixa o tinta din seful statului.
Banii vor fi virati intr-un cont special la Bucuresti in cursul acestei saptamani, a precizat presedintele PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias (foto). Suma nu este diferita de la o organizatie judeteana la alta, ci fixa, stabilita de la centru.
Fostul secretar de stat american Madeleine Albright (foto) va conduce un comitet de experti insarcinat sa reflecteze la noul "concept strategic" care va fixa misiunile NATO, a anuntat luni secretarul general al Aliantei, Andres Fogh Rasmussen.
Ramas steaua fixa interimara a acestui timp zapacit. Centreaza, da cu capul, discuta, isi apara teritoriul. Chit ca teritoriul sau va fi aparat si de ceata lui Oprea, un fel de acumulare amorfa de alesi ai poporului elector, datatoare de fiori.
• Indemnizatia anuala de calatorie este prevazuta pentru cazurile in care europarlamentarii trebuie sa calatoreasca in afara statului membru de origine pentru indeplinirea sarcinilor, dar in alte scopuri decat reuniunile oficiale. Indemnizatia anuala de calatorie este fixa. Pentru 2009, indemnizatia este de cel mult 4.148 de euro.
Guvernantii nostri au o idee fixa despre ceea ce inseamna masurile anticriza: micsorarea veniturilor populatiei si probabil, in viitor, introducerea de noi impozite si taxe.
Surprinzatoare, mai ales pentru omul a carui idee, aproape fixa, a fost aceea de a nu "rupe" partidul. Orgoliu de fondator?
Guvernantii nostri au o idee fixa despre ceea ce inseamna masuri anticriza: micsorarea veniturilor populatiei si introducerea de noi impozite si taxe.
Sinteza apare in rubrica fixa a blogului, "Chifla saptamanii" si o reproducem in integralitate. (L.G.) Daca ar fi sa caracterizez traiectoria politica a lui Mihai Razvan Ungureanu, as spune doar atat :
google-analytics.com